Haydi Yine Yeniden...

Dünki menümü yazsam mi bilemedim yaa.. kötü bir gündü ama olsun yazacağım yine de kendimle yüzleseyim

sabah 10.
1 bardak tarçınlı süt
2 yk leblebi
1 yk kuru üzüm.

12.30
10 tane yaş üzüm

Öğlen 15. 00
kiymali yumurta
4 kaşık yoğurt
1 zeytin
3 dilim ekmek tereyağ - çikolata ile yendi bu emekler. Bi daha evde sıcacık ekmek yapmayacagim.
Salatalık

18.30 ara
1 elma

20.30 çocukları parka götürdük
Tavuk durum ama ekmegini çok az yedim diyebilirim. 1/4 lavaş ancak yedim.
avuç içi karışık çerez
ve 1 halley

Su 4 lt
spor 30 dk zumba
300 ip atlama
30 sumo sqat
30 duvarda şınav

Bu arada akşam yemeyecektim ama kocam çok ısrarcı oldu ne kadarda yemeyelim desem de kaçamadım maalesef... istirahat li idi dün. Ve kahvaltıya onu bekleyeyim derken bütün düzenim bozuldu. Ama olsun telafisi bu 3 gün içinde yapılacak. Kendime cezalar kestim zaten. Bayram da 75 olmam lazim.

Dün menüm

sabah 8
1 haşlanmış yumurta
1 kk tuzsuz köy peyniri
3 adet taze ceviz

öğlen 13,30
4 yk yoğurt + 2 yk yulaf ezmesi

ara 17
3 adet hurma

akşam 19,30
1 küçük etli biber dolması
3 adet minicik yağ mantısı + 1 yk yoğurt

ara
3 adet badem

su 3 litreye yakınıdır...

Düzenine çabuk döndüğün için çabuk toparlarsın.Menünde 1 simit fazla geldi bana sadece ama akşamın yok ordan denge var

Sara'cım bence pilavı minimuma indirmelisin.Onun yerine 1 dilim tam buğday ekmeği ye çok daha iyi.akşam öğünün gayet iyi.Bir de unutmazsan eğer menülerimizin öğünlerini saatleri ile birlikte yazıyoruz canım

Yine güzel ve dengelediğin bir gün olmuş canım

Baya ipin ucu kaçmış dün.Ekmek,halley az da olsa lavaş.Neyse toparlarsın artık.Eşin yine ısrarlara başladı anladığım kadarıyla

Bir müddet pilavı tamamen çıkaracam hayatımdan ekmekde yemiyecem çok canım istemedikce menüyü saatle yazarım ben bunun hiç farkında değilim biliyomusun tomurcugum

Cok yogun calisiyor dun evde istirahatli olunca disari cikmak istedim israr da oaradan geliyor. Toparlarim canim eskiden aman gitti diyet deyip bozuyordum. Simdi ise hemen toparlayabiliyorum. Tursu yedigim icin odemim artti. Yarina arti gelebirim gibi

Gunaydın kızlar kayınvalıdemn annesi vefat etti geldik apar topar yorgunluktan bittim artik nerdeyse 1 hafta olacak hafta sonu esımın izni bitiyor bende onu bırakmasam mı kalsam mı bilemiyorum kıtaplarımda yok yanı ne yapacağım belli degil sizde zaten bayram arası verrrsın galiba donusınde gorusmek uzere kusura bakmayın gecmisı hıc okuyamadım kilo mu da bilmiyorum hıc bildirim yapamıcam baskulu gec yatacak yer zor buluyorum neyse az kaldı gorusrz herkese hayırlı bayramlar

Bir müddet pilavı tamamen çıkaracam hayatımdan ekmekde yemiyecem çok canım istemedikce menüyü saatle yazarım ben bunun hiç farkında değilim biliyomusun tomurcugum
Kendini net olarak şartlandırma canım.Çok dayanamazsan 1-2 kaşık ye tabi.Ama 4-5 kaşık cıssss :)
Yasak koyarsan zayıf noktanda saldırıyorsun çünkü...

Toparlarsın sen şüphem yok o konuda.Eşinin de çalışma şartları malum.Arada bir olur öyle kaçamaklar.Onların psikolojisini keyfini her daim hoş tutmak lazım...

Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin anneannenizi...
Herşey düzene girdiğinde sende düzene girersin merak etme..
Dönüp dönmeyeceğininin kesinliği nedir?Listede izinli mi geçeyim?

Aslinda yeni basladin protein isine ustune regl oldun yorgunlukta var o nedenlee normal oldugunu dusunuyorum ilerikizamanda eksiler gelcek bence... bayramda annenlerle olcaksin vayyy cok guzell bekloycem selami

Bizde de yok araya bayram tatili olduğu için yapılmıyor dezavantajı olmaznşallah herşey yolunda ilerler
Himmm anladim canim ogretmenlerin hepsi tecrubeli vede iyiymis insallah merhametli biri olur rabbim senide insallah ilgili velilerle karsilastirsin canim guzel bir yil olmasini temenni ediyorum...

Selam canlarrr hepinize enerjik bir gun diliyorumm yarin bol bol eksiler getirsin insallah bende kalan islerimi tamalamaya calisiyorumm banyo ve wc kople yikanacak ovulacak yorganlarimi havalandirmam lagzim ama biraz gec oldu off o iste cok zor yaa buyuk oglumun astimi var malum yun yorgan ciktimi cocuk oksuruyor ama mecbur bu islemi yapmam lagzim boyle iste bu arada regl oldum gribim bir yandan allah kolaylik versin hem bana hemde sizlere

Yine kendini yoruyorsun,geçmiş olsun çok... Oğluşunun sağlığı daha önemli,okullar açılınca o evde yokken havalandırsan olmaz mı gülüm.

Başınız sağolsun canım. Rabbim kolaylik versin görüşürüz inşallah

Başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…