Haydi Yine Yeniden...

Hosgeldin canim valla ozlettin kendini.islerini kolayla en kisa zamanda bekliyorum artik...

Insallah canim.pazar gununu de kacamaksiz atlatirsam benden iyisi yok.artik cok sıkıldim 7li kilolardan bir an once 6 ile baslasin istiryorum

Selam canlar bende kahvaltı tamamlandı.
Sonrasinda bugün önce annemlere gidecem ablamlar dönüyorlar onları ugurlayacaz. Sonra oradan +2çocukla ayrilacam olacak bende 4çocuk yaklaşık 5 gün bende kalacak kizimla yasin yegenlerim bakalım 4 çocuklu nasıl olacam eğer kotarirsam ilerde dusunebilirim
Sonrasinda da eşimin köyüne gidecez

Hoşgeldin bizde seni özledik işlerinde çokmuş olsun okul açılmadan hemde bayram temizliği daha iyi olacaktır yiğende 1 e başlayacak koşturmacalı bir sene seni bekliyor güçlü kadın

Kendini ölç bakalım 4 çocukla sen her türlü halledersin bayramda kv yanında olacaksın sanırım Allah kolaylik versin

Benim menüm belli erkenden yazayım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul
yarım domates
1 dilim ekmek

ara
Çilekli dondurma 2 kaşık
çocuklara yaptım (20 çilek 1 çay bardağı süt 1 yk bal ile çok beğendik. Kızım anne bir daha dışardan almayalim hep evde yap. Hatta muzlusunu da yap diyor)

Öğlen 13.30
peynirli salata
1 bardak ayran

Ara 15.00
1 çay bardağı sarı tuzsuz leblebi ve kuru üzüm. Ama kuru üzüm miktari bayagi azdı
Limonlu yesilcay

Akşam 18. 30
3 kaşık bulgur pilavı
kavurma
salata

Su 3lt
sporu yapınca yazarım. Yaparsam:)

Kizlar menu vereyim ama saatleri hatirlamiyorum hic bakamadim acikcasi

Sabah
1 armut
3 ceviz

Kahvalti 10.30 11 civariydi sanirim
1 haslanmis yumurta
3 catal patates kizartmasi
1 er domates salatalik
3 dilim sucuk
Ceyrek simit
2 adet zeytin

Ara
10 adet badem

Oglen 4 yk ispanak
1 kase yogurt

Ara
1 muz 1 bardak sut

Aksam
10 adet kucuk yaprak sarma ici bulgur ve pirincli
2 yk et doner

Ara yaparim bi daha
Su 2.5 lt

Herşey yerinde güzel olmuş becerikli bi anne olunca yaparsın kuzularına tabi
Tam senlik güzel bir menü olmuş gelsin eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…