Haydi Yine Yeniden...

Sana da gunaydin canım. Ise başladınız değil mi kolay gelsin. Çocuklar a kim bakıyor
Sağol canım. Normalde bakiicm var ama misafirleri gelmiş bayram sonrası başlayayım dedi. Çocuklar bana kaldı. Kızımı annemlere bıraktım ama oğlum benimle çok yoruldum bugün hep kucakta hep ayakta
Gunaydin canim.Allah kolaylik versin hayirli olsun yeni sezonun...
Sağolasın kuzum

Ooo çok zorlanmissindir desene bugün... küçük ayrı kalmıyor dimi senden. Benimki de aynı. 2 yaşını geçmesine rağmen. Tuvalete gitsem anne diye beni arıyor her yerde

Dün gece regl oldum ve bugün hiç halim yok uykum var. Yataktan çıkmak istemiyorum.

Ooo çok zorlanmissindir desene bugün... küçük ayrı kalmıyor dimi senden. Benimki de aynı. 2 yaşını geçmesine rağmen. Tuvalete gitsem anne diye beni arıyor her yerde
Ah sorma aynı durumdan muzdaribim. Kapının önünde ağlıyor

Kızlar azcık oturmuşken uğradım bugün okul benimde yoğundu hem toplantı yapıldı hem çocukları okula götürdüm onlarla da uğraştım eve gelince kışlık hazırlıkları yavaştan yapıyorum 12 kg kırmızı biber közleniyor kıl biber de dolaba konmak için doğrandı fırında pişme sırasını bekliyor gece ıslattığım nohutu pişirdim oda soğuyunca dondurucuya konacak mısır haşlanıyor pişsin oda ayıklanıp dondurucuya gitcek çocuklar içsin diye elma,armut, şeftali, üzüm, tarçın, zencefil, karanfil, azda şeker ile meyve suyu pişme metoduyla hazırladım bu arada akşam için yemek yapmadım oyyyy iş bitmez hiç bitmez

Bu tempoda nasıl yemek yapacaksın ki canım zaten.fırsatın kalmamış Ellerine sağlık...
Nohutu neden pişiriyorsun,direkt eritip nohutlu pilav falan yapmak için mi? Yemeklikse ıslatılıp şişmiş halini de atabilirdin pişirmeden

Pilav çorba içine az az atarım diye pişirdim çocuklar dikkatli beslensin istiyorum

Ayy benim bile buradan gözüm korktu bu aralar tembellik var ben de yaa Allah kolaylik versin

Menüm
Kahvaltim 20.00:
1 yumurta 5 zeytin
Domates kk peynir
1 dilim çavdar ekm üzerine kaymak bal

Öğle-ara gibi
1 avuç leblebi azicik kuru üzüm
3 kayışı, 1 omlet

Aksam 17.00: 1 kase çorba 4 kaşık taze Fas
Küçük kase yoğurt

Ara :Türk Kahvesi 2 dilim bitter
3 litre su bitki çayları

Canım baya yorulmuşsun belli.kahvaltı saatine 20:00 yazmışsın Allah iyiliğini versin güldürdün beni.Menün gayet güzel canım.Spor yapacak mısın?

Canım baya yorulmuşsun belli.kahvaltı saatine 20:00 yazmışsın Allah iyiliğini versin güldürdün beni.Menün gayet güzel canım.Spor yapacak mısın?
Eneee valla nevrim dönmüş yapacam canım inş yapınca yazayım dedim.

Benimde reglim sökülmeye başladı ve ilk kaçamağımı yaptırdı bana.1 tatlı kaşığı nutella
Tomurcuk sakin o kadarla kal bak canın tatlı istedikce Türk Kahvesi iç gerçekten bastırıyor. Birde bonus zamandasin seni 72 lere götürecek zamanda

Ay benim regl gününün ilk menüsü gelsin..

sabah 8.30 da
3 yumurta çocuklar yeme yine bana kaldırım salatalık bir kaç dilim domates
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 yk tahin pekmez.

Ara 1 1. 00
10 badem

Öğlen 13.30
1 patates 1 kaşık bezelye 1 kaşık haşlanmış havuç. Fırında biraz pişirdim ten sonra üstüne 1 kase sarımsaklı yoğurt döküp yedim

ara 16.30
1 çay bardağı sarı leblebi
Sade Türk kahvesi

Aksam 18 de
1 kase Çilekli chai puding

şu 3lt
ödem çayı yaptım onu da içtim.
Hiç istediğim gibi olmadı menüm. Bu yediklerim çok fazla geliyor bana midem regl den mi bilmiyorum ama çok rahatsızlaniyor. Yarın azaltacagim sanki hep tok ken yemek yedim gibi. Sporu akşam yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…