- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.941
Maalesef canım moralim bozuldu kesinlikle. Üç öğün bana yarıyor ama canım tatilde uygulamam zor oluyor. Kahvaltı 10 a 11 e sarkiyir ondan sonra öğlen yapsam akşam çok geç olacak. Okul açılsa üç öğün tabi de... bende iyice şaşırdım ne yapacağımı. Bir hafta daha firesiz bir hafta yapacam bakalım ne olacaktevafuk55 canım sasirdim spordan mı acaba dırenmesıde normal ben de bazı rakamlarda cok takılmıstım motivenı etkilemez insallah biraz degistirsen mı acaba yeme seklını dusunuyorum menulerın hep az ve saglıklıydı ben mesela sunu farkettım iki öğün bana yaramıyor ara yada 3 öğün olmalı meto yavaşlıyor bunun gıbı bı degisiklık demek istediğim
Eki Görüntüle 1874965
HAFTANIN BİRİNCİSİ ........................... T tatlitambak .................. -2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ .............................tomurcukkk ................. -1,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ............................ M Melrin ...................... -1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI :
1-tevafuk55 = +0,7 kg
2-Filik = +0,3 kg
Eline sağlık canımEki Görüntüle 1874965
HAFTANIN BİRİNCİSİ ........................... T tatlitambak .................. -2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ .............................tomurcukkk ................. -1,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ............................ M Melrin ...................... -1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI :
1-tevafuk55 = +0,7 kg
2-Filik = +0,3 kg
canooom malum dönemin artısı bu sakın üzüleyim deme bir kaç güne zaten eksileri göreceksin ben de de aynısı oldu ya geçen hafta ki benim malum hala bitmedi ama şişkinliği attım şükürGünaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
41 kere maşallahBen de bugun çoook erken tartildim saat 6.30 da ve tuvalete cikmadim. Muz lardan kaynaklı değil biliyorum. Çünki bende kronik bir kabızlık var. Bugün 3. Gün neyse gelsin kilo bildirimim.
geçen hafta 79
Bu hafta 77
fark -2 kg
mutluyum evet hedefime yaklasiyorum
Bir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 67.5
Şimdi 66.5
Şükür Rabbime
haydan gelen huya gider gibi hızlı geldi hızlı gidecek demiştim ben sana hatta şimdi regl öncesi şişin var o olmasa eksi 2 küsür bildirim yapardın kesin sen koca dağları devirip üstüne basa basa geçen engel tanımayan örnek alınıp hayran kalınan koca yüreklimsinGeçen hafta : 75
Bu hafta : 73,9
Fark : -1,1
Reglime çok az kaldı.Regl öncesi şiş gibiyim ama söküldüğünde çok daha iyi vereceğime inanıyorum
bu 300 gram nerden geldi geç mi yattın bu ara sıkıntın mı vardı gülüm bunun kilo olmadığını sen de ben de çok iyi biliyoruz 3 sebepten artı çıkma ihtimali oluyor ikisini sordum zaten diğeri de acıkmadan yemek ki senin menülerde asla sıkıntı olmazdı demek ki stres yapmışsın suyu arttır bu gün ve bol bol içini ferahlatan la havle sübhanallah çekGunaydın kızlar bende hergun erken tartılıyorum uyanır uyanmaz ama ancak geldim
Gecen hafta 69.7
Guncel 70.0 uzgunum tabı en azından sabit kalmalıydım dıye dusunuyorum
eline canına sağlık tomurcuğumEki Görüntüle 1874965
HAFTANIN UYARILANLARI :
1-tevafuk55 = +0,7 kg
2-Filik = +0,3 kg
Canımmmm çok teşekkür ederim yazdıkların çok iyi geldi.Motivem yerinde reglde korksun benden.Metom hızlanacak ve daha iyi gidecek artık...haydan gelen huya gider gibi hızlı geldi hızlı gidecek demiştim ben sana hatta şimdi regl öncesi şişin var o olmasa eksi 2 küsür bildirim yapardın kesin sen koca dağları devirip üstüne basa basa geçen engel tanımayan örnek alınıp hayran kalınan koca yüreklimsintebrikler tomurcuğummm
41 kere maşallah
tatlımtambağım eşin ağzına zorla tıkıştırmayı bırakınca sen de ki bu kararlığa bu iradeye hayran kalmamak mümkün değil emeğinin karşılığını çok güzel alıyorsungurur duydum seninle yüz akım benimmm
Inşallah bende atarım canım.canooom malum dönemin artısı bu sakın üzüleyim deme bir kaç güne zaten eksileri göreceksin ben de de aynısı oldu ya geçen hafta ki benim malum hala bitmedi ama şişkinliği attım şükür
kızzz küçük parmağın aynı benim kine benziyor bana çekmişsin heheheheh
Ay canımsın ya hepimize guzel guzel yorumlar yapmıssın hıc bı şişlik hissetmiyorum ama bugun hıc uyuyamadm bı yakınım mide amelıyatna girecekti simdi cıktı yoğun bakımda ama doktor hersey yolunda demis sabaha kadar hastane sahneleri geldi gozumn onune kilo nerelere getiriyor insanı dıye dusundum hepbu 300 gram nerden geldi geç mi yattın bu ara sıkıntın mı vardı gülüm bunun kilo olmadığını sen de ben de çok iyi biliyoruz 3 sebepten artı çıkma ihtimali oluyor ikisini sordum zaten diğeri de acıkmadan yemek ki senin menülerde asla sıkıntı olmazdı demek ki stres yapmışsın suyu arttır bu gün ve bol bol içini ferahlatan la havle sübhanallah çek
Aman allahım utancı vericiEki Görüntüle 1874965
HAFTANIN UYARILANLARI :
1-tevafuk55 = +0,7 kg
2-Filik = +0,3 kg
Dua et bol bol dua inşallah hayırlı dilediğin gibi bi öğretmen olur tayinci olmanda güzel gelin kuzum bu taraflara azcık rahat edinInsaallah ay benim kiz da seneye 1. Sınıfa gidecek ama ben çok tedirginim onu bırakmak çok zorunda gidiyor nasıl tek başına yapacak. Öğretmeni nasıl olacak. Inşallah iyi imanı bir öğretmene denk gelir.
seneye de tayinciyiz zaten doğudan cikiyoruz
Mide ameliyatı derken oyyy ben vermesem kesin olacaktım o kadar gözümü karartmıştım ondan eşim bu kadar destekliyor yoksa ameliyat şarttıAy canımsın ya hepimize guzel guzel yorumlar yapmıssın hıc bı şişlik hissetmiyorum ama bugun hıc uyuyamadm bı yakınım mide amelıyatna girecekti simdi cıktı yoğun bakımda ama doktor hersey yolunda demis sabaha kadar hastane sahneleri geldi gozumn onune kilo nerelere getiriyor insanı dıye dusundum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?