- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.441
Selam canlar geçmişi okudum ben arkadastaudim. Kpss sonuçları açıklandı çok morali bozuldu bırakıp gelemedik
tomurcukkk ve M Melrin menuleriniz harika dostlar afiyet olsun.
T tatlitambak canım bu detoks diyetler artık fazla bence. Iki haftada 3. Detoksunki vücuduna zarar veriyorsun canım. Bence yapmamalisin. Yani her detoksda söyle yazar 6 ayda bir yapın. Vücudumuz değerli canım ona ihtiyaçlarını yeterli miktarlarda vermeliyiz
sara_28 canım hoş geldin. Boyun kaç canım. Hedefin kaç. Bugünkü menunde gayet güzeldi hiç ekmek göremedim. Bana göre her öğünde birer hatta sabah iki dilim yiyebilirsin.
Hosgeldin canim cok ozledim seni iyiki geldin ne guzel kararlar almissin boyle cok sevindim dondugune iyiki geldin canim arkadasimm hersey cok daha guzel olacak ...
Sen aramızdaydın hep tatil dönüşü hoşgeldin diyelim güzel karar vermişsin inan çok iyi gelecek hele sporda yaparsan en azından evde Leslie yapsan kafan dağılacak ben sporu artık terapi gibi düşünüyorum herşeyden uzak sessiz sadece kendimle başbaşa inan çok rahatlatıyor bu arada başlangıç kilon için düşünürsek başta en azından kahvaltıda ekmek yemelisin kilo azaldıkça yemek azalacak o zamanıda düşünmelisin az yiyerek değil kalorisi yüksek yiyecekleri erken saatlerde tüketerek, öğünleri dengeleyerek kilo verebiliriz tabi bu benim düşüncemMerhaba kızlar nasılsınız ben toparlanmaya çalışıyorum ve kilolarımı vermekle hayatıma çeki düzen verip yeniden anne olmak istiyorum ne dersiniz beni yeniden aranıza kabul edermisiniz
Aa ne güzel haberler canım. Çok geçmiş olsun. Oglusunda çok yakında düzelir inşallahSelam mutlu haftasonlaı.Göz kontrolümüzden geldik,bende çok az hücre kalmış iyiye gidiyor.
Oğluşumda da iki gözdede hafif içe kaymalar oluyormuş.Gözlük verdi teyzeleriiiinasıl olcak bakalım...
Aslında göz bozukluğu yok.göz dereceleri gayet iyiymiş.sadece kaymadan dolayı göz tembelliğini önlemek amaçlı gözlük kullanıcaz bi süre...
Sağol canım inşallah.düzelecek mi gözlükle bu kayma işi o konuda bir şey sormayı unuttumAa ne güzel haberler canım. Çok geçmiş olsun. Oglusunda çok yakında düzelir inşallah
Sağol canım inşallah.düzelecek mi gözlükle bu kayma işi o konuda bir şey sormayı unuttum
teşekkürler :)Inşallah düzelir geçmiş olsun canim
Canim benim yegenimin doğuştan vardı ama onunki kaymadan daha ileri. Yani şaşılık gibiydi. Şu an 7 yaşında hala gözlük kullanıyor ve muhtemelen onun ki gözlükle geçecek boyutta değil. Seninki sonradan ortaya çıktığı için geçebilir diye tahmin ediyorum.Sağol canım inşallah.düzelecek mi gözlükle bu kayma işi o konuda bir şey sormayı unuttum
Hayırlısı artık canım.Çok ileri bir kayma yok zaten ama önlem amaçlı takacakmış gözlüğüCanim benim yegenimin doğuştan vardı ama onunki kaymadan daha ileri. Yani şaşılık gibiydi. Şu an 7 yaşında hala gözlük kullanıyor ve muhtemelen onun ki gözlükle geçecek boyutta değil. Seninki sonradan ortaya çıktığı için geçebilir diye tahmin ediyorum.
Sen aramızdaydın hep tatil dönüşü hoşgeldin diyelim güzel karar vermişsin inan çok iyi gelecek hele sporda yaparsan en azından evde Leslie yapsan kafan dağılacak ben sporu artık terapi gibi düşünüyorum herşeyden uzak sessiz sadece kendimle başbaşa inan çok rahatlatıyor bu arada başlangıç kilon için düşünürsek başta en azından kahvaltıda ekmek yemelisin kilo azaldıkça yemek azalacak o zamanıda düşünmelisin az yiyerek değil kalorisi yüksek yiyecekleri erken saatlerde tüketerek, öğünleri dengeleyerek kilo verebiliriz tabi bu benim düşüncem
Selam mutlu haftasonlaı.Göz kontrolümüzden geldik,bende çok az hücre kalmış iyiye gidiyor.
Oğluşumda da iki gözdede hafif içe kaymalar oluyormuş.Gözlük verdi teyzeleriiiinasıl olcak bakalım...
Aslında göz bozukluğu yok.göz dereceleri gayet iyiymiş.sadece kaymadan dolayı göz tembelliğini önlemek amaçlı gözlük kullanıcaz bi süre...
Tesekkur ederim canim.gozlugunu aldik bakalim alismaya calisiyor simdi.bana da tuhaf geliyorGeçmiş olsun canım oglusunada geçmiş olsun
Evet oglen tuhaf olmus.keske baska bir alternatifle gecistirseydin canim.naçizane tavsiyem pilavi da azaltman yada birakabiliyorsan tamamen birakmanBugünkü menüm
Sabah
Bir tane salatalık
Bir tane domates
Uc tane kıl yeşil biber
Iki dilim peynir
Uc tane zeytin
Uc kaşık yoğurt
Bir tane haşlanmış yumurta
Ic dal yeşil soğan
Bir tutam maydanoz
Bir tutam nane
Öğle
Yarım paket patates cips
Akşam
Bir tabak salata
Beş kaşık pilav
Üç kaşık sebze yemeği
Şimdide çay içecem
Öğlen yemeği saçma oldu biliyorum ama dışarıdaydim idim vardı oyle atıştırdım
Kendi uyguladigin yontemlerce degerlendirirsek guzel bi menuBu arada menüm
sabah 9 da
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
5 kaşık yoğurt
11.30
10 badem
Öğlen 13.30
1 tam + 1 beyaz haşlanmış yumurta
14.30 misafirler ikramı yerken ben de
1 kepçe yoğurt yedim
16.30
1 hurma
limonlu yesilcay
Akşam
3 hurma
5 kaşık yoğurt
Su 4 lt
sporu yapınca yazarım.bu aralar hiç iştahım yok akşam bile yemeyecektim ama zorladı. Midem bulaniyor. Bu ay ki regl çok değişik geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?