Haydi Yine Yeniden...

Benim regl hala sökülmedi.27-28 gibi olur şaşmazdı.Davul gibi şiş ve gergin karnım.Stresi de cabası.Sabah tartıldım sabittim o da canımı sıktı

Iyi akşamlar kızlar

Sabah 8.30
çilek
1 bardak tarçınlı süt
6 badem

Öğlen 13.00
kavurmalı yumurta
Marol domates soğan
1 kase yoğurt
1 yk bal

Ara 14. 30
yarım armut

akşam 18.00
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
Semiz otu

şu 3lt olur yatan kadar

spor yok

Vallaa bayram gelse de dikkati elden birakmamak lazim abartmadigimiz surece sorun olmaz

Aynen katılıyorum. Abartmamam lazim. Gurbette olunca pek bayram gibi olmuyor. Hele de eşler yoğun çalışınca ne gelen ne giden pek olmuyor maalesef. Bizim için normal bir gün gibi olacak sanki

Çok çok beğendim menünü akşam sonrası ara ekleyebilirsin şahane afiyet olsun bayramda bizde gurbetteyiz alışmak istemem ama bu duruma alıştık

10:45
Yeşil çay, 10 fındık
Kahvaltı 12:15
1.5 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, kibrit kutusu peynir
Ara 14:50
1 su bardağı ayran
Ara 17:00
2 ceviz
Akşam 19:00 eşim gecikince
1 servis kaşığı yeşil mercimek yemeği, yoğurt, salata
Ara 19:45
Türk kahvesi, 1 minik çokomel,2 haylayf bisküvi, avuçiçi fındık

Oglenki bal fazla olmuş canım günlük tuketmemiz gereken miktardan fazla. Gerisi harika afiyet olsun

Mükemmel bir gün olarak kapatacakmissin kiiiii keşke onların yerine 2 3 dilim bitter yeseydin tatlı isteğin bastirilirdi
tevafuk55 arkadaşım ayın 2sinde il içi il dışı tayinler tekrar yapılacak bakarsın bu sefer olur
Pek boş yer yokmuş ama ne diyeyim hayırlısı olsun arkadaşım

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 3 k kayısı
Kahvalti: 1 dilim ekmek 1 çay k kaymak
6 zeytin 2 has yumurta
Közde biber domates salatalık

Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Spor yaptım
400 ip atlama
Jillian level1 7/30
45 Sumo Squad

Aksam 19.30: et haşlama susuz 1 kase
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
Kahve
Bitki çayları 3 litre su

Aksam ki kahvenin yanında kiler hariç menu cok hos bence.. miktarı az bişey olmaz gibi geliyor Ama bu tarz şeyler paket gıdalar yani. Kilo vermemizi sekteye ugratiyor. 1 hafta güzel verdiyse diğer haftayı aldığımızı vermekle geçiriyoruz veya sabitte kaliyoruz . Kendimde çok tecrübe ettiğim için paylaşmak istedim

Çok çok beğendim menünü akşam sonrası ara ekleyebilirsin şahane afiyet olsun bayramda bizde gurbetteyiz alışmak istemem ama bu duruma alıştık

Aksam ki yemeği bile zorla yedim. Galiba şişkinlik ten dolayi pek iştahım da yok.
Mecbur alisiyoruz napalım... Çocuklara insan üzülüyor bayramlarda

Kızlar tartı öncesi kendime ödem çayı yaptım yarına tüketmek için.
Maydanoz tarçın yesilcay limon zencefil zerdecalli karabiber attım. .. kafama göre yaptım. Tadı nasıl olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…