Haydi Yine Yeniden...

HAFTANIN BİRİNCİSİ = @tatlitambak : -1 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ = @tevafuk55 : -0,4 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ = @Melrin : -0,2 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !
1- @Filik : +0,5 kg
2- @tomurcukkk : +0,1 kg

Eline sağlık arkadaşım haftaya güzel kilolar verelim inşallah

İlk yulaf ezmesi+yoğurt karışımımı yedim 15 dakika oldu acayip tok hissediyorum 1 saat sonra patlarım heralde Bu böyle midede durdukça şişen bir şey mi

Evet canım. Sana yulaf ezmesi ile ilgili bir yazı buldum diyetisyenin sabah okudum da çok güzel bilgiler var atayım aksama.
Sen bi de chai yi dene o daha da tok tutuyor sanki

Selam kızlar bugün çok yedim ve karbon oldu maalesef
Sabah: limonlu ılık su 3 kayısı
Kahvaltı: 1 açma 4 zeytin 1 has yumurta
Domates,biber, salatalık
1.5 kk peynir, cok az tereyağı iki tane çilek tanesi(recelinden)

Ara:şekersiz Nescafe
Öğle 13.30 : 1 tabak tavuklu patates yem.
2 kaşık p pilavı, az cacık ve ayran

Ara: Türk Kahvesi iki dilim bitter yeşil çay
Aksam 18.30: süt içmeyi düşünüyorum
3 litre su

normalde hiç almadığımız için yada çok az yediğimiz için karbonhidratı en ufak fazlalıkta çokmuş gibi geliyor bize.aslında göze batan açma sadece.akşamla dengeleyeceğin için gönlünü rahat tut.spor da yaparsın zaten

Bisey soyleyim mi ben cok begendim menunu aksami zaten bos geciriyosun o yuzden dert etmemelisin

07:20 limonlu maydanoz kuru
Kahvalti 07:45
1 az yagda yumurta, 2 yesil zeytin, salatalık, kibrit kutusu peynir, bi dilm cavdar ekmegi uzerine kaymak bal, yesil cay
Ara 10:30
Turk kahvesi, 1kurabiye
Ogle 12:20
1 haslanmis baget, 5yaprak sarma, yogurt
Ara 15:00
Domates suyu, avucici ceviz
Aksam 17:45
3-4 yemek kasigi zeytinyagli barbunya, kirmizi biberi kizartip yogurda katmistim ondan 3 yemek kasigi, bikac dilim karpuz, azcik peynir
Ara
Turk kahvesi

Çok ta yemiş değilsin canım ya. Karbonhidrat ada ihtiyaç var. O kadar abartılı bir karbon görmedim ben. Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canım....

Kızlar ben de bugun yoğurt hurma diyeti yaptım hiç zorlanmadım. Toplam 15 tane hurma yemiş oldum.
Yeşilçay limonlu şu Türk kahvesi de tükettim gün içinde.
Şu 3lt oldu.
Spor olarakta zumba ya başladım. Oğlum uyaninca çok agladi bırakmak zorunda kaldım. Ben de girdim mutfağa üst dolaplari bosalttim.sildim yerlestirdim. Parça parça yapmaya karar verdim. Çok yoruluyorum sonra.

Yorumlamayi unutmuşum canım. Sabah ve öğlen menüsü aralar çok güzel olmuş. Ama sabah ki bal kaymagı tercih ettiysen kurabiye olmasa daha iyi olurdu...
Akşam da miktarlar azdır eminim ama kalabalık gibi duruyor.

2 çeşit yemek 3 er yemek kaşığı bana normal gözüktü ama karpuz olmasada olurdu haklısın kurabiyeyi arkadaş yapmış okula getirmişti hayır demedim reglde canım çok tatlı istiyor tutsam kendimi daha iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…