Haydi Yine Yeniden...

ooo maşallah süper menü.dünkü bisküviler çoktan dengelenmiş

Menün çok güzel canım,ekmek makarna pilav çok yok artık...
Her saat başı 1 bardak su içmeye odaklasan kendini,yada her lavaboya gidip çıktıktak sonra kaybettiğin suyu geri almak için 1 bardak içebilirsin

Kolay gelsin canım ablana ve sana.baya bi iş sizi bekliyor.Menün sade ve güzel,düzenin oturdu maşallah

Dun gelemedim canlarim yorganlarimi kazasiz belasiz havalandirdim nevresimler carsaflar uzerine ortugum carslar hurclar hepsi yikandi malum oglusa dokunuyo kat kat sarip bazama tikiyorum yorganlari ....kac saat surdu bilmiyorum ama dunya utum vardi badanadan dolayi yikadigim kaldi onlarida bitirdim cok sukur bugun de buzdolabini bosaltiyim diyorum buzluk temizlencek ev toparlancak halilarim yikamacida yarin gelir evde hali olmayinca iste bitmiyo helede benimki hic bitmiyo daha yaprak sarcam annecigim baklavami yapmis kayinvalidede yapar oyle iste canlar insallah bu kez guzel bir bayram olur

Kolay gelsin arkadaşım menü güzel çekirdek ablan olduğu için sanırım yinede ölçülü yemişsin afiyet olsun

İnşallah bu bayram daha keyifli geçer canım.durmayın evde bu sefer gezin bol bol...

Yani çoğunluğa uyarsa öyle yaparız. Listeye yansitmayiz haftaya arti olanlar dikkat eder eksi olanlar da daha çok vermeye çalışırlar. Herkes fikrini söylesin arkadaşlar

Ben de yaparım bildirimi evdeyim bir yere Gitmiyoruz. Üstelik eşim sadece 1 gün evde sonra hep çalışıyor. Ben buralarda olurum yani

Ben de dün alelacele evi temizleyip ütü yapıp arkadasa gittim kalmaya. Daha yeni geldim eve. Şimdi de yemek yapıyorum aksama.

Patates diyeti yapıyorm. DDün arkadaşta olunca yedim haliyle. Bayramda kadar toparlama çabaları dieyelim

Evet bugün ki menum

sabah 10.30 da
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt

öğlen 16.00
2 haşlanmış patates
1 kase yoğurt

Akşam.19.30
1 kase yoğurt zencefil zerdecal ve tarçınlı olacak
Eşim yemek yerken 1 parça tavuk attım agzima ve 2 catal da kek yedim.
şu 3 lt geçiyor.
Spor ise şimdi 2 tane hali yikayacagim

Yorgunluktan bittim kızlar camları ve kapıları sildim toz aldım yemek yaptım dimdide mutfak dolaplarını temizleyecem daha bir sürü ütü var yapılacak onlsrida yarın öbür gün yaparım yarin halılar yıkamadan gelecek ooof cok iş var ama benim enerjim bitti bile cok iş yapınca dikislerim aciyor Karnım ağrıyor

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 1 kayısı
Kahvaltı 8 30: bir haşlanmış yumurta
Bir bardak süt

Ara 12.00: şekersiz kahve 3 dilim bitter

Öğle 14.00: 1 tabak Fas kavurma(yumurtali)
7 yaprak sarma, büyük b ayran

Aksam 19 00: 3 kaşık Fas kavurma küçük kase yoğurt

Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
3 litre su

Allah kolaylik versin canım. Ben merak ediyorum ama seni üzmek istemedigim için soramiyordum. Hakkını Helal Et. En son hamile idin. Ama bebeğini kaybettin galiba. Allah sabır versin.tekrardan hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

Afiyet olsun canım gayet güzel ve ölçülü...

Yorma canım o kadar kendini önce sağlık..

Inşallah karşılığını alırsın canım
Gayet ölçülü sarma öğle yemek bile çok doğru maşallah sana

Inşallah karşılığını alırsın canım

Gayet ölçülü sarma öğle yemek bile çok doğru maşallah sana

Sağol tatlım. Inşallah alırız. 3 parca hali yikadim. Ama suan çok yorgunum. Pazartesi den itibaren yeni ve sağlıklı başlangıçlar yapacağım...

Canim benim yorma kendini yavas yavas yap ve ev islerini terapi gibi dusun bana cok iyi geliyo is yapmak tum derdimi sikintimi unutuyorum tek dusuncem o an temizlik oluyo gule gule kirlet evini ......

Kahvaltı 07:45
2 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, maydanoz domates salatalık, yeşil çay
Ara 11:00
1 su bardağı kola ( bugün sıraları taşıma yerleştirme yaptık sıcaktan bunalınca)
Öğle 12:45
Tavuklu sezar salata
Ara farklı zamanlarda
Domates suyu
Yeşil elma
Yeşil çay
Akşam 18:30
Közlenmiş kırmızı biber yoğurt sarımsaklı salatadan 1 yemek tabagi, salata
Ara
Türk kahvesi, 1 hurma, 5-6 siyah kuru üzüm , birkaç fındık
Arada 15 kilo domates pişirdim , 5 kilo kırmızı biber közledim şükür kışlıklar kolayladı
Iş sonu 3-4 dilim karpuz

Guzel menu canim afiyet olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…