Haydi Yine Yeniden...

Yok kız esim gunduz yatıyor gece gidiyor suan zaten kurbana ne kaldı ama o zaman lavaşla yer hıc affetmem bak benı lafa tuttun ya gidiyorum ben
Aaa arada kaynadi bak lavasi da unut eğer 67 olursan izin var

Kız sen 89 sonra 69 goreceksın bu kadar mı serbest gunun ben olsam neler hayal edrdım tovbe tovbe sız bana uymıyorsunız ıyı kı ben galiba acıktım sacmalıyorum yufklr bilmem neler

Yok canım kurban kadar kaçamak yok bana o yüzden öyle dedim. Kurban biraz serbest takilacam sonra 69 olana kadara devam

Ciğer yenmez mi tabiki yenir. Sadece bayrama kadar sıkı yönetim var bende. Kurban da kahvaltıya yapcem ciğer.

Çubuklar dışında karbon yok harika.Kahvaltı da doyurucu.Güzel bir menü olmuş...

Aslında guzel akşam kı yoğurt fazla geldi bana oda sırf sebze oldugu ıcın doymadın belki birde süt ya ishal ya kabızlık yapar bır etki yapmıyor sa tabı iki kez icmende sıkıntı yok
Aynen öyle canım yoğurtla doyuruyorum kendimi resmen.Biraz şişlik ve gaz yapıyor açıkçası...
Son günlerde anlamsız bir şekilde ishal oluyordum su gibi gidiyor hemde.Sütten mi ki

Bence doğru bir karar olmuş.3 ara 3 ana mı yapacaksın?

Evet canım. Bana en güzeli o şekilde beslenmek. Sonun da anladım. Tanıdım vücudumu...
Sabahları kahvaltı yapmayıp eşimi bekliyordum. Kahvaltı taaa saat 2 ye kalıyordu. Şimdi ise o saate o kahvaltı yaparken ben öğlen yemeği yiyorum. Yeme düzenim oturdu çok şükür. Çocuklara da aynı benim gibi yediriyor um. 3 ana 3 ara öğün şeklinde...

Gunaydın kızlar
@tatlıtambak bencede yeter artık zaten cok kilo verdin stresınde gıtmıstır keyfınce sporunu yap menulerını saglikli sekilde hazırla

Sukur bugunde oyle bi menu olur insallah
Olabilir kisiden kisiye degisiyor kabızlık yada ishal bende ishal olabiliyorm annem de aynı sekilde cok iciyor ishal olunca bırakıyor

Günaydın arkadaşlarım dün gece benim için çok uzundu yıllardır eşimle baş başa film izlemiyoduk dün çocukları kovaladık film,sohbet....... Çok geç yattık siz sohbeti derin yerden açmışsınız ciğer yanında yufka ( ekmek banarak yemeyeli çooook oldu) üzerine künefe ay sabah sabah canım çekti

Filik canım arkadaşım inşallah sende ekmeklerinin karşılığını göreceksin ders çalışmayı iyice hayata koydun maşallah sana
Inşallah önce su artılardan bı kurtulayım 6 ları goreyım insallah bu carsamba derste tam verimli olmasa da kızımla calısıyorum baya duzene girdi

Oh en guzelını sen yapmıssın biz burda yeme hayalleri kurarken tabi kimse bişe yemedi Basarı da o zaten allah muhabbetinizı arttırsın evınızden huzur eksık olmasın inşallah

tomurcukkk senin msjlarını ben niye göremiyorum bi problem yoktur inşallah
Dün çok aktif olamadım canım işlerim çok çok yoğundu.Akşamda menü verip hasta ziyaretine gittim ama menüleri yorumladım.Sabah da bi selam verdim ama arada kaynamıştır görmemişsindir ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…