- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.481
Canim sabah kahvaltısı çok güzel olmuş ama öğlen in ve akşamın hep karbonhidrat yani. Dediğin gibi suyu arttırman da sart
Günaydın fıstıklar mutlu haftalar
Dün annemleri yolcu ettik vardılar sağ salim.Sonra derin bir temizliğe giriştim ki akşama kadar kendimi kaybetmişim.Bayram temizliği halt etsin yanında yani.Çok ama çok yoruldum pertim çıkmıştı akşam sızmışım koltukta oğluşumla beraber.Her yerim ağrıyor bugün elim kolum kalkmıyor.Ama diyet motivem yerinde.Sabah yine proteinli kahvaltı yaptım.Öğlene yulaf ezmeli yoğurdum var,akşama da Allah kerim...
Öyle tabi ama işteyim dinlenmeye pek fırsatım olmadı...Çok yoğun değilim bu ara iş yerinde.Cumaları yoruluyorum sadece.Haftaya bayram tatilinde bol bol dinlenirim Allah izin verirseGünaydın canım bugün dinlen bol bol sağlıktan önemli bir şey yok
Biz balik burclari her isimizi boyle dibine kaxar pert olana kadar yapmasak olmaz dogamiza ters yaniiiGünaydın fıstıklar mutlu haftalar
Dün annemleri yolcu ettik vardılar sağ salim.Sonra derin bir temizliğe giriştim ki akşama kadar kendimi kaybetmişim.Bayram temizliği halt etsin yanında yani.Çok ama çok yoruldum pertim çıkmıştı akşam sızmışım koltukta oğluşumla beraber.Her yerim ağrıyor bugün elim kolum kalkmıyor.Ama diyet motivem yerinde.Sabah yine proteinli kahvaltı yaptım.Öğlene yulaf ezmeli yoğurdum var,akşama da Allah kerim...
Sağol dostum,menüler iyi ama kiloda pek bi oynama yok,neden acabaBiz balik burclari her isimizi boyle dibine kaxar pert olana kadar yapmasak olmaz dogamiza ters yaniiiohh mis gibi olmustur evin simdi birde ben bitirseydim buyuk oglum ikide bir anne sende opsesif kompesiflik var diyo temizlik hastasi vede duzen takintim varmos hihhh cok biliyolarr bende mutfak dolaplarini siliyorumm lanet gelsin lake dolaplara sadece bes dk temiz kalir dokundu gun an leke galiba bu evi ben hic sevmiyimmm bu arada menulerin cok iyi gercekten eksiler seninle olsun dostum
Maşallah canım sanaGünaydın fıstıklar mutlu haftalar
Valla korksun ve kaçsın artık canım mümkünseMaşallah canım sanasüper gidiyorsun korksun 7 ler senden
Valla ilk gördüğünde güzel sonra ondan da sıkılıyorsunValla korksun ve kaçsın artık canım mümkünseGerçekten çok sıkıldım 7 li rakam görmekten sabahları...
6 ile başlasın istiyorum.Ne güzel bir duygudur o öyle değil mi
Bizde de yok araya bayram tatili olduğu için yapılmıyor dezavantajı olmaz eskiden zaten bu uygulama yoktu çokta bi önemi yok öğretmeniniz tecrübeli ise bi problem olmaz ilgili veli iyidir tecrübeli öğretmen candır inşallah herşey yolunda ilerler
65 olduğunda da 5 le başlayanları görmek isteyecek misinValla ilk gördüğünde güzel sonra ondan da sıkılıyorsunbende şimdi ah 65 diyorum başka bir şey demiyorum
67 görmekten çok sıkıldım artık pöffff
65 olduğunda da 5 le başlayanları görmek isteyecek misin
Bak bakayım canım hedefime ister miyim65 olduğunda da 5 le başlayanları görmek isteyecek misin
Biz o sayıları gördük geçirdik sende başaracaksın ne 9 u en az 7 leri göreceksin işte buraya yazayımBende su üç rakamlardan kurtulsam önce ne guzel olacak sizler 5 li rakamları hayal efiyodunuz ne güzel ben 9 lu rakamları hayal ediyorum daha cok çalışmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?