- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.041
Maalesef öyle canım 8 şehidimiz var,2 si ağır 45 yaralı...Günaydın tomurcukum, hayırlı bir cuma olsun inşallah. Cizre'de 6 şehitle güne başladık
Çok üzülüyorum... onların çocukları, eşleri, bu yaslara getiren anneleri geliyor aklıma... o zaman her şey bitiyor gözümde. üzüntüm artıyor da artıyor....Maalesef öyle canım 8 şehidimiz var,2 si ağır 45 yaralı...
Gerçekten kanım donuyor artık aklım almıyor,ne zaman bitecek bu kahrolası lanet terör
Rabbim onlardan razı olsun hepsinin emaneti RabbimeÇok üzülüyorum... onların çocukları, eşleri, bu yaslara getiren anneleri geliyor aklıma... o zaman her şey bitiyor gözümde. üzüntüm artıyor da artıyor....
Canim oğlum uyuyunca yapayım dedim malum biz erkenciyizNe ara spor yaptın Şahanesin valla ben uyanınca yeşil çayımı içtim şimdi kahvaltıyı yaptım ben 15:30 da spora başlıyorum okul açılınca düzenim şaşmasın alışkanlık yapsın diye böyle düşündüm
Bende erkencıyım ama daha sabahın ev işini bıle yapmadım sen kı kahvaltıyı yenı yapmıssınNe ara spor yaptın Şahanesin valla ben uyanınca yeşil çayımı içtim şimdi kahvaltıyı yaptım ben 15:30 da spora başlıyorum okul açılınca düzenim şaşmasın alışkanlık yapsın diye böyle düşündüm
Sana da afiyet olsun canımSelam kızlar bende acı haberle uyandım modum düştü ders calistim yemek yedim sımdı evi bi toplayıp Superge yapcam
tevafuk55 Afiyet olsun bende kahve ıcıp işe baslıcam
Hizliyim atigim cevigim, kelebek gibi uçar arı gibi sokarimBende erkencıyım ama daha sabahın ev işini bıle yapmadım sen kı kahvaltıyı yenı yapmıssıntevafuk55 bu ne hız maşallah
Ne ara spor yaptın Şahanesin valla ben uyanınca yeşil çayımı içtim şimdi kahvaltıyı yaptım ben 15:30 da spora başlıyorum okul açılınca düzenim şaşmasın alışkanlık yapsın diye böyle düşündüm
Hımmm demek bozdun hemde cıssız çok bile dayanıyorsun sporla telafı ederiz nolcakAy kalkayim evi toplayaym da ben de saat 15.30 da spora başlayayım.
Bugün diyetim biraz bozuldu gibi... cıs bişey yok tabi
Çok çılgınsın spor sende enerji patlaması yapmış süpersin bu sene kaçları okutacaksınSana da afiyet olsun canım
Hizliyim atigim cevigim, kelebek gibi uçar arı gibi sokarim
Hımmm demek bozdun hemde cıssız çok bile dayanıyorsun sporla telafı ederiz nolcak
Akşam menünüzde ne var aklıma bişey gelmiyor
Ufukta birinci sınıflar görünüyor canımÇok çılgınsın spor sende enerji patlaması yapmış süpersin bu sene kaçları okutacaksın
Bende yeşil mercimek çorbası ve patates kavurma cacık yapacam canımAkşam menünüzde ne var aklıma bişey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?