- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.381
Şimdiden kolay gelsin akşamlarıda olsa uğra bi Slm ver özleriz yoksaKızlar ben yarin derin bir mutfak temizligi ne girisecegim. Sonra diğer odalar.. is cok yani. Bir kaç gün uğrayamazsam merak etmeyin
Bu arada yulaf 2 yemek kaşığı kullanılabilir diye biliyorum
Şimdiden kolay gelsin akşamlarıda olsa uğra bi Slm ver özleriz yoksa
Cok istahim acilmadi canim.simdilik iyiyimMenü gayet güzel geçen gün tvde bi diyetisyen izliyodum pul biberli yoğurt yapmayın iştahınızı açar demişti sende durum nasıl
Her bi yerlerimden ter akıyoryapmayacaktim ama çok pis gaza geldim
Spor bildirimim
400 ip atlama
Jilllian level1 8/30
50 Sumo squat
Süppperrr gidiyosun arkadaşım bişey merak ediyorum jillian yanına yazdığınHer bi yerlerimden ter akıyoryapmayacaktim ama çok pis gaza geldim
Spor bildirimim
400 ip atlama
Jilllian level1 8/30
50 Sumo squat
Süppperrr gidiyosun arkadaşım bişey merak ediyorum jillian yanına yazdığın
1 8/30 ne demek bende 30 günlük bir program var 10 ar günlük 3 set şimdi sen
1. Setin 8. Gününde misin şuan aklıma böyle geldi de
Vuvvvv reglde zorlamaz mı hurma diyeti her öğün 7 hurma bi bardak süt sanırım bizim bi tanıdık limonlu maydanoz kürü ile çok zayıfladı sabah içeceğin limonlu suya maydanoz da katıp blendirdan geçirsen daha etkili olabilir diye düşünüyorumBen sistem değiştirmeye karar verdim. Önce 1 bardak limonlu şu ve Türk kahvesi icecem sabah sonra direk spora başlayacağım.
3 gunluk te hurma yoğurt diyeti yapacam. Az yemek beni hem manevi hem fiziksel hem de psikolojik olarak cok rahatlatiyor
Evet canım aynen oSüppperrr gidiyosun arkadaşım bişey merak ediyorum jillian yanına yazdığın
1 8/30 ne demek bende 30 günlük bir program var 10 ar günlük 3 set şimdi sen
1. Setin 8. Gününde misin şuan aklıma böyle geldi de
Bende yeni işimi bitirdim duşumu aldım üstüne regl olmuşum hala ufaklık uyumadı ama ben ayakta uyuyorum dünde büyük kızım sabah 4 te uyandı bırakmadı uyuyayım şimdi Sıra ufaklıkta bunlar beni makineye bağlı yaşadığımı düşünüyolar sanırım
Vuvvvv reglde zorlamaz mı hurma diyeti her öğün 7 hurma bi bardak süt sanırım bizim bi tanıdık limonlu maydanoz kürü ile çok zayıfladı sabah içeceğin limonlu suya maydanoz da katıp blendirdan geçirsen daha etkili olabilir diye düşünüyorum
Bide spor öncesi portakal ya da mandalina kurusu yiyip öyle spor yaparsak o spordan 3 kat daha verim almamızı sağlarmış düşünsenize harika değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?