Haydi Yine Yeniden...

Canim kb miktarları bence çok ölçülü fazla değil.

Selam fıstıkkar... bu hafta sonu biz koyde olacaz. Tel çok iyi çekmiyor alıntı yapmak falan çok zor. Iki gün pek aktif olamayacam. Iki gün sonra bomba gibi aranizdayim

Ooo cok guzel haber canim cok gecmis olsun ...ousa gelince inan gozlukle cok cabuk duzeliyo o kayma hic kalmaz meraklanma buyuk oglusta var cok ders calismaktan ama baya duzeldi onun hatta yok gibi kucugun astigmat oldugu icin bir turlu kurtulamiyo gozlukten buyuk gozluk kullanmado ama yas gectikce duzeldi sizinde duzelir merak etme hep pek bi tatli olmustur o simdi gozluklu sirin op benim icin tasalanma sende canim ....

Merhabalarr kimsecikler yok galiba bugunde mutfagin tavanini boya yapacagiz benimkiler her yeri posetlemekle mesgul ben oturuyorum cok is yapmaktan hastalandim gecenlerde felc iniyo sandim gece bi uyandim sol yanim uyusuyo elim yuzum kolum bacagim hemen aynaya baktim iyi degilim buz gibi su doktum kendime bildigim dualari okudum cok korktum ne yalan diyimm uc gundurde bogaz agrisi hapsuruk bitkinlik ve atesle ugrasiyorumm ilac ictim iyi geldi su isler bitsin kople dr gitcem bi arastirilsin niye oyle oluyo ..... dun oglusun okul kiafetinide aldim isler bitiyo gibi oluyo tekrar cogaliyo bayrama kadar insallah bitecek badana isi biraz oyaliyo malum esim evdeyken yapiliyo boyle iste kizlar himm bu arada kislik yiyecek hazirligida yapiyorumm tam zamani hersey ayni doneme denk geldi insallah cikarim icinden

Ben okurken bile yoruluyorum kolay gelsin sana.

Süper kadinsin iyi bile dayandin çokta zorlama artık kendini her türlü halledeceksin

Canım gecmis olsun ihmal etme doktora git işlerin içinde kolay gelsin

Menümü yazayım.

Sabah 7. 30
1 bardak süt+ 15 frambuaz +2 yk yulaf

ara 10.30
5 badem
5 fındık
1 bardak limonlu yesilcay

öğlen 12.
tavada yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara 16.00
1 büyük salatalık üzerine çörek otu - zeytinyağı
1 bardak yesilcay

Akşam 18.
1 kase chaili yoğurt
3 hurma

şu 4 lt
spor yapmadım daha yaa bu ara tembelim

Menümü yazayım

Sabah

Bir haşlanmış yumurta
Dört dilim domates
Yarım salatalık
Bir tutam maydanoz ve nane
Iki yaprak marul
Iki dilim peynir
Uc tane zeytin
Iki batdak şekersiz çay

Öğle

Iki kaşık kısır
Üç bardak sekersiz çay
Uc tane sigara böreği

Akşam

Iki kase çorba
Bi salkım üzüm

Veee ben hiç su icmiyorum kendimi kınıyorum yarindan itibaren gunde en az iki litre su içecem

Selam canlar
Cumartesi eşimin köyünde ydik. Bugün de annemlerdeydim bir sürü sebze ve pisece k sut ile geldim. Ama ben de ugrasacak enerji yok. Şimdi yatmadan son bi gayretle genelini hallettim yarına da okul sonrası çok isim var. Rabbim enerji versin bana da halledeyim inşallah. Hepinizi öpüyorum iyi geceler

Kolay gelsin canım enerjin bol olsun

Canim sabah kahvaltısı çok güzel olmuş ama öğlen in ve akşamın hep karbonhidrat yani. Dediğin gibi suyu arttırman da sart

Günaydın kızlar

Hepimiz için cok güzel bir hafta olsun bol enerjik bol motivasyon ve kiloların cabuk çabuk gittiği bir hafta olsun

Ay ben hiç enerjik kalkmadim. Her yerim tutulmuş şekilde ağrılara uyandim. Oğlumun hadi top oynayalım demesi ile. Nasıl top oynadım bilmiyorum yani. Diğeri de boyama yapalım diyor... Bu günlere şükür ama enerji düşük bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…