Haydi Yine Yeniden...

Her bi yerlerimden ter akıyor yapmayacaktim ama çok pis gaza geldim
Spor bildirimim

400 ip atlama
Jilllian level1 8/30
50 Sumo squat

Süppperrr gidiyosun arkadaşım bişey merak ediyorum jillian yanına yazdığın
1 8/30 ne demek bende 30 günlük bir program var 10 ar günlük 3 set şimdi sen
1. Setin 8. Gününde misin şuan aklıma böyle geldi de

Ben sistem değiştirmeye karar verdim. Önce 1 bardak limonlu şu ve Türk kahvesi icecem sabah sonra direk spora başlayacağım.
3 gunluk te hurma yoğurt diyeti yapacam. Az yemek beni hem manevi hem fiziksel hem de psikolojik olarak cok rahatlatiyor

Aynen de öyle canim:)

Bende yeni işimi bitirdim duşumu aldım üstüne regl olmuşum hala ufaklık uyumadı ama ben ayakta uyuyorum dünde büyük kızım sabah 4 te uyandı bırakmadı uyuyayım şimdi Sıra ufaklıkta bunlar beni makineye bağlı yaşadığımı düşünüyolar sanırım

Vuvvvv reglde zorlamaz mı hurma diyeti her öğün 7 hurma bi bardak süt sanırım bizim bi tanıdık limonlu maydanoz kürü ile çok zayıfladı sabah içeceğin limonlu suya maydanoz da katıp blendirdan geçirsen daha etkili olabilir diye düşünüyorum

Evet canım aynen o

Topikçe regl olduk galiba:)

7 hurma 1 kase yoğurt şeklinde. Okudum netten Sütte olabilir diye de yazıyordu. Inan bugün reglimin ilk günü ve midem çok kötü az yemekte şifa vardır. maydanozum yok maalesef evde ama aldığımda yaparım. Maydanoz limon kuru akciğerleri yaglanmalariciçin şifaymis

Bide spor öncesi portakal ya da mandalina kurusu yiyip öyle spor yaparsak o spordan 3 kat daha verim almamızı sağlarmış düşünsenize harika değil mi

Ilgincmis gerçekten... denemek lazım da kurları nerden bulacağız. Bu kış kurutma lazım desene. Tadı güzeldir bence

Iyi geceler ben de yeni girdim yatağa. Bu arada kocam hurma alınca çerez ve hurma yedik hemide saat 23.30 da .. hararetli bir sohbette olunca nasıl yedim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…