- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.201
Hosgeldın canımHosbulduk canimm .... telefon isi biraz zor canim yaa oglusunki ile idare etcem mecbur onada dedesinin eski telini verdik sadece alo diyebilir dokunmatik degil yani insallah en kisa surede alabilirim telefonumu boyle cok zor cunku
Canim bu iki günde protein ağırlıklı bealenirsen ve akşamları da erken olursa mesela en gec 6. Kesinlikle görürsün canımArkadaslar Gunaydın usttekı mesajı akşam yazmıştım ama sarj bitti cevaplaya basamamsım simdi gordum ben hala 69 u goremedım ya bugun bıraz protein ağırlıklı besleneyım diyorum
Arkadaslar Gunaydın usttekı mesajı akşam yazmıştım ama sarj bitti cevaplaya basamamsım simdi gordum ben hala 69 u goremedım ya bugun bıraz protein ağırlıklı besleneyım diyorum
Bende oyle dusunuyorum en son disarda kı yemekten sonra 71 ı gormustum anca artımı verdim ama bıldırıme gore hıc verememıs oldumCanim bu iki günde protein ağırlıklı bealenirsen ve akşamları da erken olursa mesela en gec 6. Kesinlikle görürsün canım
Ben tartılmadan asla yapamıyorumEşim buhun evde istirahat li ben de onun kahvaltıya uyanmasini bekliyorum. Ne zaman
uyanacağını bilmedigim için ben de bunları atistirdim bekliyorum. Yaşasın hafif yemek:)Eki Görüntüle 1877692
Ben tartılmadan asla yapamıyorum
Afouet olsun bende karbonsuz kahvaltımı yaptım benimde esim 4 5 gıbı geldı yattı asla onu bekleyemem dun bekledım yemege o kadar acıktım kı pilav bıle benı zor doyurdu sen çilesi nerden buluyorsun zamanı gecmedı mı son haftalar ben hıc gormedım
Günaydın,mutlu haftalar kızlar,
Gözbebeğimi büyüten damlalar kullandığım için yazılar baya bulanıklaştı yine...
Ekranda yazı boyutunu büyüterek okumaya çalıştım biraz.Biraz iyileşene dek cevaplarımı çok göremezseniz kusuruma bakmayın lütfen
Canim ben onu bi keresinde yasamistim çok iyi bilirim. Sen önce bi rahatla kuzum ne kusuru.Günaydın,mutlu haftalar kızlar,
Ekranda yazı boyutunu büyüterek okumaya çalıştım biraz.Biraz iyileşene dek cevaplarımı çok göremezseniz kusuruma bakmayın lütfen
Ne onemi var canım hatta hıc bakma zorlanıyorsan işyerınde de surekli ekrana bakıyorsan zorlama kendinı hıcGünaydın,mutlu haftalar kızlar,
Ne guzel 4 kavanoz recel yapmistim bitmek uzere kıs gelmeden kızım kahvaltı yapmıyor cilek recel olmadan keske fazla yapsaydım gec kaldım neyse kızlar ben ders e baslayım evde hıc bişe kalmamis bugun pazar ve market alışverişi de var akşama görüşürüzEşim evde canım geç kalkmayacagini bildiğim için hafif yiyeyim dedim.yokssa geceden çıktığı zaman beklemiyorum çünki onun kahvaltıya oturması saat 2 yi buluyor. Ben o zamana kadar dayanamam.
Buranin bir ilçesi var canim cilegi meşhur. Bu mevsimlerde çıkıyor. Yediğim en lezzetli çilek ler yani. ..
Aynen canım okul açılınca daha düzenli olacam. Şimdi ablamlar oldu bazen ben onlarda oldum derken idare etmeye çalıştım.tevafuk55 dünkü menü gayet iyiydi pilav var ama abartı değil iki gün üst üste poğaça yemezdin tek o değişik geldi
Banada disiplin geliyor son 3 günümüzAynen canım okul açılınca daha düzenli olacam. Şimdi ablamlar oldu bazen ben onlarda oldum derken idare etmeye çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?