- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.561
Geçmiş olsun canım doktora görün istersen hamile olmayasın kız
Dün çok rahatsızdım başım kilitledi beni o yüzden dün ugrayamadim
Günaydın
Diyete başladığım kilo : 111
Bugünkü kilom. : 109
Fark. : - 2
Çok sevindim canım.İyi bir başlangıç yaptın.En kısa sürede 2 basamaklılara düşeceksin inşallahGünaydın
Diyete başladığım kilo : 111
Bugünkü kilom. : 109
Fark. : - 2
Maşallah süper 7 lerden kurtulmana sevindim canım.Sıra geldi 65 e yaklaşmayaEvett uzun bir aradan sonra bende kilo bildirimimi yapayimm
Galiba iki ay oldu 69
Simdiki kilom 69
Sabitteyimm arada yarim kilo falan alsamda geri kiloma hemen dondum ben kilomu sabit tutmayi kilo vermekten daha iyi basariyorumm ...zor olan bana daha kolay galiba ...tomurcugum artik izinli yazmaktan yorulmussundur canim benim ....
Geçmiş olsun,sağlıktan önemli hiçbirşey yok,istirahatine bak canımDün çok rahatsızdım başım kilitledi beni o yüzden dün ugrayamadim
Sana da geçmiş olsun arkadaşımAynı ben de öyleydim canım... geçmiş olsun
Aynen öyle canım çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim buna şükür diyorumGeçmiş olsun,sağlıktan önemli hiçbirşey yok,istirahatine bak canım
Tam kurtulmus sayilmam canim halen yakinim dedigin gibi 65 olursam kurtulmus hissedicemm tehlike halen bir kilo dibimdeMaşallah süper 7 lerden kurtulmana sevindim canım.Sıra geldi 65 e yaklaşmaya
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine mevsim degisikligi herkesi hasta etti hava burda bir 28 bir 34 haliyle bunyesi sasiyo insaninSana da geçmiş olsun arkadaşım
Aynen öyle canım çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim buna şükür diyorum
Dün çok rahatsızdım başım kilitledi beni o yüzden dün ugrayamadim
Çok sevindim canım.İyi bir başlangıç yaptın.En kısa sürede 2 basamaklılara düşeceksin inşallah
Ölçülü olup bunu yaparak kendine iyilik etmişsin erkenden bitmiş zaten yeme faslı bol eksili günler yakındırBugünki menüm nefsimi tatmin etme menusuydu
Kahvaltı 10.30: yağda omlet bir yumurta
1 d börek, 2krep 1 d kek
Salatalık ,3 çatalpeynir 3 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 16.30: 3 kaşık yog kabak salatası
Avuç içi kuruyemiş fıstık
Bitki çayları
3 litre su
Biskevitler ne zaman bitecek evde hayırlısı ileKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 su bardağı evde hazırlanmış meyve suyu
Ara
Türk kahvesi, 3 bisküvi, elma
ÖĞLE
3 yemek kaşığı fırında poşette etli sebze,yoğurt
Ara farklı zamanlarda
Domates suyu
10 fındık
Bikaç haylayf
Akşam
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi, 5-6 kuru üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?