- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.901
Teşekkür ederim şimdidenCanim benim bildiğim spor öncesi kahve tüketmek gerekiyor.yanina 2 kare bitter olabilir. Meyve olarak muz ya da 1 dilim ekmek üstü 1 tk fıstık ezmesi. yapacağın spora göre değişiyor sanki. Ben bişeyler bulursam resim atarım sana
Günaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
Bir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 67.5
Şimdi 66.5
Şükür Rabbime
tevafuk55 senin artı çıkacak menün olduğunu hatırlamıyorum inan çok şaşırdım ama vücut ödem yapmış olabilir yada bu kız beni içten içten bitiriyor deyip korumaya geçmiş olabilir nasılsa sahibi güçlü kadın bunu haftaya fazlasıyla verecek napsın garibim vücudunun son çırpınışları
T tatlitambak haketmiştin bu sayıyı devamı da gelecek inşallah
tevafuk55 canım menülerin ve sporun gayet iyiydi.Protein ağırlıklı beslendin belki kas yaptın.Ama regl yakınsa ödemde olabilir.Hiç kafana takma.Gider hepsi yakında
M Melrin T tatlitambak tebrik ederim ikinizi de kızlar.gayet güzel sonuçlar aldınız
Inşallah canım inşallah çok istiyorum ya bu sene 1. Sınıf okutacağım öğrencilerime güzel gözükeceğimOoo süper canım. Okullar açılmadan söyle 63 olsan süper olur. Haftaya da güzel sonuçlar gelsin
Canim insan hava degisiminden bile etkilenir bozma moralin... çabucak gider onlar.
tevafuk55 senin artı çıkacak menün olduğunu hatırlamıyorum inan çok şaşırdım ama vücut ödem yapmış olabilir yada bu kız beni içten içten bitiriyor deyip korumaya geçmiş olabilir nasılsa sahibi güçlü kadın bunu haftaya fazlasıyla verecek napsın garibim vücudunun son çırpınışları
T tatlitambak haketmiştin bu sayıyı devamı da gelecek inşallah
Aynen öyle canlar bende anlamadım ama hafta boyu eksiye hiç gecemedim zaten. Vücudum 67 68 aralığında direniyor aylardır. Kiralacak ama bakalım ne zaman olacak. Inşallah haftaya olur da bende sevinirimtevafuk55 canım menülerin ve sporun gayet iyiydi.Protein ağırlıklı beslendin belki kas yaptın.Ama regl yakınsa ödemde olabilir.Hiç kafana takma.Gider hepsi yakında
M Melrin T tatlitambak tebrik ederim ikinizi de kızlar.gayet güzel sonuçlar aldınız
Sağol canım sende süpersin maşallah sanatevafuk55 canım menülerin ve sporun gayet iyiydi.Protein ağırlıklı beslendin belki kas yaptın.Ama regl yakınsa ödemde olabilir.Hiç kafana takma.Gider hepsi yakında
Korumaya geçmesi normal merak etme olacak şimdi sporda gündelik hayata yerleştiriyosun boşuna direniyo beraber yeneceğizAynen öyle canlar bende anlamadım ama hafta boyu eksiye hiç gecemedim zaten. Vücudum 67 68 aralığında direniyor aylardır. Kiralacak ama bakalım ne zaman olacak. Inşallah haftaya olur da bende sevinirimdip not ben yaklaşık 5 6 yıldır hiç bu kiloya inmemistim haliyle vücudum buna da direnç gösteriyor olabilir.
Sağol canım şükürler olsun gidecek bu kilolarM Melrin T tatlitambaktomurcukkk harikasınız kızlar en az veren 1 kilo vermiş maşallah arkadaşlarım tebrik ederim sizi
Üzülecek bi sayı değil bu hafta menülerini fazla gördün bense güzel buldum beynimize msjı doğru göndermeliyizGunaydın kızlar bende hergun erken tartılıyorum uyanır uyanmaz ama ancak geldim
Gecen hafta 69.7
Guncel 70.0 uzgunum tabı en azından sabit kalmalıydım dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?