Haydi Yine Yeniden...

Tabi ki sahane patates kavurması da şöyle bı yufkaya sarılıp yenirdı yanı ay ne guzel olurdu belki en son cocukken falan yemısımdır oyle afiyet olsun

Patates yemegi bıle olsa gayet olculu olmus buarada herkesin akşam saati guzel benim cok gec oldu yarın farklılık yapmalıyım

Bı yorum yapamıyoruz menune ama sporun cok guzel olmus zaten 30 dk Zumbayla baya kalori yakmıssındır

Tabi ki sahane patates kavurması da şöyle bı yufkaya sarılıp yenirdı yanı ay ne guzel olurdu belki en son cocukken falan yemısımdır oyle afiyet olsun
Ay ne iyi olurdu değil mi
Yarın sabaha ciğer kavurma var annem de bugünden taze yufka yapmış kulağıma geldi offf Ciğerle ne güzel gider
Ama bu hafta bana karbon yasağı var aslında ben koydum o yasağı catalla yiyecem ucundan ucundan artık

Canim akşam saatin geç te olsa çok yememissin. Güzel menü olmus

Ay ben ciğer e bayılırım. Sie dedim 69 olduğum anda ciğer ve üstüne künefe yemeğe gideceğim. Serbest gün olarak

Bı yorum yapamıyoruz menune ama sporun cok guzel olmus zaten 30 dk Zumbayla baya kalori yakmıssındır

Zumba yi çok seviyorum. Bilgisayarda Slim in 6 diye bir egzersiz daha dikkatimi çekti. Squat li lunge li kolları full çalıştıran egzersizler vardı. Artık onu da yapacam hergün.

Ay ben ciğer e bayılırım. Sie dedim 69 olduğum anda ciğer ve üstüne künefe yemeğe gideceğim. Serbest gün olarak
Kız sen 89 sonra 69 goreceksın bu kadar mı serbest gunun ben olsam neler hayal edrdım tovbe tovbe sız bana uymıyorsunız ıyı kı ben galiba acıktım sacmalıyorum yufklr bilmem neler

Yani kunefeyi bilmem ama ciğer her zaman mubah bence zayıflama aşamasında. Içinde bolca B12 vitamini var. Demir kısmı da cabasi. Ama tabi Kızartma usulü olmamalı. Güzelce soğan ve sebzeyle baharatla sotelenebilir.. immm harika. Itiraf edin agzinizin suyu aktı

Aktı aktı suan kendımı toplamaya calisiyorum

Valla ben tırlattim ya... bulasiklar beni bekliyor çocuk ayağıMDA. Pogacalar i yerlestirecm kaplara.. Çocuklara kıyafet ve ihtiyaç çantası hazirlayacam offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…