- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.021
Harika ötesi canım. Hurmalar biraz fazla geldi. Diğer arada başka bir şey olabilirdi. Karatay gibi olmuş menun canımIlk menu benden gelsin
Sabah 8
Tavada 1cay kasigi tereyag ile 2 yumurta
2 kk beyaz peynir
Yarim domates
2 adet ceviz
Ara 11.30
3 adt hurma
1 fincan sut
Oglen 13.30
1 buyuk seftali
2 kk beyaz peynir
Ara 17
3 adt hurma
1 fincan sut
Aksam 19.30
5 yemek kasigi yaz turlusu
1 buyuk kase yogurt
10 adet uzum
Su 3 lt
Ara olarak 10 adet badem yemeyi dusunuyorum degisiklik olursa yazarim
Canim hayırdır ne oldu. Sağlıkla mi ilgili esinle mi. Inşallah çabuk çözülür..Kızlar ben diyetime uydum bugün beyaz protein günüm du
sabah 3 mantar ile 1 yk lor baharatladim yedim
Öğlen -akşam tavuk göğüsü yedim.
ikindinde Türk kahvesi ve 3 badem yedim. Badem ben ekledim. Liste de yoktu.
Bugün moralim çok bozuk gelmezse bir kaç gün kusura bakmayın. Diyetime uyacm ama zaten bütün iştah da gitti
Canim hayırdır ne oldu. Sağlıkla mi ilgili esinle mi. Inşallah çabuk çözülür..
Anladım kuzum. Tabiki dua ederiz ama sen yine de buraya gelip kafanı dagit canim. Kendinı tamamen dusuncelerle bunaltma..Eşimle tartıştım canım. Dua edin. Canim bayagi sıkkın
Canım uzulmë ya bizde tartışıyoruz arada inşallah mevzu edecek buyuk birsey degıldırEşimle tartıştım canım. Dua edin. Canim bayagi sıkkın
Ciko mu dedi biriKızlar ben bugun disardan yedim hic yazmayım menu Sizinkilere bakmaya geldim gezmekten ayaklarım şişti
tomurcukkk cok iyi olmus tabiki menu hem karbon yok hem yağ oranı cok az peynir yoğurt kendi yağları zaten afiyet olsun
tevafuk55 kız cok az degıl mı zaten 2 öğün oda corba sen kendını cikoya saklıyorsun galiba yazık ya o kucuk degil mı yavru gıbı duruyor
Afiyet olsun yarasın kuzucuga insallah ay ailemi cok özledım senin hayatt tam bızımkılerınkı gıbı koy yayla 2 3 hafta da bı hayvan alıp keserler hem yoğun yemeli gezmelı feci halde mısafırlı bı hayat sımdı istanbulda kı bu rutın hayat benı cok bunaltıyor yanlız sıradan Of rabbım bizde nasip eder insallah memlekete dogru yaklaşmayı oralarda yasamayıCiko mu dedi biri
canım arada kurabiye yeyince ceza verdim kendime. Çok canım da istemedi işin gerçeği. Ama oğlum bugün çorba da yedi fasulye de yedi(birkaç tane) ayran da içtisofrada çok mutlu oldum normalde kaşıkla hicbirsey yemiyordu beyefendi
Ay canım benim inşallah Allah büyüktür. Rabbim nasip etsin. Yazdan yaza gider acısını çıkartırsin inşallah her şey çocuklar içincanım. Valla zaten benim de onlar olmasa bi yere gidebildigim yok maalesefAfiyet olsun yarasın kuzucuga insallah ay ailemi cok özledım senin hayatt tam bızımkılerınkı gıbı koy yayla 2 3 hafta da bı hayvan alıp keserler hem yoğun yemeli gezmelı feci halde mısafırlı bı hayat sımdı istanbulda kı bu rutın hayat benı cok bunaltıyor yanlız sıradan Of rabbım bizde nasip eder insallah memlekete dogru yaklaşmayı oralarda yasamayı
Ay canım benim inşallah Allah büyüktür. Rabbim nasip etsin. Yazdan yaza gider acısını çıkartırsin inşallah her şey çocuklar içincanım. Valla zaten benim de onlar olmasa bi yere gidebildigim yok maalesefmemleket neresi canım mahsuru
Annem Adana babam Osmaniye babam yayla da muhtar biraz ilcede biraz yayla bıraz Adana merkezde geciyor izin oda yetmiyor zaten
Aaa ne güzel nice güzel yaşları olsun sağlıkla büyüsün. Hayırlı olsun hem vatanına hem de sizlere
Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin,iyi insanlarla karşılaştırsın güzel yazılar yazsın inşallah...
İyi ki doğmuş prenses
Sağolun arkadaşlarım hayırlı düşünceleriniz için bana kocaman Amin demek kalıyorAllah hayırlı uzun ömürler nasip etsin kızına sizlerle birlikte
Sadece ilk aradaki hurma fazla gerisi mükemmel olmuş afiyet olsunIlk menu benden gelsin
Sabah 8
Tavada 1cay kasigi tereyag ile 2 yumurta
2 kk beyaz peynir
Yarim domates
2 adet ceviz
Ara 11.30
3 adt hurma
1 fincan sut
Oglen 13.30
1 buyuk seftali
2 kk beyaz peynir
Ara 17
3 adt hurma
1 fincan sut
Aksam 19.30
5 yemek kasigi yaz turlusu
1 buyuk kase yogurt
10 adet uzum
Su 3 lt
Ara olarak 10 adet badem yemeyi dusunuyorum degisiklik olursa yazarim
Afiyet olsun canım aile arasında olur böyle tatsızlıklar hatta geçen gün bi psikolog dedi bu tartışmalar eşlerin birbirini sevdiğini ilişkiyi kurtarma adına olduğunu söyledi inşallah en kısa sürede toparlarsın hem beni rakipsiz bırakma lütfenKızlar ben diyetime uydum bugün beyaz protein günüm du
sabah 3 mantar ile 1 yk lor baharatladim yedim
Öğlen -akşam tavuk göğüsü yedim.
ikindinde Türk kahvesi ve 3 badem yedim. Badem ben ekledim. Liste de yoktu.
Bugün moralim çok bozuk gelmezse bir kaç gün kusura bakmayın. Diyetime uyacm ama zaten bütün iştah da gitti
Spor şahane menü az geldi bücürün peşine koşturmaya iyi enerjin kaldıysa ne diyim vardır bi bildiğin afiyet olsunSelam kızlar menumu vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahvaltı 11.00: kk peynir 2 has yumurta
5 zeytin domates salatalık
Maydanoz bir dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi yarım kurabiye 3 parmak kadar pestil(ince zaten)
Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
Bol salata 2 bardak ayran
Ara: süt içerim
3 litre su
Spor olarak
450 ip atlama
Jillian level1 5/30
45 Sumo Squad
Günaydın tomurcukum, hayırlı bir cuma olsun inşallah. Cizre'de 6 şehitle güne başladıkGünaydın,hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?