- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.081
Tabi ki sahane patates kavurması da şöyle bı yufkaya sarılıp yenirdı yanı ay ne guzel olurdu belki en son cocukken falan yemısımdır oyle afiyet olsunMenumu vereyim canlar
Sabah : ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvalti: 1 dilim yumurtalı ekmek
1 has yumurta 5 zeytin kk peynir
1 çay kaşığı kaymak
Ara: Türk Kahvesi
Bu arada spor yaptım
Jillian level1 6/30
300 ip atlama
Ara: 1 bardak süt 1 elma
Aksam 18.30: 1 kase yeşil mercimek y.
2 kaşık patates kav.
Ayran ve salata
3 litre su bitki çayları
Patates yemegi bıle olsa gayet olculu olmus buarada herkesin akşam saati guzel benim cok gec oldu yarın farklılık yapmalıyım10:30
Yeşil cay, elma
Kahvaltı 12:00
1 tost,2 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, domates salatalık, 1 su bardağı süt
Ara 14:45
10 a yakın fındık
Akşam 18:30
Sulu patates yemeğinin susuz tarafından ( 1 orta boy patates, 1 baget), salata, cacık
Ara 19:15
Türk kahvesi, 2kare bitter
Spor bildirimim
30 dk koşu bandında yürüyüş
35 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama
50 sumo squat yapıldı benden böyle şimdi çocukları parka götüreceğiz görüşmek üzere
Bı yorum yapamıyoruz menune ama sporun cok guzel olmus zaten 30 dk Zumbayla baya kalori yakmıssındırSelam kizlar
sabah 7 30 da
yulafı şeftali
13.30
1 minik armut
6-7 çilek
öğlen 14.
Yulaf li şeftali
17 ara
1 salatalık
18.30
yulafı şeftali.
Şu 3lt
Spor
30 dk zumba
30 dk leslie 5 mile den
20 dk Slim in 6
Bugün şeftali hakkım 3 tu ama benim iki şeftali vardı evde. 3 kase yi de 2 seftaliden cikarttim. Armut ve çilek te yiyemedigim seftalinin yerine geçsin.
diyet harici olarak maalesef 1 yumurta yedim. Ve onu da sporla fazlasıyla telafi etmisimdir
Ay ne iyi olurdu değil miTabi ki sahane patates kavurması da şöyle bı yufkaya sarılıp yenirdı yanı ay ne guzel olurdu belki en son cocukken falan yemısımdır oyle afiyet olsun
Selam kızlar gec kaldım
Ilık sirkeli su
Kahvaltı 9 da
2 haslanmıs yumurta salatalık domates biber dogradım yedim 2 kup kaşar
5 kuru siyah uzum
2 Susamlı cubuk 5 badem
Öğle 13.30
6 kaşık tavuk sote
Yarım kase yoğurt
1 şeftali
Akşam 20.00 gecmistır belki de
5 kaşık zeytinyağlı bamya
Yarım kase Yogurt
Asağı yukarı 1000 kalori
3 lt su içtim
Ay ne iyi olurdu değil mi
Yarın sabaha ciğer kavurma var annem de bugünden taze yufka yapmış kulağıma geldiofff Ciğerle ne güzel gider
Ama bu hafta bana karbon yasağı var aslında ben koydum o yasağıcatalla yiyecem ucundan ucundan artık
Bı yorum yapamıyoruz menune ama sporun cok guzel olmus zaten 30 dk Zumbayla baya kalori yakmıssındır
Kız sen 89 sonra 69 goreceksın bu kadar mı serbest gunun ben olsam neler hayal edrdım tovbe tovbe sız bana uymıyorsunız ıyı kı ben galiba acıktım sacmalıyorum yufklr bilmem nelerAy ben ciğer e bayılırım. Sie dedim 69 olduğum anda ciğer ve üstüne künefe yemeğe gideceğim. Serbest gün olarak
Kız sen 89 sonra 69 goreceksın bu kadar mı serbest gunun ben olsam neler hayal edrdım tovbe tovbe sız bana uymıyorsunız ıyı kı ben galiba acıktım sacmalıyorum yufklr bilmem neler
Yani kunefeyi bilmem ama ciğer her zaman mubah bence zayıflama aşamasında. Içinde bolca B12 vitamini var. Demir kısmı da cabasi. Ama tabi Kızartma usulü olmamalı. Güzelce soğan ve sebzeyle baharatla sotelenebilir.. immm harika. Itiraf edin agzinizin suyu aktıAy ben ciğer e bayılırım. Sie dedim 69 olduğum anda ciğer ve üstüne künefe yemeğe gideceğim. Serbest gün olarak
Filik dur daha karpuz kesecem uyuma ...Hadi bakalım kızlar allah rahatlık versin ders ders yoruldum bırazda kıtabımı okuyayım sonra da yayın guzel bı sabaha uyanıriz inşallah
Aktı aktı suan kendımı toplamaya calisiyorumYani kunefeyi bilmem ama ciğer her zaman mubah bence zayıflama aşamasında. Içinde bolca B12 vitamini var. Demir kısmı da cabasi. Ama tabi Kızartma usulü olmamalı. Güzelce soğan ve sebzeyle baharatla sotelenebilir.. immm harika. Itiraf edin agzinizin suyu aktı
Ayyyy sende biz bu saatte yemiyoruz saglikli beslenıyoruzFilik dur daha karpuz kesecem uyuma ...
Yarın eşine söyle kuzum esin sağlam bir sakatatcidan alsın. Miss gibi :) yufkayi unut ama o yok olmamalıAktı aktı suan kendımı toplamaya calisiyorum
Helal kız sanaAyyyy sende biz bu saatte yemiyoruz saglikli beslenıyoruz
Yok kız esim gunduz yatıyor gece gidiyor suan zaten kurbana ne kaldı ama o zaman lavaşla yer hıc affetmem bak benı lafa tuttun ya gidiyorum benYarın eşine söyle kuzum esin sağlam bir sakatatcidan alsın. Miss gibi :) yufkayi unut ama o yok olmamalı
Git bakalım mademYok kız esim gunduz yatıyor gece gidiyor suan zaten kurbana ne kaldı ama o zaman lavaşla yer hıc affetmem bak benı lafa tuttun ya gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?