Haydi Yine Yeniden...

Işte budur canım arkadaşım afiyet olsun

10:30 YEŞIL cay, elma
Kahvaltı 12:15
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, 1 çatal zeytin salatası
Ara 14:50
Yarım muz, 3 ceviz
Akşam 18:45
Soğuk ayran çorbası, salata, 1 çatal biber kızartması
Ara 19:15
Türk kahvesi, avuçiçi fındık ceviz karışımı
Belki ilerleyen saatlerde taze incir yiyebilirim
Spor bildirimim
15 dk koşu bandında yürüyüş
45 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama
50 sumo squat yapıldı

520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi

Gayet güzel bir menü canım...

Menülerin gayet güzel canım. Spora laf yok zaten ben yapamadım daha. Evi temizledım. 6.30 da ancak oturdum.. Yoruldum bayagi.

Canim incirin 1 tanesi 1 porsiyon yerine geciyormus. Dikkatli yemek lazım. Ay ben bir yedimmi bayagi gidiyor

Benim menu de
sabah 8.30
öğlen 14
akşam 18 aynı 1 tam+1 beyaz. Haşlanmış yumurta

Ara 11,16,20 de 1 er dilim ananas

şu 3 lt geçti
spor yapmadım yaparsam yazarım

Aralar guzel olmus zaten akşamın da cok hafif gayet guzel olmus boyle spora laf yok artık yapmasan hayırdır falan dıcez galiba

Mide ameliyatı derken oyyy ben vermesem kesin olacaktım o kadar gözümü karartmıştım ondan eşim bu kadar destekliyor yoksa ameliyat şarttı
Malesef o artık mecburdu 130 var dıye biliyorum benden 3 4 yas kucuk doktor artık intihar hala kilo alması dedi gercekten zor bır karar ve asama allahtan sen cabalayıp vermıssın sende ailende cok yıpranırdınız

Misafır bekliyorum Ince bır dilim kekin ceyregını dusunun bı lokma yedim tadına bakmadan ikram edemezdım o kadar da poğaça yerim menume guzel yorumlardan sonra olmadı tabı bu da anı karar verdm en pratik kek poğaça geldi kızıma yedırdım kek ten yersem daha cok canım ceker dıye hıc guzel olmamıs dedi zillı ya ben yedim saka yaptim kandırdım seni diyor

O kadarcıktan bişey olmaz napıyoruz olumlu düşünüyoruz bu arada ufaklıklar büyümüşte küçülmüş nerden buluyolar böyle şakalar yerim onu tatlı bıdık asıl tatlı kendi olunca kek yetersiz gelmiş bence

Canim ya ben hep yaptıklarının taşına bakarım 1 catal da olsa onları yazmıyorum bile. Bence sorun olacak birsey değil. Öyle tatlı bir kız bende de var... Büyüdükçe lafları agzimiz açık kalıyor

Çok uykum var keşke erkenden yatarlar da Benimki ler ben de uyusam..
sabah 6.30 da kalkıyor oğlum ve geceleri de çok uyanıyor. Bir sıkıntısı var ama anlamadım. Belki de en sonda ki azi dişleri çıkacak

Menümu vereyim
Sabah: 2 kk peynir 5 zeytin
Bolca domates salatalık
2 kaşık melemen 1 dilim tam b ekmek

Ara: avuç içi evde kavrulmuş kabak çekirdeği

Aksam 17.00: 1 kase Yoğurtlu yarma çorbası
1 servis taze fasulye, salata

Ara 21.00: sütlü kahve
Bitki çayları 3 litre su

Menumu yazayim yoruma sonra gelirim.biraz islerim var

Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
1 er ufak domates salatalik
3 zeytin

Ara 11.30
10 adt badem
1 adt hurma
1 cay bard sut

Oglen 14
4-5 ucgen dilim karpuz
2 kk beyaz peynir
Az sonrasinda cok az leblebi

Ara 17
10 adt badem
1 fincan sut
1 hurma

Aksam 19
3 yk kiymali mantar
4 yk yaz turlusu
1 kase yogurt
5 adt uzum

Su 2.5 lt

Ara yapmadim kararsizim ama acikir gibi olursam yogurt suyu icmeyi planliyorum.ev yogurdum baya su birakmis da gozum kaldi

Ben de çok yorgunum ve uykusuuzum. Ben yatar iyi geceler hepinize kızlar...
6.30 da ayaktayiz biz çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…