Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım gayet guzel

Iyi akşamlar kızlar menumu vereyim tekrar gelirim karbonu kacırdım biraz bugun

Kahvaltı
1.5 hal. Yumurta
Kıl biber domates zeytinyağlı tavada pişirdim biraz ondan

1 kurabiye

16
1 kase etli nohut
4 kaşık bulgur pilavı

Su 2.5 lt

Evet karbon ama abartı değil ölçülü yemişsin afiyet olsun

Kahvaltı 12:25
1.5 yumurta ( kaşarlı), domates salatalık yeşillik, 3 zeytin, 2 dilim ekmekten 1inin üzerine kaymak bal, 1 tatlı kaşığı nutella, 1 su bardağı evde hazırlanmış meyve suyu, birkaç fındık
Ara 16:45
Bikaç dilim kavun
Akşam 20:00
Evde hazırlanmış pizzadan 1 dilim, 3 dilim patates kızartması, 2 su bardağı ayran
Ara
Türk kahvesi
Ayda 1 gün pizza yapma kararı aldık çocukları dışardan korumak adına yemesem eşim kabul etmez el mecburdu

Göz ardı nasıl oluyo ayyy sinir oldum şimdide 2 msj atmış gözüküyor ama içeriği göremiyorum
Neyse ki halletmissin kuzum sevindim.
Iyi madem siz bayağı akrabalarla iç içesiniz biz ölsek kimse dönüpte bakmaz öyle bir yerde yaşıyoruz
Valla çok içiçe olmak da iyi değil maalesef canım. 3 4 saat uzakta olmak isterdim
Şükür düzelttim hiç farkında değilim o göz ardı etme olayını tevafuk55 sağol arkadaşım

Bende menumu vereyim
Sabah sek Nescafe 3 kuru kayısı
Kahvaltı 11.30: 1 poğaça 1 çay k kaymak bal
1.5 h yum, 6 zeytin
Domates biber

Ara:1 armut 1 elma 1 bardak süt

Aksam 19.00: 3 kaşık k Fasulye(susuz)
2 kaşık p pilavi
Ara: 1 avuç leblebi
2.5 litre su bitki çayı
Köyden yeni geldim spor yok

Hoşgeldin bizde seni özledik işlerinde çokmuş olsun okul açılmadan hemde bayram temizliği daha iyi olacaktır yiğende 1 e başlayacak koşturmacalı bir sene seni bekliyor güçlü kadın
Canim benim bende cok ozledim sizleri malesef isler cok bayramdan once halletmem lagzim ....okullar acilcak sen birinci sinif okutacaksin bizde birinci sinif olcaz tecrubelerine cok ihtiyacim olcak canim islerimi halledeyim bol bol sohbet ederiz zorlu bir yil bizi bekliyorr insallah kolayca atlatiriz ....opuyorum kocamann ..

angelina35 hoş geldin canım. Ins çabuk kavusursun tele.
Hosbulduk canimm .... telefon isi biraz zor canim yaa oglusunki ile idare etcem mecbur onada dedesinin eski telini verdik sadece alo diyebilir dokunmatik degil yani insallah en kisa surede alabilirim telefonumu boyle cok zor cunku

Hosbulduk canimm .... telefon isi biraz zor canim yaa oglusunki ile idare etcem mecbur onada dedesinin eski telini verdik sadece alo diyebilir dokunmatik degil yani insallah en kisa surede alabilirim telefonumu boyle cok zor cunku
Olsun canım sağlık olsun. Odemlerin var anladigim kadari ile. Tartı ile aran nasıl canım :)

Güzel ve sağlıklı bir menü. Leblebi sisirmis olabilir canım.
Afiyet olsun canım harika
Aslında kacirmamissin canım sadece her günden farklı bi menu olmuş. Ama bulgur pilavini erken yemissin süper
Sadece nutella olmamaliydi canım. Akşam yemeğinde tabiki Yemen gerekirdi. Böyle menüleri daha erken yersen bence güzel olur

Canim karbon kaçırdım demişsin ama abartılı bişey yok bence. Bu hafta 69 lar gelecek sana

Canim pilav in 3 kaşığı bir dilim ekmek yerine geçiyor o yüzden sıkıntı yapma bence menün gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…