Haydi Yine Yeniden...

Sen de galiba 3 u istiyorsun bak bana dua ettirme sımdı oğlun zaten yapısık sana biri bacağında biri kucağında gorursun
Kız zaten oğlumun bu halleri bi geçsin senden özel dua isteyecem. . Ama mumkunse sağlıklı hayırlı bir kız evlat olsun.He birde o zamanlara artık kilo hiç kalmamış olsun

gunaydın hanımlar,aktif gördüm sizi yazayım dedım:)
dıyete bı heves baslıyorum ama tartıda oluyor sürekli gözüm nekadar tartılmıycam desemde her sabah cıkıyorum
ve bir gün öncesıne göre -200 falan cıktı dıyelım ınanılmaz sinirim bozuluyor..
hem vermem gerekn kılo cok fazla hemde daha yenı basladım neden bukadar yavas gıdıyor dıye..
bu moral motıvasyonumu cok düşürüyor..
nasıl hızlandırmalıyım haftada en azından 2,5 kılo verebılme kapasıtem olmalı kıloma göre..şuan benım ıcın haftada 1 falan az bir kayıp

Haftada bir kilo gayet sağlıklı olan canım. Daha fazlası su kaybı olabilir. Bir de herkesin metosu farklıdır önemli olan vermek. Bıkmadan usanmadan devam etmenizi öneririm. Birde gerekli tahlillerinizi yaptırıp ona göre beslenmelisiniz. Ama haftada bir kilo demek iki ayda 10 kiloya yakın demek moralinizi bozmayın. Bol su için ve akşam 7 8 de yeme isleminiz bitmiş olsun

Senin menüler hep harika hep harika afiyet olsun
Vuvvvv hiç ekmeksiz karatay diycem ama o meyveye karşı genel olarak harika olmuş hatta bayıldım afiyet olsun

tevafuk55 resim harika yiğenimin hafif bi göbüş var sanki benim büyük kiz o yaşlarda öyleydi şimdi bildiğin topiş oldu benden çok yediği anlar çok oluyor tedbirli ol bence

Benim kızım da maşallah çok yiyor ama kilo almıyor ya 5 yaşını bitirdi 18 kilo..

Maşallah Allah nazaran Esirgesin. kızın kaç yaşında cnm. 3. Yu şimdi mi düşünüyorsun. Oğlun kaç yaşında ki
Kızımın Kasım ayında 5 bitecek canım kilosu çok değil aslında oda 18 kilo. Ama henüz çok boy atmadi. Ondan topik görünüyor 3. Yu şimdi düşünemiyorum çünkü oğlum bana aşırı derecede yapışık başka odaya bile gidince ağlıyor. Oğlum da 1.5 yaşında ne zman ki beni biraz bırakırsa düşünüyorum..
tevafuk55 resim harika yiğenimin hafif bi göbüş var sanki benim büyük kiz o yaşlarda öyleydi şimdi bildiğin topiş oldu benden çok yediği anlar çok oluyor tedbirli ol bence
Canim abur cubur pek vermem ben. Yemek de ekmek hiç tuketmez kızım. Ama dedigim gibi boyu çok yok bana cekmemis :)) ne zaman ki boy atarsa normal olur inşallah

Inşallah canım çocuklarımız bizim gibi kilo sorunu yaşamasın

Bugün benim ufaklığımın canımın içinin doğum günü Rabbim iyiki bu evladı bana emanet etmiş şükürler olsun
Aaa ne güzel nice güzel yaşları olsun sağlıkla büyüsün. Hayırlı olsun hem vatanına hem de sizlere

Bugün benim ufaklığımın canımın içinin doğum günü Rabbim iyiki bu evladı bana emanet etmiş şükürler olsun
Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin,iyi insanlarla karşılaştırsın güzel yazılar yazsın inşallah...
İyi ki doğmuş prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…