Haydi Yine Yeniden...

Evde iki çocuk olunca eşler olarak birbirimize vakit ayıramiyoruz. 5 dk muhabbet etmeye fırsat vermiyor kızım. Sağolsun anne baba diye bağıra bağıra araya giriyor.
arada bizde böyle sinema keyfi sohbet yapıyoruz çocuklar uyutunca....
ay bide şu çalışma sistemleri düzene girse 1 haftadır her gün gece de

Oh en guzelını sen yapmıssın biz burda yeme hayalleri kurarken tabi kimse bişe yemedi Basarı da o zaten allah muhabbetinizı arttırsın evınızden huzur eksık olmasın inşallah
Amin hepimizin evlerinde huzurlu bir ortam olsun inşallah bu arada Siz yazıda kaldınız biz uygulamaya döktük mısır patlattık, dondurma da var, 2-3 dilim kavunda nasibini aldı ama pişman mıyım değilim uzun süredir birbirimize vakit ayırmıyorduk

35 kilo domatesle uğraşıyorum 20 kilodan fazlasını soydum doğradım pişirdim kavanozladım 10 kavanoz biberli 11 i sade 21 kavanoz oldu biri de ters çevirirken bumladı saçıldı etrafa sabahın 5 inde yattım ortalığı temizledim üstün körü benim ne elde ne kolda derman kalmamış kalan domatesleri soyup pişirecek halim yok hepsini sabah öğle akşam yesek mi çiğ çiğ domates kürü yapıyorum diyim benimkilere de belki zayıflarım da hehehehehe

Çok yoruyor sun vallahi kendini. Allah kolaylik versin. Ben bu sene hiç bir hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Ama kendime özel diyetime ait şeyler olabilir mesela

Helal sana bayağı yoruldun ama kışlıkları kolayladın bende domates mutlaka yapıyorum yalnız eşim domatesi çok sever ben 50 kilo yapıyorum yakın zamanda bende yaparım dökülmesi senin için kötü olmuş ama anayız biz işimiz hiç bitmez hiçççç

benimkiler makarna hastası üstüne de domates sos rende kaşarla yemeyi çok seviyorlar 50 kilo desem o kadar alır getirir de nereye koyacam yer yok ki
kırmızı biber almış yine bu defa kızartıp atıcam dondurucuya köslenmişinden daha lezzetli oluyor bir de daha kolay :))
2 kilo daha barbunya almıştı onları dün ayıkladım kaldırdım
canoomm sen dolmalık biber çiğden dondurucuya atıyor musun nasıl oluyor ilk defa atıcam

Baş kısmını çıkarıp yıkayıp koyabilirsin sadece yıkayıp koyanda var kırmızı biberi fırına koyuyorum börek gibi pişince poşete koyuyorum orda biraz soğuyor kabuğuda çabuk soyuluyor dilimleyip kaldırıyorum

tevafuk55 çikoya üzülsekte güzel bir gün seni bekliyor senin mis gibi poğaçaların yayla havası sevdiklerin ohhh canım arkadaşım hep mutlu ol inşallah
Oyy canim benim sende hep mutlu ol en sevdikleirnle hem de ideal kilonda
Aynen öyle canım çok güzel geçti ama ilk bir kaç saatte çok yağmur yağdı çocukları kaçırdık bir yandan. Bugün 12 çocuk 11 yetiskindik çiko hariç
tevafuk55 yaylada bizde avm ye gidiyoruz birazda sahil kenarında takılacağız şehir gezmesi bizimkiside
Olsun kuzum eldeki imkanlar neye el veriyorsa.. ama AVM lerde fastfood yeme kuzum

Maşallah ne güzel kalabalık biz 4 kişilik yaşam içindeyiz tatilde gidince sayımız artıyor akrabalarla aynı yerde yaşamak çocuklarımı çok mutlu ederdi maalesef kimsemiz burda yok fastfood düşünmüyorum sahil kenarında közlenmiş mısır yedim 1 saat önce inşallah gün içinde hafif atlatmayı başarmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…