Haydi Yine Yeniden...

Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 yk tuzsuz lor peyniri (sut kesildi evde yaptim)
3 adt taze ceviz

Ara 12
3 adt hurma

Oglen 14
1 kase yogurt
2 yk yulaf ezmesi

Ara 16
1 adt haslanmis yumurta

Aksam 20
3 yk taze fasulye
4 yk firinda patlican oturtma
1 kase yogurt

Su 2.5 lt

Bu ara çok kür denedin gibi geliyor vücudun güçsüz düşmez inş, temizlikte böyle yapmak daha iyi çocuklarada zaman ayırmış olursun

Işte budur diyebilirim bu menüye

Merhaba kızlar nasılsınız ben toparlanmaya çalışıyorum ve kilolarımı vermekle hayatıma çeki düzen verip yeniden anne olmak istiyorum ne dersiniz beni yeniden aranıza kabul edermisiniz
Ne demek canim sorulur mu hic.kapimiz gonlumuz ardina kadar acik.hosgeldin sefalar getirdin arkadasim...

Ne demek canim sorulur mu hic.kapimiz gonlumuz ardina kadar acik.hosgeldin sefalar getirdin arkadasim...

Teşekkür ederim canım hosbuldum o halde sizleri özlemişim

110 kiloyla başlıyorum diyete biliyorum çok fazla ama bu kilolar gidecek başka yolu yok

Bugünkü menümü yazayım

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Bir domates
Iki yaprak marul
Bi tutam maydanoz
Bi tutam nane
Bir yesil biber
Bir bardak şekersiz Kızılcık suyu

Öğle

Bir kase et suyunda mercimek çorbası

Ara

Uc dört dilim karpuz

Aksam

Iki tane yağda yumurta
Dört tane acı turşu biberi
Bir avuc ay cekirdegi
Bir salkım üzüm

Çok güzel menu...

Bu ara çok kür denedin gibi geliyor vücudun güçsüz düşmez inş, temizlikte böyle yapmak daha iyi çocuklarada zaman ayırmış olursun

Regl den galiba midem çok kötü bu ay bayagi sancılı ve kanamalı geçiyor. Yemek yedik ce midem de şişlik ve gaz oluyor. Yemesem daha rahatim inan ki...

Merhaba kızlar nasılsınız ben toparlanmaya çalışıyorum ve kilolarımı vermekle hayatıma çeki düzen verip yeniden anne olmak istiyorum ne dersiniz beni yeniden aranıza kabul edermisiniz

Hoşgeldin canım. Kilolar gidecek hiç merak etme hep beraber vereceğiz.

Cok teşekkür ederim canım

Sanada geçmiş olsun miden için nane cayi iç nane mideyi çok rahatlatıyor

Inan ki oğlan uyusa da yaşam diye gözüm yatakta. Galiba bana en iyi gelecek şey deliksiz uyku ve bir adet sessiz sakin bir yatak... :)))

Selam canlar geçmişi okudum ben arkadastaudim. Kpss sonuçları açıklandı çok morali bozuldu bırakıp gelemedik
tomurcukkk ve M Melrin menuleriniz harika dostlar afiyet olsun.
T tatlitambak canım bu detoks diyetler artık fazla bence. Iki haftada 3. Detoksunki vücuduna zarar veriyorsun canım. Bence yapmamalisin. Yani her detoksda söyle yazar 6 ayda bir yapın. Vücudumuz değerli canım ona ihtiyaçlarını yeterli miktarlarda vermeliyiz
sara_28 canım hoş geldin. Boyun kaç canım. Hedefin kaç. Bugünkü menunde gayet güzeldi hiç ekmek göremedim. Bana göre her öğünde birer hatta sabah iki dilim yiyebilirsin.

Bu detoks değil ki canim. Bi de ne açlık çektim ne baş dönmesi gibi bişey. Bir müddet vücudumu dinleyerek beslenecegim. Nefis terbiyesi icon açlık çekmek istiyorum biraz. Ama acikmadim ki bugun

Hosgeldin canim cok ozledim seni iyiki geldin ne guzel kararlar almissin boyle cok sevindim dondugune iyiki geldin canim arkadasimm hersey cok daha guzel olacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…