- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.961
Işte budur canım arkadaşım afiyet olsunEvi temizledım yemek işi De bitti utüye baslıcam menumu yazayım
8.30 1 kayısı 5 6 siyah uzum
11.30
1 yumurta kavurmalı
1 dilim kepekli
Ceyrek simit
Domates biber
2 hurma
16.00
1 tabak etli kurufasulye
1 kase yoğurt
Ara şeftali yerim
2 lt ıctim 3.5 yaparım vede sodalı cay iciyorum
Dua et bol bol dua inşallah hayırlı dilediğin gibi bi öğretmen olur tayinci olmanda güzel gelin kuzum bu taraflara azcık rahat edin
Evi temizledım yemek işi De bitti utüye baslıcam menumu yazayım
8.30 1 kayısı 5 6 siyah uzum
11.30
1 yumurta kavurmalı
1 dilim kepekli
Ceyrek simit
Domates biber
2 hurma
16.00
1 tabak etli kurufasulye
1 kase yoğurt
Ara şeftali yerim
2 lt ıctim 3.5 yaparım vede sodalı cay iciyorum
10:30 YEŞIL cay, elma
Kahvaltı 12:15
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, 1 çatal zeytin salatası
Ara 14:50
Yarım muz, 3 ceviz
Akşam 18:45
Soğuk ayran çorbası, salata, 1 çatal biber kızartması
Ara 19:15
Türk kahvesi, avuçiçi fındık ceviz karışımı
Belki ilerleyen saatlerde taze incir yiyebilirim
Spor bildirimim
15 dk koşu bandında yürüyüş
45 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama
50 sumo squat yapıldı
520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi
Oyyy yazmayı unuttum kahve yanında yarım kurabiye yemek zorunda kaldım eşimin ısrarı
Aralar guzel olmus zaten akşamın da cok hafif gayet guzel olmus boyle spora laf yok artık yapmasan hayırdır falan dıcez galiba10:30 YEŞIL cay, elma
Kahvaltı 12:15
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, 1 çatal zeytin salatası
Ara 14:50
Yarım muz, 3 ceviz
Akşam 18:45
Soğuk ayran çorbası, salata, 1 çatal biber kızartması
Ara 19:15
Türk kahvesi, avuçiçi fındık ceviz karışımı
Belki ilerleyen saatlerde taze incir yiyebilirim
Spor bildirimim
15 dk koşu bandında yürüyüş
45 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama
50 sumo squat yapıldı
520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi
Afiyet olsunBenim menu de
sabah 8.30
öğlen 14
akşam 18 aynı 1 tam+1 beyaz. Haşlanmış yumurta
Ara 11,16,20 de 1 er dilim ananas
şu 3 lt geçti
spor yapmadım yaparsam yazarım
Malesef o artık mecburdu 130 var dıye biliyorum benden 3 4 yas kucuk doktor artık intihar hala kilo alması dedi gercekten zor bır karar ve asama allahtan sen cabalayıp vermıssın sende ailende cok yıpranırdınızMide ameliyatı derken oyyy ben vermesem kesin olacaktım o kadar gözümü karartmıştım ondan eşim bu kadar destekliyor yoksa ameliyat şarttı
Afiyet olsun arkadaşımBenim menu de
sabah 8.30
öğlen 14
akşam 18 aynı 1 tam+1 beyaz. Haşlanmış yumurta
Ara 11,16,20 de 1 er dilim ananas
şu 3 lt geçti
spor yapmadım yaparsam yazarım
O kadarcıktan bişey olmaz napıyoruz olumlu düşünüyoruz bu arada ufaklıklar büyümüşte küçülmüş nerden buluyolar böyle şakalar yerim onu tatlı bıdık asıl tatlı kendi olunca kek yetersiz gelmiş benceMisafır bekliyorum Ince bır dilim kekin ceyregını dusunun bı lokma yedim tadına bakmadan ikram edemezdım o kadar da poğaça yerim menume guzel yorumlardan sonra olmadı tabı bu da anı karar verdm en pratik kek poğaça geldi kızıma yedırdım kek ten yersem daha cok canım ceker dıye hıc guzel olmamıs dedi zillı ya ben yedim saka yaptim kandırdım seni diyor
Misafır bekliyorum Ince bır dilim kekin ceyregını dusunun bı lokma yedim tadına bakmadan ikram edemezdım o kadar da poğaça yerim menume guzel yorumlardan sonra olmadı tabı bu da anı karar verdm en pratik kek poğaça geldi kızıma yedırdım kek ten yersem daha cok canım ceker dıye hıc guzel olmamıs dedi zillı ya ben yedim saka yaptim kandırdım seni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?