- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.521
Sıfır karbonlu, protein ağırlıklı ve bol su icecegim günümden herkese gunaydinnnnn
Düzenine çabuk döndüğün için çabuk toparlarsın.Menünde 1 simit fazla geldi bana sadece ama akşamın yok ordan denge varKahvaltı 08:30
1 dilim pırasalı börek, 1 su bardağı süt
Ara 11:00
Türk kahvesi
Öğle 13:15
1 simit,3-4 yemek kaşığı kavurmalı yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, kaymak bal
Ara 17:00
Bikaç dilim kavun karpuz 1-2 çatal peynir
Ara 18:15
Türk kahvesi, 1 incir, avuçiçi fındık
Akşam bu kadar üzerine olmayacak misafirlerimi biraz önce yolcu ettim eski düzenime yarın itibariyle döncem
Sara'cım bence pilavı minimuma indirmelisin.Onun yerine 1 dilim tam buğday ekmeği ye çok daha iyi.akşam öğünün gayet iyi.Bir de unutmazsan eğer menülerimizin öğünlerini saatleri ile birlikte yazıyoruz canımBugünkü menümü yazayım
Sabah
Baharatlı tavada iki tane yumurta
Iki dilim peynir
Bir bardak su
Öğle
Dört kaşık pilav
Uc kaşık sebze yemeği
Bi kase mercimek çorbası
Ara
Dört bardak çay
Dört tane bisküvi
Iki dilim peynir
Akşam
Iki kase yoğurt çorbası
Küçük bir tabak yumurtalı ıspanak
Yine güzel ve dengelediğin bir gün olmuş canımMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kk peynir
4 zeytin domates 1 dilim çavdar ekmek
Öğle : 1 kase kısır çay
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 21.00: karışık ızgara tabanının 3 te ikisi, 1 kepçe cacık, 2 çatal ezme
3 litre su
Bitki çayları
Baya ipin ucu kaçmış dün.Ekmek,halley az da olsa lavaş.Neyse toparlarsın artık.Eşin yine ısrarlara başladı anladığım kadarıylaDünki menümü yazsam mi bilemedim yaa.. kötü bir gündü ama olsun yazacağım yine de kendimle yüzleseyim
sabah 10.
1 bardak tarçınlı süt
2 yk leblebi
1 yk kuru üzüm.
12.30
10 tane yaş üzüm
Öğlen 15. 00
kiymali yumurta
4 kaşık yoğurt
1 zeytin
3 dilim ekmek tereyağ - çikolata ile yendi bu emekler. Bi daha evde sıcacık ekmek yapmayacagim.
Salatalık
18.30 ara
1 elma
20.30 çocukları parka götürdük
Tavuk durum ama ekmegini çok az yedim diyebilirim. 1/4 lavaş ancak yedim.
avuç içi karışık çerez
ve 1 halley
Su 4 lt
spor 30 dk zumba
300 ip atlama
30 sumo sqat
30 duvarda şınav
Düzenine çabuk döndüğün için çabuk toparlarsın.Menünde 1 simit fazla geldi bana sadece ama akşamın yok ordan denge var
Sara'cım bence pilavı minimuma indirmelisin.Onun yerine 1 dilim tam buğday ekmeği ye çok daha iyi.akşam öğünün gayet iyi.Bir de unutmazsan eğer menülerimizin öğünlerini saatleri ile birlikte yazıyoruz canım
Yine güzel ve dengelediğin bir gün olmuş canım
Baya ipin ucu kaçmış dün.Ekmek,halley az da olsa lavaş.Neyse toparlarsın artık.Eşin yine ısrarlara başladı anladığım kadarıyla
Düzenine çabuk döndüğün için çabuk toparlarsın.Menünde 1 simit fazla geldi bana sadece ama akşamın yok ordan denge var
Sara'cım bence pilavı minimuma indirmelisin.Onun yerine 1 dilim tam buğday ekmeği ye çok daha iyi.akşam öğünün gayet iyi.Bir de unutmazsan eğer menülerimizin öğünlerini saatleri ile birlikte yazıyoruz canım
Yine güzel ve dengelediğin bir gün olmuş canım
Baya ipin ucu kaçmış dün.Ekmek,halley az da olsa lavaş.Neyse toparlarsın artık.Eşin yine ısrarlara başladı anladığım kadarıyla
Kendini net olarak şartlandırma canım.Çok dayanamazsan 1-2 kaşık ye tabi.Ama 4-5 kaşık cıssss :)Bir müddet pilavı tamamen çıkaracam hayatımdan ekmekde yemiyecem çok canım istemedikce menüyü saatle yazarım ben bunun hiç farkında değilim biliyomusun tomurcugum
