- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.921
Doğru aslında bu hafta hep umutsuzdum biraz da spor eklesem ıyı olacak en azından haftada 2 3 gunÜzülecek bi sayı değil bu hafta menülerini fazla gördün bense güzel buldum beynimize msjı doğru göndermeliyiz
Canın sağolsun bakarsın yarına gider o +300.çok takılma ufak rakamlaraGunaydın kızlar bende hergun erken tartılıyorum uyanır uyanmaz ama ancak geldim
Gecen hafta 69.7
Guncel 70.0 uzgunum tabı en azından sabit kalmalıydım dıye dusunuyorum
Sahane tebrik ederim galiba sana da cok ölculu Yemene ragmen ara ve cesit yaramıyor sana bu hafta menulerın de ara yoktu sadeydiBir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 67.5
Şimdi 66.5
Şükür Rabbime
Ahh ah onu bende çok istiyorum ama sanırım gerçekten istemiyorum.gerçekten isteseydim hiçbirşey beni tutamazdı.bende en az 3 gün 1 er saat spor yapsam harika olacakDoğru aslında bu hafta hep umutsuzdum biraz da spor eklesem ıyı olacak en azından haftada 2 3 gun
Şişlık olmasa dahi cok iyi rakam bu arada dun ku menunu yeni gordum gayet guzel oglen kı 1 dilim ekmek olmasa karbon yok kb diyeti boyle mı hıc kb olmayacakGeçen hafta : 75
Bu hafta : 73,9
Fark : -1,1
Reglime çok az kaldı.Regl öncesi şiş gibiyim ama söküldüğünde çok daha iyi vereceğime inanıyorum
Inşallah canım inşallah çok istiyorum ya bu sene 1. Sınıf okutacağım öğrencilerime güzel gözükeceğim
Üzülecek bi sayı değil bu hafta menülerini fazla gördün bense güzel buldum beynimize msjı doğru göndermeliyiz
Ne denir bilmiyorum gercekten fazlasıyla hakettın ama biraz dikkat et bnce bunyenı yorma cok detokslarla ayda bir iki normal ama fazlası saglını bozmasın 2 Kuzucuk var evde unutma sen zaten irade gosterıp az yiyebılyorsun alternatif tarıflerınde varBen de bugun çoook erken tartildim saat 6.30 da ve tuvalete cikmadim. Muz lardan kaynaklı değil biliyorum. Çünki bende kronik bir kabızlık var. Bugün 3. Gün neyse gelsin kilo bildirimim.
geçen hafta 79
Bu hafta 77
fark -2 kg
mutluyum evet hedefime yaklasiyorum
tevafuk55 canım sasirdim spordan mı acaba dırenmesıde normal ben de bazı rakamlarda cok takılmıstım motivenı etkilemez insallah biraz degistirsen mı acaba yeme seklını dusunuyorum menulerın hep az ve saglıklıydı ben mesela sunu farkettım iki öğün bana yaramıyor ara yada 3 öğün olmalı meto yavaşlıyor bunun gıbı bı degisiklık demek istediğim
Yoo olacak karbonhidrat.Günlük 40-50 birim kb puanın var.istediğin şeyle doldurabiliyorsun.ama ben puan saymıyorum.sabah ve akşam yemeklerinde yemiyorum.sadece öğlenki tostumdan ekmek yediğim için kb yemiş oluyorum.günü hesaplasam belki 30 puan bile etmez.çünkü et süt balık tavuk yumurta peynir yani proteinler sıfır puan.dilediğin kadar yeme hakkın var.Şişlık olmasa dahi cok iyi rakam bu arada dun ku menunu yeni gordum gayet guzel oglen kı 1 dilim ekmek olmasa karbon yok kb diyeti boyle mı hıc kb olmayacak
Aslında ben de de zaman degıl zaman illa bulunuyor ama cok yorgun hissediyorum kendimi 18.30 da parka iniyoruz hergun 20.30 a kadar zaten arkadslrndan ayrıl hadi hadi elimde bisiklet bebekler eve cikmam 9 oluyor karnını doyur banyo yaptır yanı benım akşamlar hıc yok bende zaten bitmis olıyorum gunduz ancak yemek ders temizlik bı araya skştırsam ıyı olacakAhh ah onu bende çok istiyorum ama sanırım gerçekten istemiyorum.gerçekten isteseydim hiçbirşey beni tutamazdı.bende en az 3 gün 1 er saat spor yapsam harika olacak
Ne denir bilmiyorum gercekten fazlasıyla hakettın ama biraz dikkat et bnce bunyenı yorma cok detokslarla ayda bir iki normal ama fazlası saglını bozmasın 2 Kuzucuk var evde unutma sen zaten irade gosterıp az yiyebılyorsun alternatif tarıflerınde var
Bende akşam oğlandan fırsat bulup yapamıyorum.sürekli oyun istiyor.yanından ayrılınca basıyor yaygarayı.Aslında ben de de zaman degıl zaman illa bulunuyor ama cok yorgun hissediyorum kendimi 18.30 da parka iniyoruz hergun 20.30 a kadar zaten arkadslrndan ayrıl hadi hadi elimde bisiklet bebekler eve cikmam 9 oluyor karnını doyur banyo yaptır yanı benım akşamlar hıc yok bende zaten bitmis olıyorum gunduz ancak yemek ders temizlik bı araya skştırsam ıyı olacak
Aslında ben de de zaman degıl zaman illa bulunuyor ama cok yorgun hissediyorum kendimi 18.30 da parka iniyoruz hergun 20.30 a kadar zaten arkadslrndan ayrıl hadi hadi elimde bisiklet bebekler eve cikmam 9 oluyor karnını doyur banyo yaptır yanı benım akşamlar hıc yok bende zaten bitmis olıyorum gunduz ancak yemek ders temizlik bı araya skştırsam ıyı olacak
Zaten iş korumakta gercekten artıya cikmaSak veremedgımız hafta sabitte kalsak gayet guzel ilerlerızCanim bugünü saymazsak eğer 4 günüm kaldı. Zaten bundan sonra uzunca bir ara detoks tarzı yapmayı düşünmüyorum. Verdiğim kilo ri koruyarak vermeye devam edicem. Sağlıklı beslenerek tabiki de. Ama 75 in altına inme gerek beni bekleyen 1 valiz kıyafet var olmuyorlardi
Canım ben 7 8 ay duzenli spor yaptım hala site de benı görenler guluyor kar yagarken yürüyüş yapıyordum evde Zumba Leslie sporu bırakmakta kotu oldu benım ıcın gercekten sartCanim insan sporu yapınca hem psikolojik hem de fiziksel olarak daha rahat hissediyor. Benim o yorgunluklarim uykulu hallerim gidiyir spor yaptığım gün. Enerji daha da artiyor
Zaten iş korumakta gercekten artıya cikmaSak veremedgımız hafta sabitte kalsak gayet guzel ilerlerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?