- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.981
Aksam saati ne kadar da erken Harikasın canım. Yediğin lokmalik şeylerden bi seycik olmaz afiyet olsunEvi temizledım yemek işi De bitti utüye baslıcam menumu yazayım
8.30 1 kayısı 5 6 siyah uzum
11.30
1 yumurta kavurmalı
1 dilim kepekli
Ceyrek simit
Domates biber
2 hurma
16.00
1 tabak etli kurufasulye
1 kase yoğurt
Ara şeftali yerim
2 lt ıctim 3.5 yaparım vede sodalı cay iciyorum
Maşallah canım bu kadar spora azıcık yemeyle duruyorsun10:30 YEŞIL cay, elma
Kahvaltı 12:15
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, 1 çatal zeytin salatası
Ara 14:50
Yarım muz, 3 ceviz
Akşam 18:45
Soğuk ayran çorbası, salata, 1 çatal biber kızartması
Ara 19:15
Türk kahvesi, avuçiçi fındık ceviz karışımı
Belki ilerleyen saatlerde taze incir yiyebilirim
Spor bildirimim
15 dk koşu bandında yürüyüş
45 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama
50 sumo squat yapıldı
520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi
Afiyet olsun canım sonuç güzel olur inşBenim menu de
sabah 8.30
öğlen 14
akşam 18 aynı 1 tam+1 beyaz. Haşlanmış yumurta
Ara 11,16,20 de 1 er dilim ananas
şu 3 lt geçti
spor yapmadım yaparsam yazarım
Menumu yazayim yoruma sonra gelirim.biraz islerim var
Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
1 er ufak domates salatalik
3 zeytin
Ara 11.30
10 adt badem
1 adt hurma
1 cay bard sut
Oglen 14
4-5 ucgen dilim karpuz
2 kk beyaz peynir
Az sonrasinda cok az leblebi
Ara 17
10 adt badem
1 fincan sut
1 hurma
Aksam 19
3 yk kiymali mantar
4 yk yaz turlusu
1 kase yogurt
5 adt uzum
Su 2.5 lt
Ara yapmadim kararsizim ama acikir gibi olursam yogurt suyu icmeyi planliyorum.ev yogurdum baya su birakmis da gozum kaldi
Gunaydinlaaarrrr... Bugün bol eksili haftamizin ilk günü dostlar
Sabah hem ekmek hem simit fazla gibi ama gün geneliyle dengeli bi menüEvi temizledım yemek işi De bitti utüye baslıcam menumu yazayım
8.30 1 kayısı 5 6 siyah uzum
11.30
1 yumurta kavurmalı
1 dilim kepekli
Ceyrek simit
Domates biber
2 hurma
16.00
1 tabak etli kurufasulye
1 kase yoğurt
Ara şeftali yerim
2 lt ıctim 3.5 yaparım vede sodalı cay iciyorum
sabah ekmek 1 dilime düşmüş gayet iyi10:30 YEŞIL cay, elma
Kahvaltı 12:15
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, 1 çatal zeytin salatası
Ara 14:50
Yarım muz, 3 ceviz
Akşam 18:45
Soğuk ayran çorbası, salata, 1 çatal biber kızartması
Ara 19:15
Türk kahvesi, avuçiçi fındık ceviz karışımı
Belki ilerleyen saatlerde taze incir yiyebilirim
Spor bildirimim
15 dk koşu bandında yürüyüş
45 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama
50 sumo squat yapıldı
520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi
Canım detoks programında olduğun için çok yoruma açık bir menü olmuyor takdir edersin ki.İnşallah emeklerinin karşılığını alırsınBenim menu de
sabah 8.30
öğlen 14
akşam 18 aynı 1 tam+1 beyaz. Haşlanmış yumurta
Ara 11,16,20 de 1 er dilim ananas
şu 3 lt geçti
spor yapmadım yaparsam yazarım
Çok hafif tam benlik menü.Afiyet olsun fıstıkMenümu vereyim
Sabah: 2 kk peynir 5 zeytin
Bolca domates salatalık
2 kaşık melemen 1 dilim tam b ekmek
Ara: avuç içi evde kavrulmuş kabak çekirdeği
Aksam 17.00: 1 kase Yoğurtlu yarma çorbası
1 servis taze fasulye, salata
Ara 21.00: sütlü kahve
Bitki çayları 3 litre su
tomurcuk arkadaşım ilk defa ekmeksiz menu görüyorum sende. Afiyet olsun canım benim. Ara larina bayıldım
