Haydi Yine Yeniden...

Maalesef canım moralim bozuldu kesinlikle. Üç öğün bana yarıyor ama canım tatilde uygulamam zor oluyor. Kahvaltı 10 a 11 e sarkiyir ondan sonra öğlen yapsam akşam çok geç olacak. Okul açılsa üç öğün tabi de... bende iyice şaşırdım ne yapacağımı. Bir hafta daha firesiz bir hafta yapacam bakalım ne olacak

Eline sağlık canım ekim2009 tebrik ederim canım seni de hem arti gitmiş üzerine eksi eklenmiş Filik normalde seni azıcık da olsa haslardim ama bu hafta ben varken kimse haketmiyor bence paparayi

Günaydın canlarim kilo bildirimim gelsin

Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
canooom malum dönemin artısı bu sakın üzüleyim deme bir kaç güne zaten eksileri göreceksin ben de de aynısı oldu ya geçen hafta ki benim malum hala bitmedi ama şişkinliği attım şükür
kızzz küçük parmağın aynı benim kine benziyor bana çekmişsin heheheheh

41 kere maşallah
tatlımtambağım eşin ağzına zorla tıkıştırmayı bırakınca sen de ki bu kararlığa bu iradeye hayran kalmamak mümkün değil emeğinin karşılığını çok güzel alıyorsun gurur duydum seninle yüz akım benimmm

Bir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 67.5
Şimdi 66.5
Şükür Rabbime
azimli hatun sen zaten istediğin de hep başarabilen birisin sen isteyince herşeyde olduğu gibi kilo vermede de seni senden başka hiç bir güç durduramaz durmadan bol eksiler bizim olsun hep inşallah

Geçen hafta : 75
Bu hafta : 73,9
Fark : -1,1

Reglime çok az kaldı.Regl öncesi şiş gibiyim ama söküldüğünde çok daha iyi vereceğime inanıyorum
haydan gelen huya gider gibi hızlı geldi hızlı gidecek demiştim ben sana hatta şimdi regl öncesi şişin var o olmasa eksi 2 küsür bildirim yapardın kesin sen koca dağları devirip üstüne basa basa geçen engel tanımayan örnek alınıp hayran kalınan koca yüreklimsin tebrikler tomurcuğummm

Gunaydın kızlar bende hergun erken tartılıyorum uyanır uyanmaz ama ancak geldim
Gecen hafta 69.7
Guncel 70.0 uzgunum tabı en azından sabit kalmalıydım dıye dusunuyorum
bu 300 gram nerden geldi geç mi yattın bu ara sıkıntın mı vardı gülüm bunun kilo olmadığını sen de ben de çok iyi biliyoruz 3 sebepten artı çıkma ihtimali oluyor ikisini sordum zaten diğeri de acıkmadan yemek ki senin menülerde asla sıkıntı olmazdı demek ki stres yapmışsın suyu arttır bu gün ve bol bol içini ferahlatan la havle sübhanallah çek

Canımmmm çok teşekkür ederim yazdıkların çok iyi geldi.Motivem yerinde reglde korksun benden.Metom hızlanacak ve daha iyi gidecek artık...
Seni de tebrik ederim.Böyle devam edersen bayramda 9'lu kilolardasın inşallah

Sağol ablacim inanki kocama yok diyorum hala ısrarcı dur şu 6 gün geçsin, bak bir sürü kıyafeti var 75 olayım dur diye diye artık alıştı adamcagiz

Inşallah bende atarım canım.
Hahah bizim serceler nasil ki canım:)) Bu arada keşke sana benzesem kız neyse serçe parmaktan yakalamisim artık buradan yururum ben

Ay canımsın ya hepimize guzel guzel yorumlar yapmıssın hıc bı şişlik hissetmiyorum ama bugun hıc uyuyamadm bı yakınım mide amelıyatna girecekti simdi cıktı yoğun bakımda ama doktor hersey yolunda demis sabaha kadar hastane sahneleri geldi gozumn onune kilo nerelere getiriyor insanı dıye dusundum hep

Aman allahım utancı verici haftaya telafi insallah kilo veren arkadasları tebrik ediyorum 1 kilo ve ustu olması artı bı başarı

Evi temizledım yemek işi De bitti utüye baslıcam menumu yazayım

8.30 1 kayısı 5 6 siyah uzum
11.30
1 yumurta kavurmalı
1 dilim kepekli
Ceyrek simit
Domates biber

2 hurma

16.00
1 tabak etli kurufasulye
1 kase yoğurt

Ara şeftali yerim

2 lt ıctim 3.5 yaparım vede sodalı cay iciyorum

Dua et bol bol dua inşallah hayırlı dilediğin gibi bi öğretmen olur tayinci olmanda güzel gelin kuzum bu taraflara azcık rahat edin

Mide ameliyatı derken oyyy ben vermesem kesin olacaktım o kadar gözümü karartmıştım ondan eşim bu kadar destekliyor yoksa ameliyat şarttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…