Haydi Yine Yeniden...

Iyi geceler kizlar bugun yine cokkkk is yaptim salonun camlarini sildim fransiz cam berbat bisey boyalar sicramis gunes tepemde su icinde sildim birde perdesi yokmu dort metre iki tane islaninca oyle agir oluyoki aglayarak taktim kollarim agriyo calisma odasini duzenledim vee 15 kilo menemen yapildi uc dort gundur fasulye ile ugrasiyorum bes kilo kurusun diye dilimledim uc kilo barbunya temizledim buzluga attim koridor boyanacak ama esim calisiyo cok ayakta kaliyorumm T tevafuk kilo durumumu sormussun galiba artiyim kac gundur tartilmadim bacaklarimdan dort bacak daha cikar o dereceyim yani islerin oncesinde sabittim ama simdi artilardayim galiba yarin biraz dinlensem bari yoksa hasta olcam boyle iste kizlar bu arada oglusu calistirdim bugun erkenden yatti tel bana kaldi he he he

Kıyamam sana sürekli ayakta durmaktan şişmiş olmalı azda dinlenmeyi ihmal etme Allah korusun sana bişey olsa ev paramparça bilirsin anne evin direği telefon içinde napcan bütçeye göre hareket edersin yiğen idare etsin artık

O şişlik artı bu hareketlere göre kilo değildir diye düşünüyorum iş bitince rahatlarsın tertemiz mis gibi ev hayatın bile tazelenmiş olacak bizde önümüzdeki yaz boya işine gircez ne renge boyadın

Benim ufaklık halaaa uyumadı pilli mi olsaydı acaba çıkarınca dursa yani uyuya takınca çalışsa yani uyansa ayyy saçmalamaya başladım artık gitti bugünkü gençlik hormonlarım sonra da niye kırışıklık oluyo tabi olur bu uşaklarla

Uzun zamandir korumussun o zaman kılonu cok iyi odemler gider zaten

günaydın fıstıklar
hafta sonundan beri atom karınca gibi çalıştım kışlık hazırlıklar tamam şükür o arada eve elimi atamadım ya ev aldı başını gitti az daha tozun zibilin içinde kaybolacakmışız benimkilerin düzensiz yeme sürekli acıkmaları da cabası tokken bile yemek için bişeyler aranıyorlar (misal gecenin 2 sinde benim sıpa kalkıp 2 yumurtayla sucuk çıkarıp pişirsene acımdan öldüm demesi )ben de kızıyordum dün ben de onlar gibi oldum kendime şaştım kaldım sürekli atıştırma isteği ağzım kımıl kımıldı yaa
ufaktan valiz hazırlamaya başlıycam cumaya istanbula kız kardeşime gidiyorum oğluşunun sünnet kınası düğünü var
hızlıca gidip dönücem pazar akşamdan ertesi sabah erkenden memlekete gidicez allah nasip ederse onun valizleri de hazır etmem lazım tabi ki beni yol telaşı sardı şimdiden ben çok yoruldum yaaa dinlenmek istiyorum artık biri beni durdursunnnn

kızz canooomm sen benden de betersin ne yaptın öylee
hepsini aynı anda yapmasana gülüm boya badana yapılıyor madem kışlık hazırlığı azcık sonra yap domates 2-3 günde çürümez yaa beklesin tülü perdeyi de diğer hafta yıka yazık canına ben bile kolumu kaldıramıyorum sen tabii ağlarsın ver oğluna o taksın tülü perdeyi boşuna mı doğurduk biz bu sırıkları tül taksınlar diye doğurduk :)
rabbim sağlıkla huzurla tertemiz boyalı evde oturup afiyetle hazırladıklarını yemeyi nasip etsin

Güzel koşturmaca sevdiklerinin yanında olacaksın sen her türlü halledersin oraya gidince sanki oturacak mısın tabiki hayır çünkü sen karıncasın oturmak senin mizacında yok be kuzum ben yarın domates kırmızı biber işine başlıycam

bizimkiler otursa ben oturtmam oturmaya mı geldik haydiiiin diye başlarım heheheh sünnet kınası zaten sade bayanlara özel müzikli oyunlu olacak tey tey teyyy sülalenin en küçüğü erkek oluyor oturulur mu hiç :)))
allah kolaylık versin gülüm yoruyor ama kışın çok rahat oluyor bu hazırlıklar rabbim ağız tadıyla sağlıkla yemeyi de nasip etsin inşallah

GunayDın kızlar dun ku menuden sonra yine artıdayım artık tadına baktıklarımı bile yaziyorum neyse demek ki ben anca kilo mu koruyabılcegm
Canim yok öyle umutsuzluk, yorgunluk ayakta kalma yapabilir. Birde düzenli değildi ya dün ondan da olabilir. Pes etmek yok ben mayıstan beri 68 im mesela
Ama kilolar inatciysa bende inatciyim. Mesela bu sabahki tartiya göre yine verememisim

Selam kizlar.oglan hastalandi gece 2 de hastaneye gittik sabah 7 ye kadar ordaydik.eve geldik uyuduk yeni kalktim tartilamadimda.listeyi de yarin hazirlarim bilginiz olsun.grsrz
Gecmis olsun canım neyi vardı ateşi mi çıktı. Simdi nasil Sende uyuyamamissin. Canım bugün tartı günü değildi zaten. Tekrar gecniş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…