Haydi Yine Yeniden...

Maalesef öyle canım 8 şehidimiz var,2 si ağır 45 yaralı...
Gerçekten kanım donuyor artık aklım almıyor,ne zaman bitecek bu kahrolası lanet terör
Çok üzülüyorum... onların çocukları, eşleri, bu yaslara getiren anneleri geliyor aklıma... o zaman her şey bitiyor gözümde. üzüntüm artıyor da artıyor....

Günlük sporumu yaptım yeşil cayim i icecem kızlar sizden Naber

Ne ara spor yaptın Şahanesin valla ben uyanınca yeşil çayımı içtim şimdi kahvaltıyı yaptım ben 15:30 da spora başlıyorum okul açılınca düzenim şaşmasın alışkanlık yapsın diye böyle düşündüm

Canim oğlum uyuyunca yapayım dedim malum biz erkenciyiz

Bende erkencıyım ama daha sabahın ev işini bıle yapmadım sen kı kahvaltıyı yenı yapmıssın tevafuk55 bu ne hız maşallah

Selam kızlar bende acı haberle uyandım modum düştü ders calistim yemek yedim sımdı evi bi toplayıp Superge yapcam
tevafuk55 Afiyet olsun bende kahve ıcıp işe baslıcam
Sana da afiyet olsun canım
Bende erkencıyım ama daha sabahın ev işini bıle yapmadım sen kı kahvaltıyı yenı yapmıssın tevafuk55 bu ne hız maşallah
Hizliyim atigim cevigim, kelebek gibi uçar arı gibi sokarim

Ay kalkayim evi toplayaym da ben de saat 15.30 da spora başlayayım.
Bugün diyetim biraz bozuldu gibi... cıs bişey yok tabi

Hımmm demek bozdun hemde cıssız çok bile dayanıyorsun sporla telafı ederiz nolcak

Bozdum dediğimde toplam da 1 yumurta
1 minik armut
6 7 çilek
meyveleri kocam cuma da gelirken almış. Aaa diyetimi bozduracan bana dedim. Daha bozmadın mi diyor dün moralin bozuk ya kesin bozmussundur diye düşündüm dedi.
Ben de Hayır tabiki bozmadim dedim.
ama bunları da bozmak saymiyorum

Bende tencerede tavuklu patates yemeği koydum yanına pirinç pilavı salata cacık diye düşündüm yemeğin adını koymak yapmaktan zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…