- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.001
Hem bu cıko kimin
Kız zaten oğlumun bu halleri bi geçsin senden özel dua isteyecem. . Ama mumkunse sağlıklı hayırlı bir kız evlat olsun.He birde o zamanlara artık kilo hiç kalmamış olsunSen de galiba 3 u istiyorsun bak bana dua ettirme sımdı oğlun zaten yapısık sana biri bacağında biri kucağında gorursun
Bu ciko abimler ve bizim ortak aldığımız cumartesi günü yaylada midemize girecek sahsi muhteremHem bu cıko kimin
Haftada bir kilo gayet sağlıklı olan canım. Daha fazlası su kaybı olabilir. Bir de herkesin metosu farklıdır önemli olan vermek. Bıkmadan usanmadan devam etmenizi öneririm. Birde gerekli tahlillerinizi yaptırıp ona göre beslenmelisiniz. Ama haftada bir kilo demek iki ayda 10 kiloya yakın demek moralinizi bozmayın. Bol su için ve akşam 7 8 de yeme isleminiz bitmiş olsungunaydın hanımlar,aktif gördüm sizi yazayım dedım:)
dıyete bı heves baslıyorum ama tartıda oluyor sürekli gözüm nekadar tartılmıycam desemde her sabah cıkıyorum
ve bir gün öncesıne göre -200 falan cıktı dıyelım ınanılmaz sinirim bozuluyor..
hem vermem gerekn kılo cok fazla hemde daha yenı basladım neden bukadar yavas gıdıyor dıye..
bu moral motıvasyonumu cok düşürüyor..
nasıl hızlandırmalıyım haftada en azından 2,5 kılo verebılme kapasıtem olmalı kıloma göre..şuan benım ıcın haftada 1 falan az bir kayıp
Maşallah canım çok güzel bi resim olmuş
İnşallah canım Rabbim daim ettirsin inşallah motivemizitomurcukkk 3000. Sayfamız hayırlı olsun canım benim. 4.000 lere de fit hatun olarak koruma yaparak girelim
Senin menüler hep harika hep harika afiyet olsunMenümu vereyim
Sabah: 2 kk peynir 5 zeytin
Bolca domates salatalık
2 kaşık melemen 1 dilim tam b ekmek
Ara: avuç içi evde kavrulmuş kabak çekirdeği
Aksam 17.00: 1 kase Yoğurtlu yarma çorbası
1 servis taze fasulye, salata
Ara 21.00: sütlü kahve
Bitki çayları 3 litre su
Vuvvvv hiç ekmeksiz karatay diycem ama o meyveye karşı genel olarak harika olmuş hatta bayıldım afiyet olsunMenumu yazayim yoruma sonra gelirim.biraz islerim var
Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
1 er ufak domates salatalik
3 zeytin
Ara 11.30
10 adt badem
1 adt hurma
1 cay bard sut
Oglen 14
4-5 ucgen dilim karpuz
2 kk beyaz peynir
Az sonrasinda cok az leblebi
Ara 17
10 adt badem
1 fincan sut
1 hurma
Aksam 19
3 yk kiymali mantar
4 yk yaz turlusu
1 kase yogurt
5 adt uzum
Su 2.5 lt
Ara yapmadim kararsizim ama acikir gibi olursam yogurt suyu icmeyi planliyorum.ev yogurdum baya su birakmis da gozum kaldi
tevafuk55 resim harika yiğenimin hafif bi göbüş var sanki benim büyük kiz o yaşlarda öyleydi şimdi bildiğin topiş oldu benden çok yediği anlar çok oluyor tedbirli ol bence
Kızımın Kasım ayında 5 bitecek canım kilosu çok değil aslında oda 18 kilo. Ama henüz çok boy atmadi. Ondan topik görünüyorMaşallah Allah nazaran Esirgesin. kızın kaç yaşında cnm. 3. Yu şimdi mi düşünüyorsun. Oğlun kaç yaşında ki
Canim abur cubur pek vermem ben. Yemek de ekmek hiç tuketmez kızım. Ama dedigim gibi boyu çok yok bana cekmemis :)) ne zaman ki boy atarsa normal olur inşallahtevafuk55 resim harika yiğenimin hafif bi göbüş var sanki benim büyük kiz o yaşlarda öyleydi şimdi bildiğin topiş oldu benden çok yediği anlar çok oluyor tedbirli ol bence
Inşallah canım çocuklarımız bizim gibi kilo sorunu yaşamasınKızımın Kasım ayında 5 bitecek canım kilosu çok değil aslında oda 18 kilo. Ama henüz çok boy atmadi. Ondan topik görünüyor3. Yu şimdi düşünemiyorum çünkü oğlum bana aşırı derecede yapışık başka odaya bile gidince ağlıyor. Oğlum da 1.5 yaşında ne zman ki beni biraz bırakırsa düşünüyorum..
Canim abur cubur pek vermem ben. Yemek de ekmek hiç tuketmez kızım. Ama dedigim gibi boyu çok yok bana cekmemis :)) ne zaman ki boy atarsa normal olur inşallah
Şişman olması sıkıntı bence gayet normal kilo gözüküyor o yüzden üzülmeBenim kızım da maşallah çok yiyor ama kilo almıyor ya 5 yaşını bitirdi 18 kilo..
Aaa ne güzel nice güzel yaşları olsun sağlıkla büyüsün. Hayırlı olsun hem vatanına hem de sizlereBugün benim ufaklığımın canımın içinin doğum günü Rabbim iyiki bu evladı bana emanet etmiş şükürler olsun
Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin,iyi insanlarla karşılaştırsın güzel yazılar yazsın inşallah...Bugün benim ufaklığımın canımın içinin doğum günü Rabbim iyiki bu evladı bana emanet etmiş şükürler olsun
Şişman olması sıkıntı bence gayet normal kilo gözüküyor o yüzden üzülme
Bugün benim ufaklığımın canımın içinin doğum günü Rabbim iyiki bu evladı bana emanet etmiş şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?