Haydi Yine Yeniden...

Arada yapmak lagzim bu tur kacamaklar emin ol takmadiginda kilo olmayacak ben tecrube ettim takilmadigim zaman kilo almiyorum sende uzun zamandir com kisitli yiyordun bu menu iyi gelmistir afiyet olsun canim ..

Ana ogunlerin cok guzel canim aralardaki buskiviler bir tik kacmis ama hastaydin sifa versin yediklerin afiyet olsun canim ...

Ilk elin günahı olmaz canım :)) afiyet olsun ve de geçmiş olsun canım

Ekmeksiz olmaz tabi salgin her yerde var mide ağrısı üşütme çok fazla Rabbim şifa versin inşallah

Bence de yalnız şunu biliyorum zayıflamamı benden çok istiyor zayıflayınca nasıl olacağım hakkında sürekli sözler söylüyor aslında çocukların canı çeker diye alıyor bu ara benim canım daha çok istiyor

Geçmiş olsun canım

Bugünkü menüm sacma biliyorum ama misafirim vardı aksamda dogum gunune gittim bende dayamayip yedim

Sabah 9.30

Bir haşlanmış yumurta
Iki dilim domates

Öğle 14.30

Iki dilim kek
Iki kaşık patates salatası
Bir kase yogurtlu makarna
Uc bardak şekersiz çay

Akşam 20.10

Beş tane bulgurlu sarma
Iki dilim baklava
Iki bardak şekersiz çay

Bir litre salatalık limon ve naneli su

Sende menünü beğenmediğine göre evet karbon ağırlıklı olmuş affedin yönü abartmadan olması başka zaman olsa kim bilir ne kadar yerdin

Yorgun bir günün ardından herkese iyi geceler. Kızlar cuma günü regl bitiyor benim. Oyüzden o güne kadar islerini bitireyim ki son iki gün oruç tutarım diye uğraşıyorum...

M Melrin bu ara benim de iştah açık 3 gündür kendimi tuttugum pek söylenemez. Yarın duruma el atmaya karar verdim. Motivasyon amaçlı. Ve suna karar verdim. Tartı dan çok ayna da nasıl göründüğüm önemli. Sporu aksatma maya ce sağlıklı beslenmeye devam etmeye karar verdim. 2017 ye fit olarak gireceğim insaallah

sabah 8
1 dilim ekmek
1 tk krem peynir
5 adt zeytin

ara 12
3 adt hurma
3 adt badem

öğlen 14
4 yk yoğurt + 2 yk yulaf ezmesi

ara 17
10 adt badem

akşam 21
2 el büyüklüğünde biftek
1 bardak ayran

su 3 litreye yakın

sabahın sağlam akşamın hafif olmuş.dengeyi kurduktan sonra sorun yok.ömür boyu yemeyecek değiliz börek ,kek... hiç takılma canım

Çok vasat bi menü değil canım.ufak tefek bisküvi kaçamakları var o da sorun değil.saatleri unutmuşsun ama erken kapatmışsındır akşamı diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım,yalan yok ekmekler fazla diyecektim :) iyileşince azaltırsın o zaman

Eskiden olsa daha fazla yerdin belki.yine frenlemişsin bence.bugün daha iyi bir menüyle toparlarsın durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…