- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.641
Degisik diyetler denemeyi seviyosun tek tip beslenme yi cok tasvip etmesemde sen rahat hissediyosan problem yok canim afiyet olsun ...Evet bugün ki menum
sabah 10.30 da
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
öğlen 16.00
2 haşlanmış patates
1 kase yoğurt
Akşam.19.30
1 kase yoğurt zencefil zerdecal ve tarçınlı olacak
Eşim yemek yerken 1 parça tavuk attım agzima ve 2 catal da kek yedim.
şu 3 lt geçiyor.
Spor ise şimdi 2 tane hali yikayacagim
Kilo vermek önemli ama sağlıklı vermek en güzeli vücudumuzu koruyarak vermeliyiz yaşam tarzı haline getireceğin sağlıklı yaşam olmalı tvde kilo verirken tüm sağlığını yitiren bi sürü insan görüyoruzSağol tatlım. Inşallah alırız. 3 parca hali yikadim. Ama suan çok yorgunum. Pazartesi den itibaren yeni ve sağlıklı başlangıçlar yapacağım...
Menun cok guzel canim hic ekmek yok kola olmasa iyiymis ama yorulmussun olur arada afiyet olsun canim ...kisliklarini afiyetle yiyin insallah cok iyi oluyo boyle hazirliklar insanin eline geliyo ellerine saglik ...Melrin .!.:Kahvaltı 07:45
2 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, maydanoz domates salatalık, yeşil çay
Ara 11:00
1 su bardağı kola ( bugün sıraları taşıma yerleştirme yaptık sıcaktan bunalınca)
Öğle 12:45
Tavuklu sezar salata
Ara farklı zamanlarda
Domates suyu
Yeşil elma
Yeşil çay
Akşam 18:30
Közlenmiş kırmızı biber yoğurt sarımsaklı salatadan 1 yemek tabagi, salata
Ara
Türk kahvesi, 1 hurma, 5-6 siyah kuru üzüm , birkaç fındık
Arada 15 kilo domates pişirdim , 5 kilo kırmızı biber közledim şükür kışlıklar kolayladı
Iş sonu 3-4 dilim karpuz
Çok sıcaklamıştım yoksa onuda içmezdim kışlıklar çok iyi oluyo hem kolaylik hem lezzetliMenun cok guzel canim hic ekmek yok kola olmasa iyiymis ama yorulmussun olur arada afiyet olsun canim ...kisliklarini afiyetle yiyin insallah cok iyi oluyo boyle hazirliklar insanin eline geliyo ellerine saglik ...
Melrine katılıyorum T tatlitambak canım. Kilo vermek sorun değil aç kalmayi sadece şu içmeyi basararak da kilo veririz. Ama bunlar sağlıklı değil. Sağlıklı yaşayalım varsın kilo vermeyelim..Kilo vermek önemli ama sağlıklı vermek en güzeli vücudumuzu koruyarak vermeliyiz yaşam tarzı haline getireceğin sağlıklı yaşam olmalı tvde kilo verirken tüm sağlığını yitiren bi sürü insan görüyoruz
Kilo vermek önemli ama sağlıklı vermek en güzeli vücudumuzu koruyarak vermeliyiz yaşam tarzı haline getireceğin sağlıklı yaşam olmalı tvde kilo verirken tüm sağlığını yitiren bi sürü insan görüyoruz
Olsun canim her zaman icmiyosun sonucta ....hemde dogal mis gibi tertemiz .....Çok sıcaklamıştım yoksa onuda içmezdim kışlıklar çok iyi oluyo hem kolaylik hem lezzetli
Kim demiş kola var diyeKahvaltı 07:45
2 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, maydanoz domates salatalık, yeşil çay
1 su bardağı kola ( bugün sıraları taşıma yerleştirme yaptık sıcaktan bunalınca)
Tavuklu sezar salata
Ara farklı zamanlarda
Domates suyu
Yeşil elma
Yeşil çay
Ara
Arada 15 kilo domates pişirdim , 5 kilo kırmızı biber közledim şükür kışlıklar kolayladı
Iş sonu 3-4 dilim karpuz
Melrine katılıyorum T tatlitambak canım. Kilo vermek sorun değil aç kalmayi sadece şu içmeyi basararak da kilo veririz. Ama bunlar sağlıklı değil. Sağlıklı yaşayalım varsın kilo vermeyelim..
