- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.461
Kendi uyguladigin yontemlerce degerlendirirsek guzel bi menu
Sabah 9
1 adt mikrodalgada yumurta
1 yk tuzsuz lor
5 adt badem
Oglen 13
Yarim simit
1 ck tereyag
1 kk beyaz peynir
Ara 16
3 adt hurma
Ara 17
1 tk nutella
Aksam 20
2yk firinda oturtma
3 yk yumurtali makarna
2 yk coban salata
Su 2 litre
Bugun cok kosturdum.degisik ve tuhaf geldi yediklerim.uzun zamandir karbonhidrat almadim ama bugun kacti sanki biraz
Ooo cok guzel haber canim cok gecmis olsun ...ousa gelince inan gozlukle cok cabuk duzeliyo o kayma hic kalmaz meraklanma buyuk oglusta var cok ders calismaktan ama baya duzeldi onun hatta yok gibi kucugun astigmat oldugu icin bir turlu kurtulamiyo gozlukten buyuk gozluk kullanmado ama yas gectikce duzeldi sizinde duzelir merak etmeSelam mutlu haftasonlaı.Göz kontrolümüzden geldik,bende çok az hücre kalmış iyiye gidiyor.
Oğluşumda da iki gözdede hafif içe kaymalar oluyormuş.Gözlük verdi teyzeleriiiinasıl olcak bakalım...
Asl göz bozukluğu yok.göz dereceleri gayet iyiymiş.sadece kaymadan dolayı göz tembelliğini önlemek amaçlı gözlük kullanıcaz bi süre...
Merhabalarr kimsecikler yok galiba bugunde mutfagin tavanini boya yapacagiz benimkiler her yeri posetlemekle mesgul ben oturuyorum cok is yapmaktan hastalandim gecenlerde felc iniyo sandim gece bi uyandim sol yanim uyusuyo elim yuzum kolum bacagim hemen aynaya baktim iyi degilim buz gibi su doktum kendime bildigim dualari okudum cok korktum ne yalan diyimm uc gundurde bogaz agrisi hapsuruk bitkinlik ve atesle ugrasiyorumm ilac ictim iyi geldi su isler bitsin kople dr gitcem bi arastirilsin niye oyle oluyo ..... dun oglusun okul kiafetinide aldim isler bitiyo gibi oluyo tekrar cogaliyo bayrama kadar insallah bitecek badana isi biraz oyaliyo malum esim evdeyken yapiliyo boyle iste kizlar himm bu arada kislik yiyecek hazirligida yapiyorumm tam zamani hersey ayni doneme denk geldi insallah cikarim icinden
Süper kadinsin iyi bile dayandin çokta zorlama artık kendini her türlü halledeceksinMerhabalarr kimsecikler yok galiba bugunde mutfagin tavanini boya yapacagiz benimkiler her yeri posetlemekle mesgul ben oturuyorum cok is yapmaktan hastalandim gecenlerde felc iniyo sandim gece bi uyandim sol yanim uyusuyo elim yuzum kolum bacagim hemen aynaya baktim iyi degilim buz gibi su doktum kendime bildigim dualari okudum cok korktum ne yalan diyimm uc gundurde bogaz agrisi hapsuruk bitkinlik ve atesle ugrasiyorumm ilac ictim iyi geldi su isler bitsin kople dr gitcem bi arastirilsin niye oyle oluyo ..... dun oglusun okul kiafetinide aldim isler bitiyo gibi oluyo tekrar cogaliyo bayrama kadar insallah bitecek badana isi biraz oyaliyo malum esim evdeyken yapiliyo boyle iste kizlar himm bu arada kislik yiyecek hazirligida yapiyorumm tam zamani hersey ayni doneme denk geldi insallah cikarim icinden
Merhabalarr kimsecikler yok galiba bugunde mutfagin tavanini boya yapacagiz benimkiler her yeri posetlemekle mesgul ben oturuyorum cok is yapmaktan hastalandim gecenlerde felc iniyo sandim gece bi uyandim sol yanim uyusuyo elim yuzum kolum bacagim hemen aynaya baktim iyi degilim buz gibi su doktum kendime bildigim dualari okudum cok korktum ne yalan diyimm uc gundurde bogaz agrisi hapsuruk bitkinlik ve atesle ugrasiyorumm ilac ictim iyi geldi su isler bitsin kople dr gitcem bi arastirilsin niye oyle oluyo ..... dun oglusun okul kiafetinide aldim isler bitiyo gibi oluyo tekrar cogaliyo bayrama kadar insallah bitecek badana isi biraz oyaliyo malum esim evdeyken yapiliyo boyle iste kizlar himm bu arada kislik yiyecek hazirligida yapiyorumm tam zamani hersey ayni doneme denk geldi insallah cikarim icinden
Selam canlar
Cumartesi eşimin köyünde ydik. Bugün de annemlerdeydim bir sürü sebze ve pisece k sut ile geldim. Ama ben de ugrasacak enerji yok. Şimdi yatmadan son bi gayretle genelini hallettim yarına da okul sonrası çok isim var. Rabbim enerji versin bana da halledeyim inşallah. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Günaydın canımGünaydın kızlar
Hepimiz için cok güzel bir hafta olsun bol enerjik bol motivasyon ve kiloların cabuk çabuk gittiği bir hafta olsun
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Dört dilim domates
Yarım salatalık
Bir tutam maydanoz ve nane
Iki yaprak marul
Iki dilim peynir
Uc tane zeytin
Iki batdak şekersiz çay
Öğle
Iki kaşık kısır
Üç bardak sekersiz çay
Uc tane sigara böreği
Akşam
Iki kase çorba
Bi salkım üzüm
Veee ben hiç su icmiyorum kendimi kınıyorum yarindan itibaren gunde en az iki litre su içecem
Günaydın kızlar
Hepimiz için cok güzel bir hafta olsun bol enerjik bol motivasyon ve kiloların cabuk çabuk gittiği bir hafta olsun
Günaydın arkadaşlar, yeni hafta herkese hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?