Haydi Yine Yeniden...

Kızlar önümüzdeki hafta bayram bildirim olmaz heralde,ama bir sonraki hafta Allah izin verirse toplanalım,tam kadro bildirim istiyorum artık boş liste hazırlamak beni üzüyor.Çekişmeli bol eksili bildirimler gelsin artık.
Bayram sonrası hafta herkes tam gaz burda anlaştık mı

Biraz karbon olmus canim kek bir dilim olsa baklavada oyle o zaman daha az karbon olurdu su cok az tatlim mumkun oldugunca iki litrenin altina dusme uc litre sana ideal daha hizli kilo vermeni sagliycak pisman olmak yok yola devam

Canim bana kalırsa olmasi lazim memlekete gidenlerin dışındakiler verebilir diye düşünüyorum. çok aktiflik olmayabilir ama bayramın 3. Günü de tartilabiliriz sanki. Bu sefer çok aksama oluyor çünkü

Canim bana kalırsa olmasi lazim memlekete gidenlerin dışındakiler verebilir diye düşünüyorum. çok aktiflik olmayabilir ama bayramın 3. Günü de tartilabiliriz sanki. Bu sefer çok aksama oluyor çünkü
Doğru söylüyorsun aslında canım.Bildirim yapılmayacak diye salma durumları olabilir.Ben memlekete gidicem muhtemelen.Liste hazırlanmaz belki ama kontrol amaçlı tartılıp bildirim girilebilir

Doğru söylüyorsun aslında canım.Bildirim yapılmayacak diye salma durumları olabilir.Ben memlekete gidicem muhtemelen.Liste hazırlanmaz belki ama kontrol amaçlı tartılıp bildirim girilebilir
Yani çoğunluğa uyarsa öyle yaparız. Listeye yansitmayiz haftaya arti olanlar dikkat eder eksi olanlar da daha çok vermeye çalışırlar. Herkes fikrini söylesin arkadaşlar

Slm kızlar bencede tartı bildirimi yapılabilir liste olayı 2 hafta baz alınarak yapılabilir menü bildirimi fırsatı olanlar yapsın burdan uzak kalmak kontrolü bozabilir benim için öyle oluyor en azından

Bugun menumu erken yazayim temizlik yapicam birazdan

Sabah 8
1 kk kasar 2 yumurta ile omlet
5 adt yesil zeytin
1 bardak sekersiz limonata

Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi

Ara 16
1 hurma
Ceyrek elma

Aksam 19
2 kucuk etli biber dolma
1 adt tavuk but
1 bardak ayran

Su 2.5 lt

Herşeyden olan güzel bir menü olmuş ölçü desen sorunsuz bu durumda gelsin eksiler

Kahvaltı 08:15
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, kk peynir, domates salatalık, yeşil çay
Ara yok
Öğle 13:15
2 dilim karpuz, 1 yeşil elma
Ara farklı zamanlarda
1 su bardağı domates suyu
Yarım yeşil elma
Yeşil çay
Akşam 18:30
2 yemek kaşığı makarna, közlenmiş biberi sarımsaklı yoğurt ile karıştırdım ondan 1 yemek tabagi
Ara 19:00
Türk kahvesi, 10 fındık
Bol bol su
Birazdan yeşil çay yapcam

Aaaaaa birincimi olmuşum cok sevindim her hafta dereceye girerim insallah

Dereceye giren diger arkadaşlarıda twbtik ediyorum

Yani çoğunluğa uyarsa öyle yaparız. Listeye yansitmayiz haftaya arti olanlar dikkat eder eksi olanlar da daha çok vermeye çalışırlar. Herkes fikrini söylesin arkadaşlar

Bencede bildirim yapalım ben tartılıp yazarım

Bugünkü menüm

Sabah 09.00

Tavada İki tane baharatlı yumurta
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim peynir

Öğlen 12.00

Bir kase ıspanak çorbası
Dört kaşık kara lahana çiçeği kavurması

Akşam 07 30

Bir kase ıspanak çorbası
Bir kase Yoğurtlu makarna
Yarım simit

Uc bardak su içtim

Suyu artiracam ama nasıl bilmiyorum zirla su icmesem hic aklıma du icmek gelmiyor

Akşam simit olmasa çok güzel bir menü olacaktı tabiki simit yiyebilirsin ama sabah olmalıydı akşam zaten makarna var nacizane tavsiyem kalorisi yüksek yiyecekleri erken saatlerde tüketmek yönünde

Selam arkadaşlar bugün ablam bana geldi iki gün falan bende kalacak. Tarhana malzemelerini ayarlaik yoğurduk. Yarın da temizlik ve koz biber islerini yapacaz.
Menüm söyle
Sabah iki has yumurta kk peynir salatalık
Bir dilim ekmek

Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter

Aksam 18.15: 1 kase mercimek corbasi
1 Baget , 5 çatal elma dilim patates

Ara: bir avuç çekirdek
Su 2 litre
Kusura bakmayın arkadaşlar geçmişi okudum, ama yorumlama yapamayacam hepinizi öpüyorum. Iyi gecelerrrrr

Kolay gelsin canım kışlık hazirligina bdnde başlayacam ama bayramdan sonra

Akşam simit olmasa çok güzel bir menü olacaktı tabiki simit yiyebilirsin ama sabah olmalıydı akşam zaten makarna var nacizane tavsiyem kalorisi yüksek yiyecekleri erken saatlerde tüketmek yönünde

Haklısın canım bi duzene oturtacam menülerimi kafam bir rahat olsa dun gece rüyamda bebegimi gördüm sabah uyandigimdan beri başım agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…