Haydi Yine Yeniden...

İşlerim baya yoğundu masamın başına ancak oturabildim.Bugün bendede çok açlık hissi var.Biraz önce namazı kıldım elim ayağım titrer gibi oldu 3 hurma 1 bardak süt ve 10 badem yedim.Biraz fazla bi ara oldu ama sanırım öğlen yediğim tosttaki ekmekten kaynaklandı.2 gündür de hiç ekmek tüketmedim ya ondan heralde.Ekmek veya hamurlu birşeyler yediğimde böyle oluyorum.Çabuk açlık hissi ve el ayak titremesi...
Hurmayı öğlen arasında 1 adet yemiştim.Baktım şimdi netten 3 tanesi 1 adet meyve yerine yeniyormuş.Bundan sonra hep 3 yerim çünkü 1 tanesi kesmiyor

Menumu vereyim canlar
Sabah : ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvalti: 1 dilim yumurtalı ekmek
1 has yumurta 5 zeytin kk peynir
1 çay kaşığı kaymak

Ara: Türk Kahvesi

Bu arada spor yaptım
Jillian level1 6/30
300 ip atlama

Ara: 1 bardak süt 1 elma

Aksam 18.30: 1 kase yeşil mercimek y.
2 kaşık patates kav.
Ayran ve salata
3 litre su bitki çayları

Demek ki neymisss ekmek sana yaramiyirmus yok canım 3 tane ye zaten bende sütle çok severim hurmayi. Sadece ara öğünlerin farklı olsun diye dedim ben

Selam kizlar

sabah 7 30 da
yulafı şeftali

13.30
1 minik armut
6-7 çilek

öğlen 14.
Yulaf li şeftali

17 ara
1 salatalık

18.30
yulafı şeftali.

Şu 3lt
Spor
30 dk zumba
30 dk leslie 5 mile den
20 dk Slim in 6

Bugün şeftali hakkım 3 tu ama benim iki şeftali vardı evde. 3 kase yi de 2 seftaliden cikarttim. Armut ve çilek te yiyemedigim seftalinin yerine geçsin.
diyet harici olarak maalesef 1 yumurta yedim. Ve onu da sporla fazlasıyla telafi etmisimdir

Kusursuz bi gün olmuş afiyet olsun arkadaşım
Spor şahane menü için afiyet olsun yumurta zaten diyetlerin vazgeçilmezi zararı olmamıştır afiyet olsun arkadaşım

10:30
Yeşil cay, elma
Kahvaltı 12:00
1 tost,2 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, domates salatalık, 1 su bardağı süt
Ara 14:45
10 a yakın fındık
Akşam 18:30
Sulu patates yemeğinin susuz tarafından ( 1 orta boy patates, 1 baget), salata, cacık
Ara 19:15
Türk kahvesi, 2kare bitter
Spor bildirimim
30 dk koşu bandında yürüyüş
35 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama
50 sumo squat yapıldı benden böyle şimdi çocukları parka götüreceğiz görüşmek üzere

Sabah 8
2 adt haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adet yesil zeytin
2 adet ceviz

Ara 11.30
5 adt badem
12.30
1 hurma
1 fincan sut

Oglen 14
1 adet yagsiz tost
7 adt yesil zeytin

Ara 17
10 adt badem
3 adt hurma
1 su bardagi sut

Aksam 19.30
4 yk ispanak
3 yk turlu
2 kase yogurt

Su 3 litre

Ara yapmam bugun.regl ve yogurt siskinligi var.hasta ziyaretine gidicez birazdan...

Yine harika bir menu canim.spor saatin degismis daha guzel meto sasirir

Detokslari ufaktan sonlandirip saglikli beslenmeye gec artik canim yavas yavas.tek yonlu beslenmek cok dogru gelmiyor bana

Fevkalade bir menu ve spor bildirimin var.aynen devam canim gitsin kilolar

Yarın yaylaya gidiyorum fistiklar. Iki tepsi poğaça yaptım kahvaltiya belim ağrıdı. Sabah ta çok erken çıkacagiz. Hepinizi opuyorum iyi gecelerrr

Selam kızlar gec kaldım

Ilık sirkeli su
Kahvaltı 9 da
2 haslanmıs yumurta salatalık domates biber dogradım yedim 2 kup kaşar

5 kuru siyah uzum
2 Susamlı cubuk 5 badem

Öğle 13.30
6 kaşık tavuk sote
Yarım kase yoğurt

1 şeftali

Akşam 20.00 gecmistır belki de
5 kaşık zeytinyağlı bamya
Yarım kase Yogurt

Asağı yukarı 1000 kalori
3 lt su içtim

Aslında guzel akşam kı yoğurt fazla geldi bana oda sırf sebze oldugu ıcın doymadın belki birde süt ya ishal ya kabızlık yapar bır etki yapmıyor sa tabı iki kez icmende sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…