- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.101
Aaa arada kaynadi bak lavasi da unutYok kız esim gunduz yatıyor gece gidiyor suan zaten kurbana ne kaldı ama o zaman lavaşla yer hıc affetmem bak benı lafa tuttun ya gidiyorum ben
Kız sen 89 sonra 69 goreceksın bu kadar mı serbest gunun ben olsam neler hayal edrdım tovbe tovbe sız bana uymıyorsunız ıyı kı ben galiba acıktım sacmalıyorum yufklr bilmem neler
Yani kunefeyi bilmem ama ciğer her zaman mubah bence zayıflama aşamasında. Içinde bolca B12 vitamini var. Demir kısmı da cabasi. Ama tabi Kızartma usulü olmamalı. Güzelce soğan ve sebzeyle baharatla sotelenebilir.. immm harika. Itiraf edin agzinizin suyu aktı
Çubuklar dışında karbon yok harika.Kahvaltı da doyurucu.Güzel bir menü olmuş...Selam kızlar gec kaldım
Ilık sirkeli su
Kahvaltı 9 da
2 haslanmıs yumurta salatalık domates biber dogradım yedim 2 kup kaşar
5 kuru siyah uzum
2 Susamlı cubuk 5 badem
Öğle 13.30
6 kaşık tavuk sote
Yarım kase yoğurt
1 şeftali
Akşam 20.00 gecmistır belki de
5 kaşık zeytinyağlı bamya
Yarım kase Yogurt
Asağı yukarı 1000 kalori
3 lt su içtim
Aynen öyle canım yoğurtla doyuruyorum kendimi resmen.Biraz şişlik ve gaz yapıyor açıkçası...Aslında guzel akşam kı yoğurt fazla geldi bana oda sırf sebze oldugu ıcın doymadın belki birde süt ya ishal ya kabızlık yapar bır etki yapmıyor sa tabı iki kez icmende sıkıntı yok
Bence doğru bir karar olmuş.3 ara 3 ana mı yapacaksın?Gunaydinlaaarrr
ben bugun sağlık beslenmeye donus yaptım kizlaaarr... Bugün tartildim ve 76 kiloyum.
75 i göremedim yahu.ne ye görcez az kaldi
Bence doğru bir karar olmuş.3 ara 3 ana mı yapacaksın?
Sukur bugunde oyle bi menu olur insallahÇubuklar dışında karbon yok harika.Kahvaltı da doyurucu.Güzel bir menü olmuş...
Aynen öyle canım yoğurtla doyuruyorum kendimi resmen.Biraz şişlik ve gaz yapıyor açıkçası...
Son günlerde anlamsız bir şekilde ishal oluyordum su gibi gidiyor hemde.Sütten mi ki
Inşallah önce su artılardan bı kurtulayım 6 ları goreyım insallah bu carsamba derste tam verimli olmasa da kızımla calısıyorum baya duzene girdiFilik canım arkadaşım inşallah sende ekmeklerinin karşılığını göreceksin ders çalışmayı iyice hayata koydun maşallah sana
Oh en guzelını sen yapmıssın biz burda yeme hayalleri kurarken tabi kimse bişe yemedi Basarı da o zaten allah muhabbetinizı arttırsın evınızden huzur eksık olmasın inşallahGünaydın arkadaşlarım dün gece benim için çok uzundu yıllardır eşimle baş başa film izlemiyoduk dün çocukları kovaladık film,sohbet....... Çok geç yattık siz sohbeti derin yerden açmışsınız ciğer yanında yufka ( ekmek banarak yemeyeli çooook oldu) üzerine künefe ay sabah sabah canım çekti
tomurcukkk senin msjlarını ben niye göremiyorum bi problem yoktur inşallah[/QUOTE
Menusunu yazdı sabahta mesajlari var
Dün çok aktif olamadım canım işlerim çok çok yoğundu.Akşamda menü verip hasta ziyaretine gittim ama menüleri yorumladım.Sabah da bi selam verdim ama arada kaynamıştır görmemişsindir ondantomurcukkk senin msjlarını ben niye göremiyorum bi problem yoktur inşallah
T tatlitambak güzel kilo veriyosun artık sağlıklı beslenme zamanı gelmişti sporda artık hayatında böyle çok daha verimli göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?