- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.181
Benim aile yaşamıma göre farklı diyebilirim buna şükür diyorumZor bir yer galiba yaşam tarzı olarak... Allah yardımcınız olsun
Kizlar menu vereyim ama saatleri hatirlamiyorum hic bakamadim acikcasi
Sabah
1 armut
3 ceviz
Kahvalti 10.30 11 civariydi sanirim
1 haslanmis yumurta
3 catal patates kizartmasi
1 er domates salatalik
3 dilim sucuk
Ceyrek simit
2 adet zeytin
Ara
10 adet badem
Oglen 4 yk ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 muz 1 bardak sut
Aksam
10 adet kucuk yaprak sarma ici bulgur ve pirincli
2 yk et doner
Ara yaparim bi daha
Su 2.5 lt
Benim aile yaşamıma göre farklı diyebilirim buna şükür diyorum
Herşey yerinde güzel olmuş becerikli bi anne olunca yaparsın kuzularına tabi
Tam senlik güzel bir menü olmuş gelsin eksiler
Evet karbon ama abartı değil ölçülü yemişsin afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menumu vereyim tekrar gelirim karbonu kacırdım biraz bugun
Kahvaltı
1.5 hal. Yumurta
Kıl biber domates zeytinyağlı tavada pişirdim biraz ondan
1 kurabiye
16
1 kase etli nohut
4 kaşık bulgur pilavı
Su 2.5 lt
Neyse ki halletmissin kuzum sevindim.Göz ardı nasıl oluyo ayyy sinir oldum şimdide 2 msj atmış gözüküyor ama içeriği göremiyorum
Valla çok içiçe olmak da iyi değil maalesef canım. 3 4 saat uzakta olmak isterdimIyi madem siz bayağı akrabalarla iç içesiniz biz ölsek kimse dönüpte bakmaz öyle bir yerde yaşıyoruz
Şükür düzelttim hiç farkında değilim o göz ardı etme olayınıtevafuk55 sağol arkadaşım
Bende cok ozledim seni tatlim ...insallah su islerimi halledeyim gelicem canim benim ...sanada gecmis olsun yine atak gecirmissin dikkat et canim benim opuyorum seni ....Hosgeldin canim valla ozlettin kendini.islerini kolayla en kisa zamanda bekliyorum artik...
Canim benim bende cok ozledim sizleri malesef isler cok bayramdan once halletmem lagzim ....okullar acilcak sen birinci sinif okutacaksin bizde birinci sinif olcaz tecrubelerine cok ihtiyacim olcak canim islerimi halledeyim bol bol sohbet ederizHoşgeldin bizde seni özledik işlerinde çokmuş olsun okul açılmadan hemde bayram temizliği daha iyi olacaktır yiğende 1 e başlayacak koşturmacalı bir sene seni bekliyor güçlü kadın
Hosbulduk canimm .... telefon isi biraz zor canim yaa oglusunki ile idare etcem mecbur onada dedesinin eski telini verdik sadece alo diyebilir dokunmatik degil yani insallah en kisa surede alabilirim telefonumu boyle cok zor cunku
Olsun canım sağlık olsun. Odemlerin var anladigim kadari ile. Tartı ile aran nasıl canım :)Hosbulduk canimm .... telefon isi biraz zor canim yaa oglusunki ile idare etcem mecbur onada dedesinin eski telini verdik sadece alo diyebilir dokunmatik degil yani insallah en kisa surede alabilirim telefonumu boyle cok zor cunku
Güzel ve sağlıklı bir menü. Leblebi sisirmis olabilir canım.Benim menüm belli erkenden yazayım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul
yarım domates
1 dilim ekmek
ara
Çilekli dondurma 2 kaşık
çocuklara yaptım (20 çilek 1 çay bardağı süt 1 yk bal ile çok beğendik. Kızım anne bir daha dışardan almayalim hep evde yap. Hatta muzlusunu da yap diyor)
Öğlen 13.30
peynirli salata
1 bardak ayran
Ara 15.00
1 çay bardağı sarı tuzsuz leblebi ve kuru üzüm. Ama kuru üzüm miktari bayagi azdı
Limonlu yesilcay
Akşam 18. 30
3 kaşık bulgur pilavı
kavurma
salata
Su 3lt
sporu yapınca yazarım. Yaparsam:)
Afiyet olsun canım harikaKizlar menu vereyim ama saatleri hatirlamiyorum hic bakamadim acikcasi
Sabah
1 armut
3 ceviz
Kahvalti 10.30 11 civariydi sanirim
1 haslanmis yumurta
3 catal patates kizartmasi
1 er domates salatalik
3 dilim sucuk
Ceyrek simit
2 adet zeytin
Ara
10 adet badem
Oglen 4 yk ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 muz 1 bardak sut
Aksam
10 adet kucuk yaprak sarma ici bulgur ve pirincli
2 yk et doner
Ara yaparim bi daha
Su 2.5 lt
Aslında kacirmamissin canım sadece her günden farklı bi menu olmuş. Ama bulgur pilavini erken yemissin süperIyi akşamlar kızlar menumu vereyim tekrar gelirim karbonu kacırdım biraz bugun
Kahvaltı
1.5 hal. Yumurta
1 kurabiye
16
1 kase etli nohut
4 kaşık bulgur pilavı
Su 2.5 lt
Sadece nutella olmamaliydi canım. Akşam yemeğinde tabiki Yemen gerekirdi. Böyle menüleri daha erken yersen bence güzel olurKahvaltı 12:25
1.5 yumurta ( kaşarlı), domates salatalık yeşillik, 3 zeytin, 2 dilim ekmekten 1inin üzerine kaymak bal, 1 tatlı kaşığı nutella, 1 su bardağı evde hazırlanmış meyve suyu, birkaç fındık
Ara 16:45
Bikaç dilim kavun
Akşam 20:00
Evde hazırlanmış pizzadan 1 dilim, 3 dilim patates kızartması, 2 su bardağı ayran
Ara
Türk kahvesi
Ayda 1 gün pizza yapma kararı aldık çocukları dışardan korumak adına yemesem eşim kabul etmez el mecburdu
Iyi akşamlar kızlar menumu vereyim tekrar gelirim karbonu kacırdım biraz bugun
Kahvaltı
1.5 hal. Yumurta
1 kurabiye
16
1 kase etli nohut
4 kaşık bulgur pilavı
Su 2.5 lt
Bende menumu vereyim
Sabah sek Nescafe 3 kuru kayısı
Kahvaltı 11.30: 1 poğaça 1 çay k kaymak bal
1.5 h yum, 6 zeytin
Domates biber
Ara:1 armut 1 elma 1 bardak süt
Aksam 19.00: 3 kaşık k Fasulye(susuz)
2 kaşık p pilavi
Ara: 1 avuç leblebi
2.5 litre su bitki çayı
Köyden yeni geldim spor yok
Anladım canım ama şişkinlik yapabilecek şeylerden uzak dur ki, regl le daha da katmerlenmesin..tevafuk55 bence leblebi den değil gibi regl olacam o yüzden. 2 ya da 3 güne olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?