Haydi Yine Yeniden...

Seni artık hiçbir şey caydiramaz

Menumu vereyim
10 dk kadar spor yaptım Yaylada
20 tane de jump Squad

Sabah: 1 poğaça 6 zeytin
Ciğer kavurma 3 kaşık, domates

Ara: avuç çekirdek, közde karın 5 lokma
Öğle 14.30: keçi kebap(saf et yiyemedim gözümden doydum resmen, kaburga kemik sıyırdım bolca)

Aksam 19.45: 1 kase yoğurt
Türk Kahvesi bitki çayları
3 litre su
Not: öğle yemeği sonrası mideyi bozdum fistiklar bende anlamadım ama wc den çıkamadım.

Iyi akşamlar kızlar menumu vereyım kızı doyurup tekrar gelirim zaten menulerde gelmemıs

Ilık sirkeli ballı su 1 kayısı
Kahvaltı
2 h.yumurta domates sltlk biber

1 cay bardağı süt 6 siyah kuru üzüm

Öğle 14.00
6 kasık bamya
Yarım kASE mercmk CORBA
Yarım kase yoğurt

Akşam 18.00
1 kucuk kase corba 2 kaşık yoğurt

Ara
Kucuk şeftali yedim

2.5 su ıctım

Iyı bu kadarla kalmıssın afiyet olsun hem az hem protein yarına baya eksi gorursun bence hemde

Vay beee karbonsuz harika bir gün afiyet olsun canım

Keçi eti ağır mı geldi acaba bol proteinli güzel bir gün olmuş o koşturmaca içinde spora gerek kalmamıştır afiyet olsun
Süppperrr gidiyosun meyve sebze protein herşey var cısssss hiç yok maşallah sana afiyet olsun

Kahvaltı 13:00
2 dilim sucukla yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık yeşillik, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, kaşığın ucuyla nutella, 1 dilim börek, evde hazırlanmış meyve suyu
Ara 17 civarı
Közlenmiş mısır
Aksam 20:30
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yarım patates, yoğurt salata
Türk kahvesi olcak
Spor bildirimim
Maalesef bugün yok

Afiyet olsun canım bu börek çok kalori ya
Miktarı az ama etkisi kalorisi çok. Hahaha bunu da poğaça yiyen söylüyor :)) kuzum spor tatilin olsun bugunde.

Sabah saglam olmus fazla hıc degil ama akşamın cok az degıl mi 3 kaşık fasulye zaten Tadımlık gıbı kahvaltı 1 de sen kacta kalkıyorsunkı ben o saatlerde öğle yemegine basliyorum uyanıp acda bekleyemıyorum hıc

Afiyet olsun canım bu börek çok kalori ya
Miktarı az ama etkisi kalorisi çok. Hahaha bunu da poğaça yiyen söylüyor :)) kuzum spor tatilin olsun bugunde.
Kız bi dilim börekte yasak mı olmasın ya ben hayatımın içinde olacak yiyecekleri tamamen kesme düşüncem yok hedefime ulaşınca bu tarz yaşamayı düşünüyorum herşeyden olan ama ölçülü olan birazda spor olmalı

Bana diyetisyen demişti ki küçük kacamaklar diyeti duraklatır demişti. Bende yapıyorum maalesef ve Mayis ayından beri 68 kiloyum bazen buna bagliyorum. Koruma dönemine kadar sabretsek nefsimizi duygusuz yapsak olmaz mı

Iyi geceler kizlar ancak gelebildim...
Bugun oglum ve ben goz doktoruna gittik.benim gozum rahatsizlanmisti ya tatilde megerse yine uveit atagi gecirmisim hemen damlalara basladik.
Oglumdada goz kaymasi var diye goturdum ama sukur cikmadi.cok kasiyodu onlar icin damla yazdi.biraz goz kapaginda dusme varmis hafif.cok sıkıntı degil dedi.daha da duserse operasyonla kaldiracaklarmis.haftaya goz olcumleri yapilacak.
Doktordan eve geldik birseyler yedik uzak bir koy var burda.orda kv nin teyzesi Kuran okutacakti.onlara gittik.ciftlik gibi biyer.temiz hava.heryer yesillik hayvanlar dogal ortam.hem Kuran dinledik hemde kendimizi dinledik biraz.gec donduk evi toparladim.uyuttum oglani bi bakayim dedim buraya.gunum kacamaksiz gecti sukur...menu verip yatarim simdi

Sabah 8.30
1 ck tereyag 2 kk beyaz peynir 2 yumurta ile omlet
1 er domates salatalik
1 yesil 1 siyah zeytin

Ara 11.30
10 adet badem
12.30
2 adet hurma

Oglen 14
4 yk ispanak
1 kase yogurt

Ara 15.30
1 muz

Aksam 17.30
5 yk tavuk sote
1 kase yogurt

Ara (karisik saatlerde net aklimda kalmadi)
5 adet badem
1 adet incir
10 adet findik

Su 2 litre civari.az oldu maalesef...
Yarin reglim baslar muhtemelen ve nazarim degmesin kendime ilk defa regl oncesi kacamaksizim.canim tatli birseyler istemedi bu sefer.hurmalar mi kesiyor o hissi acaba...

Herkese gunaydinnn ben geldim ama daha temelli degil halen bir telefonum yok oglanin tel el koydum ama oda birakmiyoki biseyler yapayim oyunu varmis bilmem nesi varmis ...... ciddi bir bel agrisi yasadim kullandigim ilaclar odem yapti davul gibi sisti bacaklarim simdide badana yapiyoruz esimle ev kople kartonpiyer boya allah boya bugunde oglusun calisma odasini boyuyacagiz off cok is var 15 kilo domates beni bekliyo kasayla melemen olcak ama ne zamann ..........buraya yazmayi cok ozledim insallah en yakin surede temelli gelcem kizlar ...... yakinda gorusmek dilegi ile ....

Kızlar ben dün serbest gün yaptım. Ama midem dokundu ben de ishal oldum...
Regl yaklaşıyor benim.

Bugün en sağlıklı sondan beslenmeye devam tabiki de. 2 gündür uykum var hep ve yorgunum sanki...

Canim hem sana hem de oğluna çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Ne güzel bir gün gecirmissiniz temiz hava doğal yaşam gibisi yok
Canim menulerine Buhara daha çok bayılıyorum gelsin 6 lar böyle giderse çabuk gelecek zaten. Regl lede daha güzel gider Ohhh mis

Gunaydin mutlu pazarlar,evi soyle bi toparladim detay temizlige girismeden bi yazayim dedim.yine bulanik gormeler basladi.gozbebegimi buyutucu damlalar kullaniyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…