Bende ilk defa ekmeksiz bir gün geçirdim çok da iyi oldu.Kuş gibi hafifim sanki...tomurcukkk menun cok farkli geldi hıc ekmek yok aralar var ve az gayet guzel olmus öğle yemegin hele sahne afiyet olsun
Hıc sorma oyle laflar babayla bırbırımıze bakıyoruz nerden öğrenmiş bunu da dıyeO kadarcıktan bişey olmaz napıyoruz olumlu düşünüyoruz bu arada ufaklıklar büyümüşte küçülmüş nerden buluyolar böyle şakalar yerim onu tatlı bıdık asıl tatlı kendi olunca kek yetersiz gelmiş bence
Doğum kontrol hapları ve iğneleri kilo aldırıyor canım zaten.Hormon yükleniyor çünkü vücuduna fazladan.Eşin kendisi çözebilirse çözsün bu işi yoksa en güzeli spiral...Ben spiralden sonra kilo bile verdim diyebilirim çünkü kanama miktarı çoğaldı ve günü uzadıKızlar gelelim bana aynen tahattut ettgım gıbı kaldı menumben boyle ne guzel irade gosterdım dıye sevınırken sabah ne göreyım +500 gercekten coktum yanı dolaba gidip agzıma kek poğaca tıktım iyice ye ye dıye kendi kendıme
Belki sacma olacak ama doğum kontrol hapını bıraktım alakası olabilir mı 1 hafta oldu ve ondan sonra basladi karnımın altına doğru acayip bı şişlik var ama ödem gıbı de degil Sanki parmaklarımdan biliyorum neyse yaptığım seyler pişman oldum ve hap ihtimali gelince aklıma kendimi toparladım normal kahvaltımı yaptım sımdı
Canim cim kilo olması imkansız bence. Dediğin hakkında fikrim yok ama bence sabahları güne ılık limonlu ballı şu ile başla şişlige çok iyi geliyor canım. Ve yine ödem için kiraz sapı çayı da iyi gelirKızlar gelelim bana aynen tahattut ettgım gıbı kaldı menumben boyle ne guzel irade gosterdım dıye sevınırken sabah ne göreyım +500 gercekten coktum yanı dolaba gidip agzıma kek poğaca tıktım iyice ye ye dıye kendi kendıme
Belki sacma olacak ama doğum kontrol hapını bıraktım alakası olabilir mı 1 hafta oldu ve ondan sonra basladi karnımın altına doğru acayip bı şişlik var ama ödem gıbı de degil Sanki parmaklarımdan biliyorum neyse yaptığım seyler pişman oldum ve hap ihtimali gelince aklıma kendimi toparladım normal kahvaltımı yaptım sımdı
Kuzum dünkü artıdann sonra gözüm korktu akşam ara olarak içecek dışında bir şey yapmamaya karara verdim.GunayDn kızlar benimde misafirim gec gitti kocalar olmayinca oturduk
tevafuk55 akşam ki menu gayet hafıf olmus taze fasulye kalorisi en az yemeklerden zaten ara ekleyebılrmıssın aslında
tomurcukkk menun cok farkli geldi hıc ekmek yok aralar var ve az gayet guzel olmus öğle yemegin hele sahne afiyet olsun
Kızlar gelelim bana aynen tahattut ettgım gıbı kaldı menumben boyle ne guzel irade gosterdım dıye sevınırken sabah ne göreyım +500 gercekten coktum yanı dolaba gidip agzıma kek poğaca tıktım iyice ye ye dıye kendi kendıme
Ooohhh ne de güzel olurDoğru soylıuorsınuz tam tersi olmalıydı hapa devam etmem lazım iğneye gececektım unutuyorum dıye zaten ıkısıde aynı etkiyi yaratıyor adet dusensızlığı ve asiri kanama ıcın doktor baslatmıştı yoksa daha fazla ilac kullanman gerek madem cocuk ıstemıyorsun senin ıcın en uygun bu olur dedi gercekten de cok fayda gordum esime gelincetomurcukkk o hıc korunma taraftarı degil zaten cocuk ıcın baskı yapıyor ona hıc guvenmem bu konuda benı bı uc kağıda getırrse abovvvv sonuc bu olur
Kızzzzz ne tatlı bı tablo
Sen de galiba 3 u istiyorsun bak bana dua ettirme sımdı oğlun zaten yapısık sana biri bacağında biri kucağında gorursunOoohhh ne de güzel olur
HahahahaKızzzzz ne tatlı bı tablotam benım kızımn istedigi hayat işte şimdi gosterdım fotoyu yazık kuzu zannettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?