- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.341
Biraz duzensiz bi gun sanki.3 ana 3 ara sistemi oturmadi hala sende...
Günaydın... uykusuz gecenin ardından mesai başlasın
Gunaydin canim.Allah kolaylik versin hayirli olsun yeni sezonun...Günaydın... uykusuz gecenin ardından mesai başlasın
Sağol canım. Normalde bakiicm var ama misafirleri gelmiş bayram sonrası başlayayım dedi. Çocuklar bana kaldı. Kızımı annemlere bıraktım ama oğlum benimleSana da gunaydin canım. Ise başladınız değil mi kolay gelsin. Çocuklar a kim bakıyor
Sağolasın kuzumGunaydin canim.Allah kolaylik versin hayirli olsun yeni sezonun...
Sağol canım. Normalde bakiicm var ama misafirleri gelmiş bayram sonrası başlayayım dedi. Çocuklar bana kaldı. Kızımı annemlere bıraktım ama oğlum benimleçok yoruldum bugün hep kucakta hep ayakta
Sağolasın kuzum
Ah sorma aynı durumdan muzdaribim. Kapının önünde ağlıyorOoo çok zorlanmissindir desene bugün... küçük ayrı kalmıyor dimi senden. Benimki de aynı. 2 yaşını geçmesine rağmen. Tuvalete gitsem anne diye beni arıyor her yerde
Ah sorma aynı durumdan muzdaribim. Kapının önünde ağlıyor
Bu tempoda nasıl yemek yapacaksın ki canım zaten.fırsatın kalmamışKızlar azcık oturmuşken uğradım bugün okul benimde yoğundu hem toplantı yapıldı hem çocukları okula götürdüm onlarla da uğraştım eve gelince kışlık hazırlıkları yavaştan yapıyorum 12 kg kırmızı biber közleniyor kıl biber de dolaba konmak için doğrandı fırında pişme sırasını bekliyor gece ıslattığım nohutu pişirdim oda soğuyunca dondurucuya konacak mısır haşlanıyor pişsin oda ayıklanıp dondurucuya gitcek çocuklar içsin diye elma,armut, şeftali, üzüm, tarçın, zencefil, karanfil, azda şeker ile meyve suyu pişme metoduyla hazırladım bu arada akşam için yemek yapmadım oyyyy iş bitmez hiç bitmez
Pilav çorba içine az az atarım diye pişirdim çocuklar dikkatli beslensin istiyorumBu tempoda nasıl yemek yapacaksın ki canım zaten.fırsatın kalmamışEllerine sağlık...
Nohutu neden pişiriyorsun,direkt eritip nohutlu pilav falan yapmak için mi? Yemeklikse ıslatılıp şişmiş halini de atabilirdin pişirmeden
Kızlar azcık oturmuşken uğradım bugün okul benimde yoğundu hem toplantı yapıldı hem çocukları okula götürdüm onlarla da uğraştım eve gelince kışlık hazırlıkları yavaştan yapıyorum 12 kg kırmızı biber közleniyor kıl biber de dolaba konmak için doğrandı fırında pişme sırasını bekliyor gece ıslattığım nohutu pişirdim oda soğuyunca dondurucuya konacak mısır haşlanıyor pişsin oda ayıklanıp dondurucuya gitcek çocuklar içsin diye elma,armut, şeftali, üzüm, tarçın, zencefil, karanfil, azda şeker ile meyve suyu pişme metoduyla hazırladım bu arada akşam için yemek yapmadım oyyyy iş bitmez hiç bitmez
Canım baya yorulmuşsun belli.kahvaltı saatine 20:00 yazmışsınMenüm
Kahvaltim 20.00:
1 yumurta 5 zeytin
Domates kk peynir
1 dilim çavdar ekm üzerine kaymak bal
Öğle-ara gibi
1 avuç leblebi azicik kuru üzüm
3 kayışı, 1 omlet
Aksam 17.00: 1 kase çorba 4 kaşık taze Fas
Küçük kase yoğurt
Ara :Türk Kahvesi 2 dilim bitter
3 litre su bitki çayları
Eneee valla nevrim dönmüşCanım baya yorulmuşsun belli.kahvaltı saatine 20:00 yazmışsınAllah iyiliğini versin güldürdün beni.Menün gayet güzel canım.Spor yapacak mısın?
Tomurcuk sakin o kadarla kal bak canın tatlı istedikce Türk Kahvesi iç gerçekten bastırıyor. Birde bonus zamandasin seni 72 lere götürecek zamandaBenimde reglim sökülmeye başladı ve ilk kaçamağımı yaptırdı bana.1 tatlı kaşığı nutella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?