Haydi Yine Yeniden...

Günaydın fıstıklar mutlu haftalar
Dün annemleri yolcu ettik vardılar sağ salim.Sonra derin bir temizliğe giriştim ki akşama kadar kendimi kaybetmişim.Bayram temizliği halt etsin yanında yani.Çok ama çok yoruldum pertim çıkmıştı akşam sızmışım koltukta oğluşumla beraber.Her yerim ağrıyor bugün elim kolum kalkmıyor.Ama diyet motivem yerinde.Sabah yine proteinli kahvaltı yaptım.Öğlene yulaf ezmeli yoğurdum var,akşama da Allah kerim...

Günaydın canım bugün dinlen bol bol sağlıktan önemli bir şey yok

Biz balik burclari her isimizi boyle dibine kaxar pert olana kadar yapmasak olmaz dogamiza ters yaniii ohh mis gibi olmustur evin simdi birde ben bitirseydim buyuk oglum ikide bir anne sende opsesif kompesiflik var diyo temizlik hastasi vede duzen takintim varmos hihhh cok biliyolarr bende mutfak dolaplarini siliyorumm lanet gelsin lake dolaplara sadece bes dk temiz kalir dokundu gun an leke galiba bu evi ben hic sevmiyimmm bu arada menulerin cok iyi gercekten eksiler seninle olsun dostum

Sağol dostum,menüler iyi ama kiloda pek bi oynama yok,neden acaba çok mu protein alıyorum ki?
Evet işlerim bitti ama bende bittim.bayram üstü bir daha geçerim üstünden.Bu sefer de memlekete gitme ihtimalim var.Ankara'dan geçeceğim yine,bi selam çakarım sana

M Melrin canim siz okulda uyum haftasina basladinizmi bizim okulda yokmus okullar istedigi gibi karar alabiliyomu bu konuda olmazsa dez avantaj olurmu bizim icin off ne merakli veliyim bende ....simdiden tesekkurler canim ...
Sen bence yılın annesi seçilirsin bu sene.Şimdiden ilgi başladı maşallah

Maşallah canım sana süper gidiyorsun korksun 7 ler senden

Valla korksun ve kaçsın artık canım mümkünse Gerçekten çok sıkıldım 7 li rakam görmekten sabahları...
6 ile başlasın istiyorum.Ne güzel bir duygudur o öyle değil mi
Valla ilk gördüğünde güzel sonra ondan da sıkılıyorsun bende şimdi ah 65 diyorum başka bir şey demiyorum
67 görmekten çok sıkıldım artık pöffff

M Melrin canim siz okulda uyum haftasina basladinizmi bizim okulda yokmus okullar istedigi gibi karar alabiliyomu bu konuda olmazsa dez avantaj olurmu bizim icin off ne merakli veliyim bende ....simdiden tesekkurler canim ...
Bizde de yok araya bayram tatili olduğu için yapılmıyor dezavantajı olmaz eskiden zaten bu uygulama yoktu çokta bi önemi yok öğretmeniniz tecrübeli ise bi problem olmaz ilgili veli iyidir tecrübeli öğretmen candır inşallah herşey yolunda ilerler

Sporumu yaptım ama ben de bittim yani. Kaçamak yaptım vee Sporumu da zorla da olsa yaptım. Kaçamak yapınca o gün sporu ve akşam yemeğini dengeleme şart koşuyorum kendime

Kahvaltı 08:30
1 dilim pırasalı börek, 1 su bardağı süt
Ara 11:00
Türk kahvesi
Öğle 13:15
1 simit,3-4 yemek kaşığı kavurmalı yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, kaymak bal
Ara 17:00
Bikaç dilim kavun karpuz 1-2 çatal peynir
Ara 18:15
Türk kahvesi, 1 incir, avuçiçi fındık
Akşam bu kadar üzerine olmayacak misafirlerimi biraz önce yolcu ettim eski düzenime yarın itibariyle döncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…