Haydi Yine Yeniden...

Seninde menu harika canım. Sporla süper olur. Sen de tatlı seviyorsun galiba.

Seninde menu harika canım. Sporla süper olur. Sen de tatlı seviyorsun galiba.
Aslında çok duskunlugum yok ama zaman zaman kan şekerim düşüyor. Şekerim çok düşük benim. O zamanlarda ya ekmek yemek geliyor içimden ya da o isteğimi basyiracak bir şey. Kuru meyve veya kahveyle bitter engelliyor bunu

Menünu aksama kadar çok beğendim canım. Sabah ki de regl etkisi çok görmüyorum. Ama akşam daha yemek gibi bir şey veya protein ağırlıklı bir öğün olabilirdi. Su miktarın güzel reglin daha iyi sokulur. Afiyet olsun

Aynen benim de bugun öyle oldu. Sabah tahin pekmez yedim diye kuru üzümü es geçtim. Şerbetli sütlü tatlıları unuttum bile canım istemiyor.

Süper süper süper sporla mükemmel olacak menü budur
Miden bayağı küçüldü ama çokta azaltma zayıfladıkça daha az yiyeceksin o zaman için yemek kalmayacak

07:15 Limonlu maydanoz kürü
Kahvaltı 07:45
2 haşlanmış yumurta, tam bugday ekmegi ile yapılan tost, domates salatalık, yeşil çay
Ara 10:50
Türk kahvesi, 1 bisküvi
Öğle 13:15
10 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt
Ara farklı zamanlarda
Domates suyu
Avuç içi fındık
Bikaç üzüm
Aksam 17:30
1 haşlanmış mısır
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi fındık, siyah kuru üzüm karışık
Spor şuan yok işim daha bitmedi yaparsam yazarim

Canim akşam ki pudingin için de yok yok yani
chai zaten omega 3 kaynağı. 1 kaşık ta yulaf ezmesi koydum tahıl grubu o da içinde 10 fındık 5 badem var. Sütte var 1 bardak... meyve de var yani cilek 6 7 tane... basli basina ana ogun olabilecek nitelikte gibi geldi bana

Oglenin cok iyi aksamin hafif kalmis.o kadar da vasat bi menu degil

Senin aksamin da hafif geldi bana canim.son ara tutar seni diye dusunuyorum

Anladım canım afiyet olsun

Valla canım neyse ki aralarin var. Ogunlerin az geldi bana çünkü. Afiyet olsun canım

Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kup kasar

Ara 12
10 adet badem

Ara 14
1 kase yogurt icine 1 buyuk kepekli galeta ve pul biber

Ara 16
1 haslanmis yumurta
1 tk nutella

Aksam 19.30
4 yk ic fasulye yemegi
3 yk kusbasili bulgur pilavi

Su 2.5 lt...
Belki bi ara daha yaparim

Afiyet olsun canım gayet güzel

Kızlar ben yarin derin bir mutfak temizligi ne girisecegim. Sonra diğer odalar.. is cok yani. Bir kaç gün uğrayamazsam merak etmeyin

Menü gayet güzel geçen gün tvde bi diyetisyen izliyodum pul biberli yoğurt yapmayın iştahınızı açar demişti sende durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…