Haydi Yine Yeniden...

Çok pis yakalarım sen oraya küçücük çk yaz benden kaçar miiii afiyet şifa olsun canım gizli dertlere şifa olsun

Amin amin. Eşime diyorum pek iştahım yok. He ya çok belliydi balı yemenden belli diye takıldı o da bana nasıl yediysem artık.
Hep onun yuzunden

Kızlar 4 çocuğun 3 unu uyuttum geriye kaldı küçük paşa

Iyı akşamlar kızlar bittim yorgunluktan market ve pazar alışverişi sonrası evi temizlendim 1 kasa domates geldi yarısı Menemen yarısı normal domates konserve yaptım ustune fasulye 3 kilo onu ayıklayıp kavurdum esim de yardım etti ama sonrası tekrar ortalık battı sımdı banyo yaptım yatağa attım kendımı ama boyama yapalım dıye kız benı cekistırıyor bogazım şiştı dilim yara oldu ve acayıp şiştım yorgunluktan mı acaba

Gelelim menuye
1 kayısı
Kahvaltı
Kavurmalı yumurta 2 tane
1 tatlı kaşığı bal

Ceyrek poğaca

2 siyah incir

15.30
Fırında tum tavuk yaptım derisiz yedim abrtmadan
Salata
2 lokma bazlama

21 de 3 4 catal karpuz 1 dilim kaşar ayaküstü baktım dayanamıcam
Su 2.5 falan olmustur sayamadım

Yorgunluk yapar canım bu gece iyi bir dinlen geçer inşallah. Maşallah ne çok iş halletmissjn
Menün agüzel olmuş canım afiyet olsun

tevafuk55 afiyet olsun guzel menun et de yanında illa ki bulgur istiyor yanı en azından ben oyle seviyorum

T tatlitambak afiyet olsun tamam olculu yerınde ama hep kahvaltı olmus sanki canım bal beni rahatsız etmedi 1 yk 64 kalori hergun yemedıgın ıcın tabı sorun olmaz dıye dusunuyorum

M Melrin sabahin standart zaten akşam da az yemıssın dedign bisküvilerı cikarmdm tek lokmalık atıştırmalık lar var ondan galiba ama senin gibi pızzayı meyve suyunu evde yapan biri icin sasırtıcı geldi
ben yemiyor muyum yiyorum vallahi esimde kızımda ama dedgm gibi sende sasırtıcı oldu

Ayyyy melrın kucucuk bır kacamak yapmis hepimiz yuklenmısız barı ben susaydım yenı gordum mesajı
Canim bunlar iyiligine söylenen şeyler. Mesela bende de poğaça iğreti durmustu bunları duzeltilecek eleştiri olarak alırsak bizden korkulur fıstık oluruz

Menumu yazayim bulanik bulanik
Sabah 8
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3 adt chery domates
1 kucuk salatalik
1 adt kil biber

Ara 12
10 adet badem

Oglen 14.30
1 adt yagsiz tost
3 adet zeytin cay

Ara 16.30
Turk kahvesi
1 ck findik ezmesi

Aksam 19.30
5 yk kaldirik kavurmasi
1 bardak ayran
5 adet uzum

Su 2.5 lt

Ayran sisirdi ara yapmam bidaha

Canim bunlar iyiligine söylenen şeyler. Mesela bende de poğaça iğreti durmustu bunları duzeltilecek eleştiri olarak alırsak bizden korkulur fıstık oluruz
Tabı canım onda hemfıkırız ama zaten kucuk bı cıss sız zaten soylemıssınız onu gormedım tekrar tekrar aynı seyi soylemis olduk

Afiyet olsun canım uzun aradan sonra tost yemissin ama tek karbon o Harikasın

Bugun aralrı da azaltmıssın ama ıyı olmus sadece aksamın doyurucu degıl gıbı doyduysan tabı sahane

Örnek insansın vesselam tayin işi belli olmaz nasipte inşallah hayırlı yer vardır
Koşturmaca içinde az bile olmuş daha toparlayıcı eski menülerin gibi güzeller
Harikasın harika dengeli sağlıklı cısssss hiç yok maşallah sana

Gelelim benim cıssssslara tabi uyarın hatta onlar yüzünden eşimle tartıştım koca bi poşette abur cubur almış niye nefsimi bu kadar zorluyor diye tartıştım inanın sinir oldum kaç yıllık evliyim ilk kez bu poşeti tezgaha fırlattım sinirle o kaçamak oldu sporu daha sonra yaptım yakmışımdır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…