Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk arkadaşım geçmiş olsun ateş zor oluyor şükürler olsun daha iyi demişsin çok hareketli bir yaşam içindesiniz kalabalığınız hiç bitmiyor ki be arkadaşım azcık dinlenmen lazım seninde

Ben nerdeyse 1 yıldır buralardayım 63 üde gördüm tekrar 67 de valla inadın büyüğü biz kadınlarda her türlü gidecek bu kilolar eşim zayıf kadını olsun istiyor bende çok istiyorum artık yeter bu kilolar

Bugün sabah tvde zahide yetiş i programda gördüm dahada bi zayıflamış domates suyu içtim dedi hemen araştırdım sabah limonlu maydanoz kürü yaptım öğleden sonra da domates suyumu ictim göbek yağlarını en iyi eriten birlikte daha etkili olan bi formülmüş inşallah bende de işe yarayacaktır

Ay ben söyle 62 falan olsam eşim nasıl hisseder çok merak ediyorum evlendiğim zaman da 76 idim cunki

Ben de bakayım şu domates suyuna canım. Bide proetin ağırlıklı beslenmeye karar verdim kilo verme surecimde.

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 8. 30
Tavada yumurta
peynir
domates maydanoz
1 dilim beyaz ekmek

ara 11.00
1 çay bardağı süt
10 badem

Öğlen 13.30
2 haşlanmış yumurtanın beyazı ve maydanozlu yapılmış salata
1 kase yoğurt

Ara 16.00
sade Türk kahvesi
1 kaşık sarı leblebi
1 kaşık kuru üzüm

akşam 18.00
haşlanmış tavuk göğüsü

şu 3lt

Spor
leslie 5 mile
300 ip atlama
50 sumo squat

Menümu vereyim
Sabah: limonlu şu
Kahvaltı: 1 yum omlet 6 zeytin
2 dilim ekmek, 1 çay k kaymak
3 tane kozde biber

Ara: sütlü kahve iki dilim bitter
Öğle: 2 tane kozde biber 1 domates
Küçük kase yoğurt

Akşam 17.45: 2.5 Baget fırında, 2 elma dilim patates, 1 kase cacık

Ara olarak Türk Kahvesi
Bitki çayları 3 litre su

Menün cok güzel canım.. bana göre anormal olan bişey yok

Menü spor ikiside harika gelsin eksiler gelsin eksiler
Gayet yerinde menü tartı öncesi süper iki öğünde de kırmızı biber var sebebi var mı

11:45 Limonlu maydanoz kürü
Kahvaltı 12:00
3 yemek kaşığı menemen, 1 haşlanmış yumurta,kibrit kutusu peynir, salatalık, 1,5 dilim tb ekmek üzerine yağ bal kaymak
Ara farklı zamanlarda
Domates suyu
1 haşlanmış yumurta
Bikaç dilim karpuz
1 su bardağı muzlu süt
3 çiğden sarma
Akşam 18:15
5 zeytinyağlı yaprak sarma, 3 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği, yoğurt salata
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
45 dk Leslie 5 mil
30 dk eliptik bisiklet
20 dk plates yapılacak

Afiyet olsun canım. Bi arada yeni öğrendim ben de yarım muz 1 porsiyon yerine geciyormus doğru mu acaba bilen var mı. .

Spor arti menu harika canim afiyet olsun.
Afiyet olsun canım gayet ölçülü ve güzel. Spor da var daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…