Ama suan bedenen yorgun olsam ruhen bomba gibiyim...
sizleri seviyorum kızlar...
Az olmuş gerçekten afiyet olsun canım...Menumu yazayim
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Dort catal biber kavurma
Uc dilim domates
Sekersiz cay
14 00
Iki tane murdum erigi
18 00
Uc kasik makarna
Dort kasik yogurt
Su iki litre icerim daha ...is yapacam diye yemek yememisim neyse bugunde boyle olsun ...
Allah kolaylik versin canım. Ben merak ediyorum ama seni üzmek istemedigim için soramiyordum. Hakkını Helal Et. En son hamile idin. Ama bebeğini kaybettin galiba. Allah sabır versin.tekrardan hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Canim benim yorma kendini yavas yavas yap ve ev islerini terapi gibi dusun bana cok iyi geliyo is yapmak tum derdimi sikintimi unutuyorum tek dusuncem o an temizlik oluyo gule gule kirlet evini ......
sara_28 arkadaşım yormadan kendini yavaş yavaş yap önce sağlık bunu sakın unutma güçlü olmak kadın özelliği sende çok güçlüsün biz yanındayız
Ama suan bedenen yorgun olsam ruhen bomba gibiyim...
sizleri seviyorum kızlar...
Kendini bu şekilde kontrol edebiliyorsan güzel ama arkadaşlarımın da dediği gibi önemli olan tartıdaki rakam değil bizim sağlıklı ve kalıcı kilo vermemiz.Bu şekilde tek tip yada detoks türü diyetlerde normal beslenme düzenine geçtiğinde verdiklerini fazlasıyla alıyorsun maalesef canım.Evet bugün ki menum
sabah 10.30 da
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
öğlen 16.00
2 haşlanmış patates
1 kase yoğurt
Akşam.19.30
1 kase yoğurt zencefil zerdecal ve tarçınlı olacak
Eşim yemek yerken 1 parça tavuk attım agzima ve 2 catal da kek yedim.
şu 3 lt geçiyor.
Spor ise şimdi 2 tane hali yikayacagim
Bayılırım fasulye kavurmasına.Menü gayet güzel canım.işin gücün arasında kaçamaksızsın maşallahMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 1 kayısı
Kahvaltı 8 30: bir haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Ara 12.00: şekersiz kahve 3 dilim bitter
Öğle 14.00: 1 tabak Fas kavurma(yumurtali)
7 yaprak sarma, büyük b ayran
Aksam 19 00: 3 kaşık Fas kavurma küçük kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
3 litre su
Menün o kadar güzel ki kolayı görmedim bile.Zaten bu tempoya kalori falan dayanmazKahvaltı 07:45
Tavuklu sezar salata
Ara farklı zamanlarda
Domates suyu
Yeşil elma
Yeşil çay
Ara
Iş sonu 3-4 dilim karpuz
Evet canım kendini işe kaptırıp çok sade beslenmişsin.Zaten rahatsızsın kaç zamandır ishalin de vardı...o yüzden kendine daha dikkat etmelisin ki gücün yerinde olsun...Menumu yazayim
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Dort catal biber kavurma
Uc dilim domates
Sekersiz cay
14 00
Iki tane murdum erigi
18 00
Uc kasik makarna
Dort kasik yogurt
Su iki litre icerim daha ...is yapacam diye yemek yememisim neyse bugunde boyle olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?