- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.421
Bu ara çok kür denedin gibi geliyor vücudun güçsüz düşmez inş, temizlikte böyle yapmak daha iyi çocuklarada zaman ayırmış olursunKızlar ben de bugun yoğurt hurma diyeti yaptım hiç zorlanmadım. Toplam 15 tane hurma yemiş oldum.
Yeşilçay limonlu şu Türk kahvesi de tükettim gün içinde.
Şu 3lt oldu.
Spor olarakta zumba ya başladım. Oğlum uyaninca çok agladi bırakmak zorunda kaldım. Ben de girdim mutfağa üst dolaplari bosalttim.sildim yerlestirdim. Parça parça yapmaya karar verdim. Çok yoruluyorum sonra.
Işte budur diyebilirim bu menüyeSabah 8
1 haslanmis yumurta
1 yk tuzsuz lor peyniri (sut kesildi evde yaptim)
3 adt taze ceviz
Ara 12
3 adt hurma
Oglen 14
1 kase yogurt
2 yk yulaf ezmesi
Ara 16
1 adt haslanmis yumurta
Aksam 20
3 yk taze fasulye
4 yk firinda patlican oturtma
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Ne demek canim sorulur mu hic.kapimiz gonlumuz ardina kadar acik.hosgeldin sefalar getirdin arkadasim...Merhaba kızlar nasılsınız ben toparlanmaya çalışıyorum ve kilolarımı vermekle hayatıma çeki düzen verip yeniden anne olmak istiyorum ne dersiniz beni yeniden aranıza kabul edermisiniz
Ne demek canim sorulur mu hic.kapimiz gonlumuz ardina kadar acik.hosgeldin sefalar getirdin arkadasim...
Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 yk tuzsuz lor peyniri (sut kesildi evde yaptim)
3 adt taze ceviz
Ara 12
3 adt hurma
Oglen 14
1 kase yogurt
2 yk yulaf ezmesi
Ara 16
1 adt haslanmis yumurta
Aksam 20
3 yk taze fasulye
4 yk firinda patlican oturtma
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Bu ara çok kür denedin gibi geliyor vücudun güçsüz düşmez inş, temizlikte böyle yapmak daha iyi çocuklarada zaman ayırmış olursun
Merhaba kızlar nasılsınız ben toparlanmaya çalışıyorum ve kilolarımı vermekle hayatıma çeki düzen verip yeniden anne olmak istiyorum ne dersiniz beni yeniden aranıza kabul edermisiniz
Regl den galiba midem çok kötü bu ay bayagi sancılı ve kanamalı geçiyor. Yemek yedik ce midem de şişlik ve gaz oluyor. Yemesem daha rahatim inan ki...
Hoşgeldin canım. Kilolar gidecek hiç merak etme hep beraber vereceğiz.
Cok teşekkür ederim canım
Sanada geçmiş olsun miden için nane cayi iç nane mideyi çok rahatlatıyor
Inan ki oğlan uyusa da yaşam diye gözüm yatakta. Galiba bana en iyi gelecek şey deliksiz uyku ve bir adet sessiz sakin bir yatak... :)))
Kıyamam ya oglusuna eşin baksa sen biraz uyuyup dinlensen canım
Selam canlar geçmişi okudum ben arkadastaudim. Kpss sonuçları açıklandı çok morali bozuldu bırakıp gelemedik
tomurcukkk ve M Melrin menuleriniz harika dostlar afiyet olsun.
T tatlitambak canım bu detoks diyetler artık fazla bence. Iki haftada 3. Detoksunki vücuduna zarar veriyorsun canım. Bence yapmamalisin. Yani her detoksda söyle yazar 6 ayda bir yapın. Vücudumuz değerli canım ona ihtiyaçlarını yeterli miktarlarda vermeliyiz
sara_28 canım hoş geldin. Boyun kaç canım. Hedefin kaç. Bugünkü menunde gayet güzeldi hiç ekmek göremedim. Bana göre her öğünde birer hatta sabah iki dilim yiyebilirsin.
Hosgeldin canim cok ozledim seni iyiki geldin ne guzel kararlar almissin boyle cok sevindim dondugune iyiki geldin canim arkadasimm hersey cok daha guzel olacak ...Merhaba kızlar nasılsınız ben toparlanmaya çalışıyorum ve kilolarımı vermekle hayatıma çeki düzen verip yeniden anne olmak istiyorum ne dersiniz beni yeniden aranıza kabul edermisiniz
Gunaydinnnn erkenden uyandik ee ne demisler erken kalkan yol alir cok isim var cok oglusun okul kiyafetlerini alcaz evde isler biraz azaldi cok sukur hepinizi opuyorummm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?