Toparlarsın sen şüphem yok o konuda.Eşinin de çalışma şartları malum.Arada bir olur öyle kaçamaklar.Onların psikolojisini keyfini her daim hoş tutmak lazım...Cok yogun calisiyor dun evde istirahatli olunca disari cikmak istedim israr da oaradan geliyor. Toparlarim canim eskiden aman gitti diyet deyip bozuyordum. Simdi ise hemen toparlayabiliyorum. Tursu yedigim icin odemim artti. Yarina arti gelebirim gibi
Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin anneannenizi...Gunaydın kızlar kayınvalıdemn annesi vefat etti geldik apar topar yorgunluktan bittim artik nerdeyse 1 hafta olacak hafta sonu esımın izni bitiyor bende onu bırakmasam mı kalsam mı bilemiyorum kıtaplarımda yok yanı ne yapacağım belli degil sizde zaten bayram arası verrrsın galiba donusınde gorusmek uzere kusura bakmayın gecmisı hıc okuyamadım kilo mu da bilmiyorum hıc bildirim yapamıcam baskulu gec yatacak yer zor buluyorum neyse az kaldı gorusrz herkese hayırlı bayramlar
Aslinda yeni basladin protein isine ustune regl oldun yorgunlukta var o nedenlee normal oldugunu dusunuyorum ilerikizamanda eksiler gelcek bence... bayramda annenlerle olcaksin vayyy cok guzell bekloycem selamiSağol dostum,menüler iyi ama kiloda pek bi oynama yok,neden acabaçok mu protein alıyorum ki?
Evet işlerim bitti ama bende bittim.bayram üstü bir daha geçerim üstünden.Bu sefer de memlekete gitme ihtimalim var.Ankara'dan geçeceğim yine,bi selam çakarım sana
Tesekkur ederim canim utandiriyosun beniSen bence yılın annesi seçilirsin bu sene.Şimdiden ilgi başladı maşallah
Himmm anladim canim ogretmenlerin hepsi tecrubeli vede iyiymis insallah merhametli biri olur rabbim senide insallah ilgili velilerle karsilastirsin canim guzel bir yil olmasini temenni ediyorum...Bizde de yok araya bayram tatili olduğu için yapılmıyor dezavantajı olmaznşallah herşey yolunda ilerler
Yine kendini yoruyorsun,geçmiş olsun çok... Oğluşunun sağlığı daha önemli,okullar açılınca o evde yokken havalandırsan olmaz mı gülüm.Selam canlarrr hepinize enerjik bir gun diliyorumm yarin bol bol eksiler getirsin insallah bende kalan islerimi tamalamaya calisiyorumm banyo ve wc kople yikanacak ovulacak yorganlarimi havalandirmam lagzim ama biraz gec oldu off o iste cok zor yaa buyuk oglumun astimi var malum yun yorgan ciktimi cocuk oksuruyor ama mecbur bu islemi yapmam lagzim boyle iste bu arada regl oldum gribim bir yandan allah kolaylik versin hem bana hemde sizlere
Başınız sağolsun canım. Rabbim kolaylik versin görüşürüz inşallahGunaydın kızlar kayınvalıdemn annesi vefat etti geldik apar topar yorgunluktan bittim artik nerdeyse 1 hafta olacak hafta sonu esımın izni bitiyor bende onu bırakmasam mı kalsam mı bilemiyorum kıtaplarımda yok yanı ne yapacağım belli degil sizde zaten bayram arası verrrsın galiba donusınde gorusmek uzere kusura bakmayın gecmisı hıc okuyamadım kilo mu da bilmiyorum hıc bildirim yapamıcam baskulu gec yatacak yer zor buluyorum neyse az kaldı gorusrz herkese hayırlı bayramlar
Gunaydın kızlar kayınvalıdemn annesi vefat etti geldik apar topar yorgunluktan bittim artik nerdeyse 1 hafta olacak hafta sonu esımın izni bitiyor bende onu bırakmasam mı kalsam mı bilemiyorum kıtaplarımda yok yanı ne yapacağım belli degil sizde zaten bayram arası verrrsın galiba donusınde gorusmek uzere kusura bakmayın gecmisı hıc okuyamadım kilo mu da bilmiyorum hıc bildirim yapamıcam baskulu gec yatacak yer zor buluyorum neyse az kaldı gorusrz herkese hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?