Haydi Yine Yeniden...

Aksam saati ne kadar da erken Harikasın canım. Yediğin lokmalik şeylerden bi seycik olmaz afiyet olsun
Maşallah canım bu kadar spora azıcık yemeyle duruyorsun bu azime hedefler yakın bence
Benim menu de
sabah 8.30
öğlen 14
akşam 18 aynı 1 tam+1 beyaz. Haşlanmış yumurta

Ara 11,16,20 de 1 er dilim ananas

şu 3 lt geçti
spor yapmadım yaparsam yazarım
Afiyet olsun canım sonuç güzel olur inş
tomurcuk arkadaşım ilk defa ekmeksiz menu görüyorum sende. Afiyet olsun canım benim. Ara larina bayıldım

GunayDn kızlar benimde misafirim gec gitti kocalar olmayinca oturduk
tevafuk55 akşam ki menu gayet hafıf olmus taze fasulye kalorisi en az yemeklerden zaten ara ekleyebılrmıssın aslında
tomurcukkk menun cok farkli geldi hıc ekmek yok aralar var ve az gayet guzel olmus öğle yemegin hele sahne afiyet olsun

Sabah hem ekmek hem simit fazla gibi ama gün geneliyle dengeli bi menü

sabah ekmek 1 dilime düşmüş gayet iyi Sporuna zaten diyecek yok

Benim menu de
sabah 8.30
öğlen 14
akşam 18 aynı 1 tam+1 beyaz. Haşlanmış yumurta

Ara 11,16,20 de 1 er dilim ananas

şu 3 lt geçti
spor yapmadım yaparsam yazarım
Canım detoks programında olduğun için çok yoruma açık bir menü olmuyor takdir edersin ki.İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın

Çok hafif tam benlik menü.Afiyet olsun fıstık

Kızlar gelelim bana aynen tahattut ettgım gıbı kaldı menum ben boyle ne guzel irade gosterdım dıye sevınırken sabah ne göreyım +500 gercekten coktum yanı dolaba gidip agzıma kek poğaca tıktım iyice ye ye dıye kendi kendıme
Belki sacma olacak ama doğum kontrol hapını bıraktım alakası olabilir mı 1 hafta oldu ve ondan sonra basladi karnımın altına doğru acayip bı şişlik var ama ödem gıbı de degil Sanki parmaklarımdan biliyorum neyse yaptığım seyler pişman oldum ve hap ihtimali gelince aklıma kendimi toparladım normal kahvaltımı yaptım sımdı

tomurcuk arkadaşım ilk defa ekmeksiz menu görüyorum sende. Afiyet olsun canım benim. Ara larina bayıldım

tomurcukkk menun cok farkli geldi hıc ekmek yok aralar var ve az gayet guzel olmus öğle yemegin hele sahne afiyet olsun
Bende ilk defa ekmeksiz bir gün geçirdim çok da iyi oldu.Kuş gibi hafifim sanki...
Ara öğünler oldukça tok tutuyor beni,ekmek yemek isteği bile olmuyor

Hıc sorma oyle laflar babayla bırbırımıze bakıyoruz nerden öğrenmiş bunu da dıye

Doğum kontrol hapları ve iğneleri kilo aldırıyor canım zaten.Hormon yükleniyor çünkü vücuduna fazladan.Eşin kendisi çözebilirse çözsün bu işi yoksa en güzeli spiral...Ben spiralden sonra kilo bile verdim diyebilirim çünkü kanama miktarı çoğaldı ve günü uzadı

Canim cim kilo olması imkansız bence. Dediğin hakkında fikrim yok ama bence sabahları güne ılık limonlu ballı şu ile başla şişlige çok iyi geliyor canım. Ve yine ödem için kiraz sapı çayı da iyi gelir

Kuzum dünkü artıdann sonra gözüm korktu akşam ara olarak içecek dışında bir şey yapmamaya karara verdim.

Canim stres uykusuzluk kabızlık kilo artışı yapar... o yüzden böyle dönemlerde tartilma mak daha iyi. Ben kabız olduğum zaman w c ye çıkana kadar tartılımıyorum. Doğum kontrol hapı herkeste farkı etki gösteriyor. O yüzden + olmanın sebebi o da olabilir..
sen menülerin de ki istikrarı hiç bozma emin ol gidecek kilolar

Doğru soylıuorsınuz tam tersi olmalıydı hapa devam etmem lazım iğneye gececektım unutuyorum dıye zaten ıkısıde aynı etkiyi yaratıyor adet dusensızlığı ve asiri kanama ıcın doktor baslatmıştı yoksa daha fazla ilac kullanman gerek madem cocuk ıstemıyorsun senin ıcın en uygun bu olur dedi gercekten de cok fayda gordum esime gelince tomurcukkk o hıc korunma taraftarı degil zaten cocuk ıcın baskı yapıyor ona hıc guvenmem bu konuda benı bı uc kağıda getırrse abovvvv sonuc bu olur

Ooohhh ne de güzel olur

Kızzzzz ne tatlı bı tablo tam benım kızımn istedigi hayat işte şimdi gosterdım fotoyu yazık kuzu zannettı
Hahahaha ah ona da Kıyamam. Maalesef kuzum artık AVM ler bizi dogalliktan uzaklaştırdı. Çocuklarımız plajları biliyor ama maalesef dereleri bilmiyor. Süt içiyor pakette ama nasıl geldiğini bilmiyor küçük bir yerde yaşıyor olmamın ve ailemin de bu işler ile ugrasmasinin şansını yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…