Haydi Yine Yeniden...

Saol canim aynen ayakta durmaktan oluyo gerci ben hasta olsamda esimi

Mesaj yarim kaldi esim yardimci olur oglusta var telefon isini simdilik idare etcem napiyimm dedigin gibi butceye uygun bisey alcaz zamani gelince ...

O şişlik artı bu hareketlere göre kilo değildir diye düşünüyorum iş bitince rahatlarsın tertemiz mis gibi ev hayatın bile tazelenmiş olacak bizde önümüzdeki yaz boya işine gircez ne renge boyadın
Aynen canim ben cabuk odem oluyorum reglde yakin ondan galiba insallah islerim biterde bende dinlenirim sanada imdiden kolay gelsin canim biz inci rengin e boyadik ev sahibi oyle almis boyayi boya fazlaymisti verdi renkte guzel boyadik bizim ev sahibonin insaat sirketi var oturdugum apatrman alttaki market ve yan bina onlarin boya masrafi yaptirmadi ev sahibim saolsun

Yok anam ben oyle haftaya ney yapamamm hemen yapmam lagzim kislik hazirlik malesef araya girdi yaptim cok sukur ......hee benim sirik tul falan takamazki dun cok dedi ama ben tez canliyim bacim deli olurum o takarken benim ufaklik nasil uzulmus yikama bunlari bidaha anne diyo ayy cocuklar bile halime aciyo kolumu bacagimi ovuyolar dinlenirken kuzularimm ....sende gule gule saglikye kisliklarini canim ....

Selam kizlar.oglan hastalandi gece 2 de hastaneye gittik sabah 7 ye kadar ordaydik.eve geldik uyuduk yeni kalktim tartilamadimda.listeyi de yarin hazirlarim bilginiz olsun.grsrz
Ayyy kuzum yine hasta olmus kiyamam cok gecmis olsun canim mevsim gecisindeyiz ondan olmustur ilaclarini icince biseycigi kalmaz ooff keske cocuklar hic hasta olmasa

Ama neden bak sebebını biliyorsun haklısın tabı o kadar guzel menulerden sonra ama buda regl denk gelmıs

Canim bak sebeplerin belli reglin sokulunce haftaya seni süper bir eksi bekliyor
Gunay kızlar gecen hafta 70.0 guncel 70.5 guzel bı +500
Neyse hic uzulemıcem simdi ders calısıyorum zaten cok acıkıyorum daha fazla kısamıcam bugunde gezmeye gidiyorum zaten yerim yani napım
Canim niye böyle pes etmiş gibi konuşuyorsun. Gezmede ye tabiki ama ölçü bizim işimiz. Artı da olacaz eksi de bunlar bizi düşürmeyecek, simartmayacak. önümüze bakacaz. Sen çok azimli birisin sadece sağlıklı beslenip dersine bakacaksin kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…