- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.621
ooo maşallah süper menü.dünkü bisküviler çoktan dengelenmişKahvaltı 08:15
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, kk peynir, domates salatalık, yeşil çay
Ara yok
Öğle 13:15
2 dilim karpuz, 1 yeşil elma
Ara farklı zamanlarda
1 su bardağı domates suyu
Yarım yeşil elma
Yeşil çay
Akşam 18:30
2 yemek kaşığı makarna, közlenmiş biberi sarımsaklı yoğurt ile karıştırdım ondan 1 yemek tabagi
Ara 19:00
Türk kahvesi, 10 fındık
Bol bol su
Birazdan yeşil çay yapcam
Menün çok güzel canım,ekmek makarna pilav çok yok artık...Bugünkü menüm
Sabah 09.00
Tavada İki tane baharatlı yumurta
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim peynir
Öğlen 12.00
Bir kase ıspanak çorbası
Dört kaşık kara lahana çiçeği kavurması
Akşam 07 30
Bir kase ıspanak çorbası
Bir kase Yoğurtlu makarna
Yarım simit
Uc bardak su içtim
Suyu artiracam ama nasıl bilmiyorum zirla su icmesem hic aklıma du icmek gelmiyor
Kolay gelsin canım ablana ve sana.baya bi iş sizi bekliyor.Menün sade ve güzel,düzenin oturdu maşallahSelam arkadaşlar bugün ablam bana geldi iki gün falan bende kalacak. Tarhana malzemelerini ayarlaik yoğurduk. Yarın da temizlik ve koz biber islerini yapacaz.
Menüm söyle
Sabah iki has yumurta kk peynir salatalık
Bir dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Aksam 18.15: 1 kase mercimek corbasi
1 Baget , 5 çatal elma dilim patates
Ara: bir avuç çekirdek
Su 2 litre
Kusura bakmayın arkadaşlar geçmişi okudum, ama yorumlama yapamayacam hepinizi öpüyorum. Iyi gecelerrrrr
Kolay gelsin arkadaşım menü güzel çekirdek ablan olduğu için sanırım yinede ölçülü yemişsin afiyet olsunSelam arkadaşlar bugün ablam bana geldi iki gün falan bende kalacak. Tarhana malzemelerini ayarlaik yoğurduk. Yarın da temizlik ve koz biber islerini yapacaz.
Menüm söyle
Sabah iki has yumurta kk peynir salatalık
Bir dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Aksam 18.15: 1 kase mercimek corbasi
1 Baget , 5 çatal elma dilim patates
Ara: bir avuç çekirdek
Su 2 litre
Kusura bakmayın arkadaşlar geçmişi okudum, ama yorumlama yapamayacam hepinizi öpüyorum. Iyi gecelerrrrr
İnşallah bu bayram daha keyifli geçer canım.durmayın evde bu sefer gezin bol bol...Dun gelemedim canlarim yorganlarimi kazasiz belasiz havalandirdim nevresimler carsaflar uzerine ortugum carslar hurclar hepsi yikandi malum oglusa dokunuyo kat kat sarip bazama tikiyorum yorganlari ....kac saat surdu bilmiyorum ama dunya utum vardi badanadan dolayi yikadigim kaldi onlarida bitirdim cok sukur bugun de buzdolabini bosaltiyim diyorum buzluk temizlencek ev toparlancak halilarim yikamacida yarin gelir evde hali olmayinca iste bitmiyo helede benimki hic bitmiyo daha yaprak sarcam annecigim baklavami yapmis kayinvalidede yapar oyle iste canlar insallah bu kez guzel bir bayram olur
Yani çoğunluğa uyarsa öyle yaparız. Listeye yansitmayiz haftaya arti olanlar dikkat eder eksi olanlar da daha çok vermeye çalışırlar. Herkes fikrini söylesin arkadaşlar
Yorgunluktan bittim kızlar camları ve kapıları sildim toz aldım yemek yaptım dimdide mutfak dolaplarını temizleyecem daha bir sürü ütü var yapılacak onlsrida yarın öbür gün yaparım yarin halılar yıkamadan gelecek ooof cok iş var ama benim enerjim bitti bile cok iş yapınca dikislerim aciyor Karnım ağrıyor
Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 1 kayısı
Kahvaltı 8 30: bir haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Ara 12.00: şekersiz kahve 3 dilim bitter
Öğle 14.00: 1 tabak Fas kavurma(yumurtali)
7 yaprak sarma, büyük b ayran
Aksam 19 00: 3 kaşık Fas kavurma küçük kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
3 litre su
Yorma canım o kadar kendini önce sağlık..Yorgunluktan bittim kızlar camları ve kapıları sildim toz aldım yemek yaptım dimdide mutfak dolaplarını temizleyecem daha bir sürü ütü var yapılacak onlsrida yarın öbür gün yaparım yarin halılar yıkamadan gelecek ooof cok iş var ama benim enerjim bitti bile cok iş yapınca dikislerim aciyor Karnım ağrıyor
Insallah canim benim cocuklarin da cok ihtiyaci var gezmeye yaz boyu tikildik eve insallah bu kez iyi degerlendircez tatili ....İnşallah bu bayram daha keyifli geçer canım.durmayın evde bu sefer gezin bol bol...
Inşallah karşılığını alırsın canımEvet bugün ki menum
sabah 10.30 da
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
öğlen 16.00
2 haşlanmış patates
1 kase yoğurt
Akşam.19.30
1 kase yoğurt zencefil zerdecal ve tarçınlı olacak
Eşim yemek yerken 1 parça tavuk attım agzima ve 2 catal da kek yedim.
şu 3 lt geçiyor.
Spor ise şimdi 2 tane hali yikayacagim
Gayet ölçülü sarma öğle yemek bile çok doğru maşallah sanaMenumu vereyim
Bir bardak süt
3 litre su
Inşallah karşılığını alırsın canım
Gayet ölçülü sarma öğle yemek bile çok doğru maşallah sana
Canim benim yorma kendini yavas yavas yap ve ev islerini terapi gibi dusun bana cok iyi geliyo is yapmak tum derdimi sikintimi unutuyorum tek dusuncem o an temizlik oluyo gule gule kirlet evini ......Yorgunluktan bittim kızlar camları ve kapıları sildim toz aldım yemek yaptım dimdide mutfak dolaplarını temizleyecem daha bir sürü ütü var yapılacak onlsrida yarın öbür gün yaparım yarin halılar yıkamadan gelecek ooof cok iş var ama benim enerjim bitti bile cok iş yapınca dikislerim aciyor Karnım ağrıyor
Guzel menu canim afiyet olsun ...Menumu vereyim
Bir bardak süt
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?