- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.301
Saol canim aynen ayakta durmaktan oluyo gerci ben hasta olsamda esimiKıyamam sana sür ayakta durmaktan şişmiş olmalı azda dinlenmeyi ihmal etme Allah korusun sana bişey olsa ev paramparça bilirsin anne evin direği telefon içinde napcan bütçeye göre hareket edersin yiğen idare etsin artık
Aynen canim ben cabuk odem oluyorum reglde yakin ondan galiba insallah islerim biterde bende dinlenirim sanada imdiden kolay gelsin canim biz inci rengin e boyadik ev sahibi oyle almis boyayi boya fazlaymisti verdi renkte guzel boyadik bizim ev sahibonin insaat sirketi var oturdugum apatrman alttaki market ve yan bina onlarin boya masrafi yaptirmadi ev sahibim saolsunO şişlik artı bu hareketlere göre kilo değildir diye düşünüyorum iş bitince rahatlarsın tertemiz mis gibi ev hayatın bile tazelenmiş olacak bizde önümüzdeki yaz boya işine gircez ne renge boyadın
Evet canim galiba ben kilo koruma isini daha iyi yapiyo rum kesme biraz daha verebilsem yas ilerledikce zorlasiho malesefUzun zamandir korumussun o zaman kılonu cok iyi odemler gider zaten
Yok anam ben oyle haftaya ney yapamamm hemen yapmam lagzim kislik hazirlik malesef araya girdi yaptim cok sukur ......hee benim sirik tul falan takamazki dun cok dedi ama ben tez canliyim bacim deli olurum o takarken benim ufaklik nasil uzulmus yikama bunlari bidaha anne diyo ayy cocuklar bile halime aciyo kolumu bacagimi ovuyolar dinlenirken kuzularimm ....sende gule gule saglikye kisliklarini canim ....kızz canooomm sen benden de betersin ne yaptın öylee
hepsini aynı anda yapmasana gülüm boya badana yapılıyor madem kışlık hazırlığı azcık sonra yap domates 2-3 günde çürümez yaa beklesin tülü perdeyi de diğer hafta yıka yazık canına ben bile kolumu kaldıramıyorum sen tabii ağlarsın ver oğluna o taksın tülü perdeyi boşuna mı doğurduk biz bu sırıkları tül taksınlar diye doğurduk :)
rabbim sağlıkla huzurla tertemiz boyalı evde oturup afiyetle hazırladıklarını yemeyi nasip etsin
Ayyy kuzum yine hasta olmus kiyamam cok gecmis olsun canim mevsim gecisindeyiz ondan olmustur ilaclarini icince biseycigi kalmaz ooff keske cocuklar hic hasta olmasaSelam kizlar.oglan hastalandi gece 2 de hastaneye gittik sabah 7 ye kadar ordaydik.eve geldik uyuduk yeni kalktim tartilamadimda.listeyi de yarin hazirlarim bilginiz olsun.grsrz
Ama neden bak sebebını biliyorsun haklısın tabı o kadar guzel menulerden sonra ama buda regl denk gelmısGünaydın kızlar,
Oğlum biraz daha iyi,bugün işteyim.
Kilom 74... +100 gr almışım.Hala adet olmadım 3 gün gecikti leke gibi bişey geldi gerisi yok.patlamak üzereyim şişlikten.Uykusuzluk deseniz cabası... Ne olacak benim bu halim
Tabı Sevin canım eksının iyisi kötüsü olmaz diyorum
Canim bak sebeplerin belli reglin sokulunce haftaya seni süper bir eksi bekliyorGünaydın kızlar,
Oğlum biraz daha iyi,bugün işteyim.
Kilom 74... +100 gr almışım.Hala adet olmadım 3 gün gecikti leke gibi bişey geldi gerisi yok.patlamak üzereyim şişlikten.Uykusuzluk deseniz cabası... Ne olacak benim bu halim
Canim niye böyle pes etmiş gibi konuşuyorsun. Gezmede ye tabiki ama ölçü bizim işimiz. Artı da olacaz eksi de bunlar bizi düşürmeyecek, simartmayacak. önümüze bakacaz. Sen çok azimli birisinGunay kızlar gecen hafta 70.0 guncel 70.5 guzel bı +500
Neyse hic uzulemıcem simdi ders calısıyorum zaten cok acıkıyorum daha fazla kısamıcam bugunde gezmeye gidiyorum zaten yerim yani napım
geçen hafta 100. 1
bu hafta 99.9 :)))
öğleden sonra fırsat bulursam gelicem inşallah
Tebrikler fıstıklarBir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 66.3
Eksi 200 gr
Buna şükür diyorum reglde yakın sıkıntıları başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?