Haydi Yine Yeniden...

tevafuk55 canım sasirdim spordan mı acaba dırenmesıde normal ben de bazı rakamlarda cok takılmıstım motivenı etkilemez insallah biraz degistirsen mı acaba yeme seklını dusunuyorum menulerın hep az ve saglıklıydı ben mesela sunu farkettım iki öğün bana yaramıyor ara yada 3 öğün olmalı meto yavaşlıyor bunun gıbı bı degisiklık demek istediğim

Gunaydın kızlar bende hergun erken tartılıyorum uyanır uyanmaz ama ancak geldim
Gecen hafta 69.7
Guncel 70.0 uzgunum tabı en azından sabit kalmalıydım dıye dusunuyorum
Canın sağolsun bakarsın yarına gider o +300.çok takılma ufak rakamlara

Doğru aslında bu hafta hep umutsuzdum biraz da spor eklesem ıyı olacak en azından haftada 2 3 gun
Ahh ah onu bende çok istiyorum ama sanırım gerçekten istemiyorum.gerçekten isteseydim hiçbirşey beni tutamazdı.bende en az 3 gün 1 er saat spor yapsam harika olacak

Geçen hafta : 75
Bu hafta : 73,9
Fark : -1,1

Reglime çok az kaldı.Regl öncesi şiş gibiyim ama söküldüğünde çok daha iyi vereceğime inanıyorum
Şişlık olmasa dahi cok iyi rakam bu arada dun ku menunu yeni gordum gayet guzel oglen kı 1 dilim ekmek olmasa karbon yok kb diyeti boyle mı hıc kb olmayacak

Inşallah canım inşallah çok istiyorum ya bu sene 1. Sınıf okutacağım öğrencilerime güzel gözükeceğim

Insaallah ay benim kiz da seneye 1. Sınıfa gidecek ama ben çok tedirginim onu bırakmak çok zorunda gidiyor nasıl tek başına yapacak. Öğretmeni nasıl olacak. Inşallah iyi imanı bir öğretmene denk gelir.
seneye de tayinciyiz zaten doğudan cikiyoruz

Üzülecek bi sayı değil bu hafta menülerini fazla gördün bense güzel buldum beynimize msjı doğru göndermeliyiz

Aynen canım bence de menüleri gayet güzeldi. Hem o aartı bile sayılmaz ki gider hemencik. Kilo korumak bile büyük başarı ne zamn hiç almadı bile Filik

Ne denir bilmiyorum gercekten fazlasıyla hakettın ama biraz dikkat et bnce bunyenı yorma cok detokslarla ayda bir iki normal ama fazlası saglını bozmasın 2 Kuzucuk var evde unutma sen zaten irade gosterıp az yiyebılyorsun alternatif tarıflerınde var

Aynı ben de öyleyim canım iki öğün yaramıyor bana. Hatta meyveyi dikkatli tüketmem gerek yoksa anında kilo yapıyor bende. Meyve çok seven biri olarak..

Şişlık olmasa dahi cok iyi rakam bu arada dun ku menunu yeni gordum gayet guzel oglen kı 1 dilim ekmek olmasa karbon yok kb diyeti boyle mı hıc kb olmayacak
Yoo olacak karbonhidrat.Günlük 40-50 birim kb puanın var.istediğin şeyle doldurabiliyorsun.ama ben puan saymıyorum.sabah ve akşam yemeklerinde yemiyorum.sadece öğlenki tostumdan ekmek yediğim için kb yemiş oluyorum.günü hesaplasam belki 30 puan bile etmez.çünkü et süt balık tavuk yumurta peynir yani proteinler sıfır puan.dilediğin kadar yeme hakkın var.
Genel mantığını uyguluyorum ben.fazla protein az karbonhidrat az şeker

Ahh ah onu bende çok istiyorum ama sanırım gerçekten istemiyorum.gerçekten isteseydim hiçbirşey beni tutamazdı.bende en az 3 gün 1 er saat spor yapsam harika olacak
Aslında ben de de zaman degıl zaman illa bulunuyor ama cok yorgun hissediyorum kendimi 18.30 da parka iniyoruz hergun 20.30 a kadar zaten arkadslrndan ayrıl hadi hadi elimde bisiklet bebekler eve cikmam 9 oluyor karnını doyur banyo yaptır yanı benım akşamlar hıc yok bende zaten bitmis olıyorum gunduz ancak yemek ders temizlik bı araya skştırsam ıyı olacak

Canim bugünü saymazsak eğer 4 günüm kaldı. Zaten bundan sonra uzunca bir ara detoks tarzı yapmayı düşünmüyorum. Verdiğim kilo ri koruyarak vermeye devam edicem. Sağlıklı beslenerek tabiki de. Ama 75 in altına inme gerek beni bekleyen 1 valiz kıyafet var olmuyorlardi

Bende akşam oğlandan fırsat bulup yapamıyorum.sürekli oyun istiyor.yanından ayrılınca basıyor yaygarayı.
ancak onu alıp yürüyüşe çıkabilirim.ona da ben üşeniyorum sanırım

Canim insan sporu yapınca hem psikolojik hem de fiziksel olarak daha rahat hissediyor. Benim o yorgunluklarim uykulu hallerim gidiyir spor yaptığım gün. Enerji daha da artiyor

Zaten iş korumakta gercekten artıya cikmaSak veremedgımız hafta sabitte kalsak gayet guzel ilerlerız

Canim insan sporu yapınca hem psikolojik hem de fiziksel olarak daha rahat hissediyor. Benim o yorgunluklarim uykulu hallerim gidiyir spor yaptığım gün. Enerji daha da artiyor
Canım ben 7 8 ay duzenli spor yaptım hala site de benı görenler guluyor kar yagarken yürüyüş yapıyordum evde Zumba Leslie sporu bırakmakta kotu oldu benım ıcın gercekten sart

HAFTANIN BİRİNCİSİ ........................... T tatlitambak .................. -2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ............................. tomurcukkk ................. -1,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ............................ M Melrin ...................... -1 kg

HAFTANIN UYARILANLARI :
1- tevafuk55 = +0,7 kg
2- Filik = +0,3 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…