- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.161
Hosgeldin canim valla ozlettin kendini.islerini kolayla en kisa zamanda bekliyorum artik...Herkese gunaydinnn ben geldim ama daha temelli degilhalen bir telefonum yok oglanin tel el koydum ama oda birakmiyoki biseyler yapayim oyunu varmis bilmem nesi varmis ...... ciddi bir bel agrisi yasadim kullandigim ilaclar odem yapti davul gibi sisti bacaklarim simdide badana yapiyoruz esimle ev kople kartonpiyer boya allah boya bugunde oglusun calisma odasini boyuyacagiz off cok is var 15 kilo domates beni bekliyo kasayla melemen olcak ama ne zamann ..........buraya yazmayi cok ozledim insallah en yakin surede temelli gelcem kizlar ...... yakinda gorusmek dilegi ile ....
Insallah canim.pazar gununu de kacamaksiz atlatirsam benden iyisi yok.artik cok sıkıldim 7li kilolardan bir an once 6 ile baslasin istiryorumCanim hem sana hem de oğluna çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Ne güzel bir gün gecirmissiniz temiz hava doğal yaşam gibisi yok
Canim menulerine Buhara daha çok bayılıyorum gelsin 6 lar böyle giderse çabuk gelecek zaten. Regl lede daha güzel gider Ohhh mis
Gunaydin mutlu pazarlar,evi soyle bi toparladim detay temizlige girismeden bi yazayim dedim.yine bulanik gormeler basladi.gozbebegimi buyutucu damlalar kullaniyorum cunku
Hoşgeldin bizde seni özledik işlerinde çokmuş olsun okul açılmadan hemde bayram temizliği daha iyi olacaktır yiğende 1 e başlayacak koşturmacalı bir sene seni bekliyor güçlü kadınHerkese gunaydinnn ben geldim ama daha temelli degilhalen bir telefonum yok oglanin tel el koydum ama oda birakmiyoki biseyler yapayim oyunu varmis bilmem nesi varmis ...... ciddi bir bel agrisi yasadim kullandigim ilaclar odem yapti davul gibi sisti bacaklarim simdide badana yapiyoruz esimle ev kople kartonpiyer boya allah boya bugunde oglusun calisma odasini boyuyacagiz off cok is var 15 kilo domates beni bekliyo kasayla melemen olcak ama ne zamann ..........buraya yazmayi cok ozledim insallah en yakin surede temelli gelcem kizlar ...... yakinda gorusmek dilegi ile ....
Kendini ölç bakalım 4 çocukla sen her türlü halledersin bayramda kv yanında olacaksın sanırım Allah kolaylik versinSelam canlar bende kahvaltı tamamlandı.
Sonrasinda bugün önce annemlere gidecem ablamlar dönüyorlar onları ugurlayacaz. Sonra oradan +2çocukla ayrilacamolacak bende 4çocuk yaklaşık 5 gün bende kalacak kizimla yasin yegenlerim bakalım 4 çocuklu nasıl olacam eğer kotarirsam ilerde dusunebilirim
Sonrasinda da eşimin köyüne gidecez
Yok canim diger arkadaslar alinti yapabiliyor.bu mesaji gordun mu acabaKızlar tomurcukkk adını görüyorum ama msj yok sizde de öyle mi bi türlü anlamadım
Merlin yanlışlıkla göz ardı etmiş olabilirsinKızlar tomurcukkk adını görüyorum ama msj yok sizde de öyle mi bi türlü anlamadım
Yok canım günübirlik gidiyoruz 10km zaten. Ama bayramın 1. Günü de koyde olacazKendini ölç bakalım 4 çocukla sen her türlü halledersin bayramda kv yanında olacaksın sanırım Allah kolaylik versin
Göz ardı nasıl oluyo ayyy sinir oldum şimdide 2 msj atmış gözüküyor ama içeriği göremiyorumMerlin yanlışlıkla göz ardı etmiş olabilirsin
Iyi madem siz bayağı akrabalarla iç içesiniz biz ölsek kimse dönüpte bakmaz öyle bir yerde yaşıyoruzYok canım günübirlik gidiyoruz 10km zaten. Ama bayramın 1. Günü de koyde olacaz
Şükür düzelttim hiç farkında değilim o göz ardı etme olayınıYok canim diger arkadaslar alinti yapabiliyor.bu mesaji gordun mu acaba
Kızlar tomurcukkk adını görüyorum ama msj yok sizde de öyle mi bi türlü anlamadım
Iyi madem siz bayağı akrabalarla iç içesiniz biz ölsek kimse dönüpte bakmaz öyle bir yerde yaşıyoruz
Tekirdağ kuzum burası benim Anadolum gibi değil ya da bana denk gelmedi
Herşey yerinde güzel olmuş becerikli bi anne olunca yaparsın kuzularına tabiBenim menüm belli erkenden yazayım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul
yarım domates
1 dilim ekmek
ara
Çilekli dondurma 2 kaşık
çocuklara yaptım (20 çilek 1 çay bardağı süt 1 yk bal ile çok beğendik. Kızım anne bir daha dışardan almayalim hep evde yap. Hatta muzlusunu da yap diyor)
Öğlen 13.30
peynirli salata
1 bardak ayran
Ara 15.00
1 çay bardağı sarı tuzsuz leblebi ve kuru üzüm. Ama kuru üzüm miktari bayagi azdı
Limonlu yesilcay
Akşam 18. 30
3 kaşık bulgur pilavı
kavurma
salata
Su 3lt
sporu yapınca yazarım. Yaparsam:)
Tam senlik güzel bir menü olmuş gelsin eksilerKizlar menu vereyim ama saatleri hatirlamiyorum hic bakamadim acikcasi
Sabah
1 armut
3 ceviz
Kahvalti 10.30 11 civariydi sanirim
1 haslanmis yumurta
3 catal patates kizartmasi
1 er domates salatalik
3 dilim sucuk
Ceyrek simit
2 adet zeytin
Ara
10 adet badem
Oglen 4 yk ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 muz 1 bardak sut
Aksam
10 adet kucuk yaprak sarma ici bulgur ve pirincli
2 yk et doner
Ara yaparim bi daha
Su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?