Haydi Yine Yeniden...

Degisik diyetler denemeyi seviyosun tek tip beslenme yi cok tasvip etmesemde sen rahat hissediyosan problem yok canim afiyet olsun ...

Sağol tatlım. Inşallah alırız. 3 parca hali yikadim. Ama suan çok yorgunum. Pazartesi den itibaren yeni ve sağlıklı başlangıçlar yapacağım...
Kilo vermek önemli ama sağlıklı vermek en güzeli vücudumuzu koruyarak vermeliyiz yaşam tarzı haline getireceğin sağlıklı yaşam olmalı tvde kilo verirken tüm sağlığını yitiren bi sürü insan görüyoruz

Menun cok guzel canim hic ekmek yok kola olmasa iyiymis ama yorulmussun olur arada afiyet olsun canim ...kisliklarini afiyetle yiyin insallah cok iyi oluyo boyle hazirliklar insanin eline geliyo ellerine saglik ...

Menun cok guzel canim hic ekmek yok kola olmasa iyiymis ama yorulmussun olur arada afiyet olsun canim ...kisliklarini afiyetle yiyin insallah cok iyi oluyo boyle hazirliklar insanin eline geliyo ellerine saglik ...
Çok sıcaklamıştım yoksa onuda içmezdim kışlıklar çok iyi oluyo hem kolaylik hem lezzetli

Melrine katılıyorum T tatlitambak canım. Kilo vermek sorun değil aç kalmayi sadece şu içmeyi basararak da kilo veririz. Ama bunlar sağlıklı değil. Sağlıklı yaşayalım varsın kilo vermeyelim..

Aynen canım. Ne güzel düzenimi oturtmustum kocam sağolsun. Bir bozulunca ben Pis boğaz da iyice sapitıyorum. O yüzden napıyorum pazartesi değil yarın düzenimi oturtuyorum

Kim demiş kola var diye süper menu canım afiyet olsun

Kız ben deneyeyim diyom ama hep patlak veriyor. Yapamıyorum ki zaten. Ah ah yumurtasız hayat olmuyor zaten bana...
Bu hafta depresyon takıldım nedense bilmiyorum. Sebepsiz canım sıkılıyordu ama angelina35 in dediği gibi terapi yaptim 2 gündür hali yikiyorum. Kendime getirdi beni yani.bi de arkadasa gidip gelince çok rahatladim. Sanki tatile gitmiş gibi. Ben böyle psikoloji bozulunca takıyor kiloya nedense

Az olmuş gerçekten afiyet olsun canım...

Helal olsun canım ne demek sekiz senedir özlemle beklediğim bebeğim geldi ama hasta oldugu için kaybettik acim cok buyuk cok taze hic aklımdan cikmiyor yüzü yavrumun surekli gözlerim doluyor Rabbim hiçbir anne babaya evlat acısı vermesin

Canim benim yorma kendini yavas yavas yap ve ev islerini terapi gibi dusun bana cok iyi geliyo is yapmak tum derdimi sikintimi unutuyorum tek dusuncem o an temizlik oluyo gule gule kirlet evini ......

Ev işi el işi banada terapi gibi gelirdi ama şimdi hiç bişey kafamı rahatlatmaya yetmiyor

Iyi dileklerin içinde tesekkur ederim canım

sara_28 arkadaşım yormadan kendini yavaş yavaş yap önce sağlık bunu sakın unutma güçlü olmak kadın özelliği sende çok güçlüsün biz yanındayız

Sağol canım güçlü olmak bazen hiç iyi olmuyor çünkü kimse seni anlamiyor o atlatir nasıl olsa diyip ne konustuklarina bile dikkat etmeyip o kadar kırıcı oluyorlarki

Ama suan bedenen yorgun olsam ruhen bomba gibiyim...
sizleri seviyorum kızlar...

Bende hepinizi seviyorum

Günaydın ben yine gelemedim dün akşam.Temizliklerle uğraştım.Hem kv nin hem kendi evimin temizlikleri.Çalışınca akşamları yapmak durumunda kalıyorum.Aslında bayramda evde değilim Allah izin verirse bu akşam yola çıkıyoruz ama olsun yinede evimi temiz bırakıp gideyim.Didik didik bayram temizliğimi yaptım şükür.Şimdi gönlüm rahat yola çıkarım...

Dünkü menüm

Sabah 8
2 yumurta ile pastırmalı yumurta

(kahvaltı aşırı tok tuttu ara yapmadım öğlen bile gecikti)

Öğlen 15
3 yk yoğurt + 2 yk yulaf ezmesi

Ara 18
3 adet hurma

Akşam 20
1 tabak mercimek çorbası
El kadar tavuk

Su 2,5 lt

Kendini bu şekilde kontrol edebiliyorsan güzel ama arkadaşlarımın da dediği gibi önemli olan tartıdaki rakam değil bizim sağlıklı ve kalıcı kilo vermemiz.Bu şekilde tek tip yada detoks türü diyetlerde normal beslenme düzenine geçtiğinde verdiklerini fazlasıyla alıyorsun maalesef canım.

Bayılırım fasulye kavurmasına.Menü gayet güzel canım.işin gücün arasında kaçamaksızsın maşallah

Menün o kadar güzel ki kolayı görmedim bile.Zaten bu tempoya kalori falan dayanmaz

Evet canım kendini işe kaptırıp çok sade beslenmişsin.Zaten rahatsızsın kaç zamandır ishalin de vardı...o yüzden kendine daha dikkat etmelisin ki gücün yerinde olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…