Haydi Yine Yeniden...

Ben de bugun çoook erken tartildim saat 6.30 da ve tuvalete cikmadim. Muz lardan kaynaklı değil biliyorum. Çünki bende kronik bir kabızlık var. Bugün 3. Gün neyse gelsin kilo bildirimim.

geçen hafta 79
Bu hafta 77
fark -2 kg

mutluyum evet hedefime yaklasiyorum

tevafuk55 senin artı çıkacak menün olduğunu hatırlamıyorum inan çok şaşırdım ama vücut ödem yapmış olabilir yada bu kız beni içten içten bitiriyor deyip korumaya geçmiş olabilir nasılsa sahibi güçlü kadın bunu haftaya fazlasıyla verecek napsın garibim vücudunun son çırpınışları
T tatlitambak haketmiştin bu sayıyı devamı da gelecek inşallah

Evet canım ya çok şükür toparladım bakalım...
aslında 76 lari gorurudum ama çok erken tartildim. Neyse cumaya bir daha bildirim yaparım kontrol amacli

tevafuk55 canım menülerin ve sporun gayet iyiydi.Protein ağırlıklı beslendin belki kas yaptın.Ama regl yakınsa ödemde olabilir.Hiç kafana takma.Gider hepsi yakında
M Melrin T tatlitambak tebrik ederim ikinizi de kızlar.gayet güzel sonuçlar aldınız

Canim insan hava degisiminden bile etkilenir bozma moralin... çabucak gider onlar.

Aynen öyle canlar bende anlamadım ama hafta boyu eksiye hiç gecemedim zaten. Vücudum 67 68 aralığında direniyor aylardır. Kiralacak ama bakalım ne zaman olacak. Inşallah haftaya olur da bende sevinirim dip not ben yaklaşık 5 6 yıldır hiç bu kiloya inmemistim haliyle vücudum buna da direnç gösteriyor olabilir.

Korumaya geçmesi normal merak etme olacak şimdi sporda gündelik hayata yerleştiriyosun boşuna direniyo beraber yeneceğiz

Gunaydın kızlar bende hergun erken tartılıyorum uyanır uyanmaz ama ancak geldim
Gecen hafta 69.7
Guncel 70.0 uzgunum tabı en azından sabit kalmalıydım dıye dusunuyorum
Üzülecek bi sayı değil bu hafta menülerini fazla gördün bense güzel buldum beynimize msjı doğru göndermeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…