- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.321
T tatlitambak bildirimin gelmedi cnm?
Geçen haftaki bildirimin 77... bu durumda 1 kg vermiş oluyorsun. Geçen haftayı mı değiştireyim bu haftayı -1 kg olarak mı yapalım ?Geçen hafta 76.5
bu hafta 76
Fark -500
ben de bu hafta regl olacaklardanim
Geçen haftaki bildirimin 77... bu durumda 1 kg vermiş oluyorsun. Geçen haftayı mı değiştireyim bu haftayı -1 kg olarak mı yapalım ?
ama bunun farkında olman gerekmez mi canım.1 . sayfada listemiz var olmadı ordan bakıp yazabilirsin.başka günlüklere de yazınca dağılıyor işte insan.nereye ne yazdığını unutuyor.biraz daha hassasiyet lütfen...Canim ben başka gruplara da bildirim yaptığım için karıştırmis olabilirim listed eki dogrudur. Kafana göre takıl bana farketmez canim
ama bunun farkında olman gerekmez mi canım.1 . sayfada listemiz var olmadı ordan bakıp yazabilirsin.başka günlüklere de yazınca dağılıyor işte insan.nereye ne yazdığını unutuyor.biraz daha hassasiyet lütfen...
Super canim.sadece sabah ekmek var o da cavdarMenüm
Sabah 1 has yum 5 zeytin
Salatalık 1.5 kk peynir
1 dilim çavdar ekmek.
1 çay kaşığı kaymak
Ara: limonlu soda Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Öğle: 3 kozde biber 1 kase cacık
1 kase çorba domates
Ara: sütlü kahve 3 k kayısı
Aksam 18.45: 5 kaşık taze Fas
5 kaşık yogurt
Biraz turşu
Bitki çayları
2.5 litre su belki kahve içerim
Sabahıni bilemiyorum ama kalan gün güzel afiyet olsunBuhun kahvaltı da arkadasa idim. Sayarak n yemedim herseyden yedim. Pek hatırlamıyorum o yüzden.
saat 16 da
1 kahve
15 tane fındık
hala tokum ama yine de yiyeceğim hafif bişeyler
1 kase yoğurt içine zencefil zerdecalli tarçın olacak.
Canim varya regl sonrası süper kilo vereceksin. Ama şu tosta alternatif bulmaliyiz ne dersinMenumu yazayim ben
Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kucuk domates
1 fincan sut
Ara 12
10 adet badem
Oglen 14.30
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
Ara 17
3 adet hurma
Aksam 20
4 yk kalderek kavurma
4 yk ic fasulye yemegi
Su 2.5 lt biraz daha icerim
Ara yapmayi dusunmuyorum şişim hâlâ
Cok iyi olur derim.aslinda pek acikmiyorum yemek icin yiyorum diyebilirim.aksam eve gelince cok saldirmamak icin...Canim varya regl sonrası süper kilo vereceksin. Ama şu tosta alternatif bulmaliyiz ne dersin
Biraz duzensiz bi gun sanki.3 ana 3 ara sistemi oturmadi hala sende...Buhun kahvaltı da arkadasa idim. Sayarak n yemedim herseyden yedim. Pek hatırlamıyorum o yüzden.
saat 16 da
1 kahve
15 tane fındık
hala tokum ama yine de yiyeceğim hafif bişeyler
1 kase yoğurt içine zencefil zerdecalli tarçın olacak.
O da hafif gelebilir canım ama bence iki çeşit olsun dönüşümlü olabilir. Mesela yoğurt yulaf 1. , ikinci secenek de ton balıklı salata olabilir. Iki ogune düşünce aksama bende çok açıkmis oluyorum. O yüzden öğle olmalı benceCok iyi olur derim.aslinda pek acikmiyorum yemek icin yiyorum diyebilirim.aksam eve gelince cok saldirmamak icin...
Evden tasimam zor.iste pisirmeye firsatim olmuyo bazen.sirf yogurt yulaf ezmesi falan yesem nasil olur
Ellerine saglik.Allah gule gule iyi gunlerde yemenizi nasip etsin...Kızlar 35 kilo domates kış için hazırlandı çok yoruldum kusura bakmayın ugrayamadim menümde cısssss lık bi durum yok şuan yazamayacak kadar yorgunum artık bugünlük affedin herkese hayırlı geceler
O zaman yarin ton baligi ile baslayayim.yogurt ve sutten sıkıldim bu ara.O da hafif gelebilir canım ama bence iki çeşit olsun dönüşümlü olabilir. Mesela yoğurt yulaf 1. , ikinci secenek de ton balıklı salata olabilir. Iki ogune düşünce aksama bende çok açıkmis oluyorum. O yüzden öğle olmalı bence
Yani tabiki olur ama salata ile hem daha çok tok tutuyor hem de meto hızlanıyor. En azından domates salatalık maydanoz söğüş olarak tüketebulursinO zaman yarin ton baligi ile baslayayim.yogurt ve sutten sıkıldim bu ara.
Salata olarak yapmasam da normal 1 kucuk kutu yesem olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?