- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.501
Biz o sayıları gördük geçirdik sende başaracaksın ne 9 u en az 7 leri göreceksin işte buraya yazayım
Bu topikte zor anlar yaşayan arkadaşlar var ben ilk bebeğimi düşük yapmıştım kilolarım gün geçtikçe arttı Rabbime şükürler olsun 2 kızım oldu o kadar şişman olunca büyük kızım kilomdan rahatsız oldu bunun için üzülmeye başladı saçının teline zarar gelmesin diye uğraştığım kızımı nefsim yüzünden en çok ben üzdüm kilo vermeye öyle başladım şimdi benimle dolanmaktan zevk alan mutlu kızlarım ve bana bikez daha tutkulu bakan eşim var üzüleceksin ağlayacaksın ama sen hep anne olacağın anı düşünüp evladınla gezeceğin anları düşüneceksin mutlu olacaksın mutlu olacaksınızInşallah arkadaşım bu sefer gercekten kilo vermeyi çok istiyorum ama menülerimi görüyosun saçma sapan moralim cok bozuk aksam yemek yaparken oglum geldi aklima bi baktım oturmuş agliyorum hiç yememem gerekirken bir dilim ekmek yedim moralim dahada bozuldu
Su içmeyi sakın ihmal etme yeşil çayıda menüne eklemeni tavsiye ederim maydanoz limon salata menülerinde bulunmalı unutma diyet değil sağlıklı beslenme öğreniyoruz ömrümüz boyunca buna alışacağız ki bi daha üzülmeyelimBugünkü menümü yazayım
Sabah
Baharatlı tavada iki tane yumurta
Iki dilim peynir
Bir bardak su
Öğle
Dört kaşık pilav
Uc kaşık sebze yemeği
Bi kase mercimek çorbası
Ara
Dört bardak çay
Dört tane bisküvi
Iki dilim peynir
Akşam
Iki kase yoğurt çorbası
Küçük bir tabak yumurtalı ıspanak
Süppperrr bu ne güzel bir menü olmuş örnek menüdesinMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kk peynir
4 zeytin domates 1 dilim çavdar ekmek
Öğle : 1 kase kısır çay
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 21.00: karışık ızgara tabanının 3 te ikisi, 1 kepçe cacık, 2 çatal ezme
3 litre su
Bitki çayları
Günün erken kapanmış canım afiyet olsun sen bunu telafi edersinKahvaltı 08:30
1 dilim pırasalı börek, 1 su bardağı süt
Ara 11:00
Türk kahvesi
Öğle 13:15
1 simit,3-4 yemek kaşığı kavurmalı yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, kaymak bal
Ara 17:00
Bikaç dilim kavun karpuz 1-2 çatal peynir
Ara 18:15
Türk kahvesi, 1 incir, avuçiçi fındık
Akşam bu kadar üzerine olmayacak misafirlerimi biraz önce yolcu ettim eski düzenime yarın itibariyle döncem
Bu menüde bana tek fazla gelen şey canım bisküvi. Onun dışında akşam yemeği saati ve su miktarı ne kadar canım. Afiyet olsunBugünkü menümü yazayım
Sabah
Baharatlı tavada iki tane yumurta
Iki dilim peynir
Bir bardak su
Öğle
Dört kaşık pilav
Uc kaşık sebze yemeği
Bi kase mercimek çorbası
Ara
Dört bardak çay
Dört tane bisküvi
Iki dilim peynir
Akşam
Iki kase yoğurt çorbası
Küçük bir tabak yumurtalı ıspanak
Bu topikte zor anlar yaşayan arkadaşlar var ben ilk bebeğimi düşük yapmıştım kilolarım gün geçtikçe arttı Rabbime şükürler olsun 2 kızım oldu o kadar şişman olunca büyük kızım kilomdan rahatsız oldu bunun için üzülmeye başladı saçının teline zarar gelmesin diye uğraştığım kızımı nefsim yüzünden en çok ben üzdüm kilo vermeye öyle başladım şimdi benimle dolanmaktan zevk alan mutlu kızlarım ve bana bikez daha tutkulu bakan eşim var üzüleceksin ağlayacaksın ama sen hep anne olacağın anı düşünüp evladınla gezeceğin anları düşüneceksin mutlu olacaksın mutlu olacaksınız
Ya o kisirSüppperrr bu ne güzel bir menü olmuş örnek menüdesin
Günün erken kapanmış canım afiyet olsun sen bunu telafi edersin
Bu menüde bana tek fazla gelen şey canım bisküvi. Onun dışında akşam yemeği saati ve su miktarı ne kadar canım. Afiyet olsun
Su içmeyi sakın ihmal etme yeşil çayıda menüne eklemeni tavsiye ederim maydanoz limon salata menülerinde bulunmalı unutma diyet değil sağlıklı beslenme öğreniyoruz ömrümüz boyunca buna alışacağız ki bi daha üzülmeyelim
Olsun canım yarına telafi edilirBisküvi yememem gerek biliyorum canım tatlı çekti o yüzden yedimakşam yemeği saat sekiz bucukta bugun bir litre su içtim ama çay çok içiyorum
Olsun canım yarına telafi edilirdiyetisyen demişti ki bir çay bardağı çaya iki bardak su icmelisiniz demişti. Çünkü çay vücudumuzdaki suyu atan bir şeymiş maalesef..
Bende çok severim çayı hiç affetmem canım ama suyu da 3 litre den az icmemBak bunu bilmiyodum daha az içerim çayı
Aynen canım çok şükür öğrendik ölçü işinitevafuk55 Kısır hımmmmm öğlen olduğu için.,içinde bol yeşillikli olduğu için masum tabi ölçülü yemende diğer olumlu tarafı
Iyi geceler canımÇocukları uyutursam bende ayakta yerine yastığıma kıvrılacağım herkese hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?