- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.121
Günaydın arkadaşlarım dün gece benim için çok uzundu yıllardır eşimle baş başa film izlemiyoduk dün çocukları kovaladık film,sohbet....... Çok geç yattık siz sohbeti derin yerden açmışsınız ciğer yanında yufka ( ekmek banarak yemeyeli çooook oldu) üzerine künefe ay sabah sabah canım çekti
Amin hepimizin evlerinde huzurlu bir ortam olsun inşallah bu arada Siz yazıda kaldınız biz uygulamaya döktük mısır patlattık, dondurma da var, 2-3 dilim kavunda nasibini aldı ama pişman mıyım değilim uzun süredir birbirimize vakit ayırmıyordukOh en guzelını sen yapmıssın biz burda yeme hayalleri kurarken tabi kimse bişe yemedi Basarı da o zaten allah muhabbetinizı arttırsın evınızden huzur eksık olmasın inşallah
35 kilo domatesle uğraşıyorum 20 kilodan fazlasını soydum doğradım pişirdim kavanozladım 10 kavanoz biberli 11 i sade 21 kavanoz oldu biri de ters çevirirken bumladı saçıldı etrafa sabahın 5 inde yattım ortalığı temizledim üstün körü benim ne elde ne kolda derman kalmamış kalan domatesleri soyup pişirecek halim yok hepsini sabah öğle akşam yesek mi çiğ çiğ domates kürü yapıyorum diyim benimkilere de belki zayıflarım da hehehehehe
Helal sana bayağı yoruldun ama kışlıkları kolayladın bende domates mutlaka yapıyorum yalnız eşim domatesi çok sever ben 50 kilo yapıyorum yakın zamanda bende yaparım dökülmesi senin için kötü olmuş ama anayız biz işimiz hiç bitmez hiçççç35 kilo domatesle uğraşıyorum 20 kilodan fazlasını soydum doğradım pişirdim kavanozladım 10 kavanoz biberli 11 i sade 21 kavanoz oldu biri de ters çevirirken bumladı saçıldı etrafa sabahın 5 inde yattım ortalığı temizledim üstün körü benim ne elde ne kolda derman kalmamış kalan domatesleri soyup pişirecek halim yok hepsini sabah öğle akşam yesek mi çiğ çiğ domates kürü yapıyorum diyim benimkilere de belki zayıflarım da hehehehehe
tayin ihtimali mi var ondan mı yapmıyorsun gülümÇok yoruyor sun vallahi kendini. Allah kolaylik versin. Ben bu sene hiç bir hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Ama kendime özel diyetime ait şeyler olabilir mesela
benimkiler makarna hastası üstüne de domates sos rende kaşarla yemeyi çok seviyorlar 50 kilo desem o kadar alır getirir de nereye koyacam yer yok kiHelal sana bayağı yoruldun ama kışlıkları kolayladın bende domates mutlaka yapıyorum yalnız eşim domatesi çok sever ben 50 kilo yapıyorum yakın zamanda bende yaparım dökülmesi senin için kötü olmuş ama anayız biz işimiz hiç bitmez hiçççç
Oyy canim benim sende hep mutlu ol en sevdikleirnle hem de ideal kilondatevafuk55 çikoya üzülsekte güzel bir gün seni bekliyor senin mis gibi poğaçaların yayla havası sevdiklerin ohhh canım arkadaşım hep mutlu ol inşallah
Olsun kuzum eldeki imkanlar neye el veriyorsa.. ama AVM lerde fastfood yeme kuzumtevafuk55 yaylada bizde avm ye gidiyoruz birazda sahil kenarında takılacağız şehir gezmesi bizimkiside
Oyy canim benim sende hep mutlu ol en sevdikleirnle hem de ideal kilonda
Aynen öyle canım çok güzel geçti ama ilk bir kaç saatte çok yağmur yağdı çocukları kaçırdık bir yandan. Bugün 12 çocuk 11 yetiskindikçiko hariç
Olsun kuzum eldeki imkanlar neye el veriyorsa.. ama AVM lerde fastfood yeme kuzum
Güzel bi dinlen be kuzum iş bitmez iş bitmez bu tatil bana bunu öğrettiBen geldim evime.. ama temiz hava çöktü resmen uyuyasom var ama çok da İsim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?