- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.661
Sorma kuzum bu hafta birde okul vardı bizim maalesef 9glumla gittim okula. Çok zorlandım ve yoruldum sürekli bana yapışık ağlayan bir çocuk. Dün çok gergindim bugün regl oldum çok şükür. Kilo vererek kapatirsam harika olurKendini bu şekilde kontrol edebiliyorsan güzel ama arkadaşlarımın da dediği gibi önemli olan tartıdaki rakam değil bizim sağlıklı ve kalıcı kilo vermemiz.Bu şekilde tek tip yada detoks türü diyetlerde normal beslenme düzenine geçtiğinde verdiklerini fazlasıyla alıyorsun maalesef canım.
Bayılırım fasulye kavurmasına.Menü gayet güzel canım.işin gücün arasında kaçamaksızsın maşallah
Menün o kadar güzel ki kolayı görmedim bile.Zaten bu tempoya kalori falan dayanmaz
Evet canım kendini işe kaptırıp çok sade beslenmişsin.Zaten rahatsızsın kaç zamandır ishalin de vardı...o yüzden kendine daha dikkat etmelisin ki gücün yerinde olsun...
Kusursuz menu canım o kadar is de yapmışsın valla bi harika gidiyorsunDünkü menüm
Sabah 8
2 yumurta ile pastırmalı yumurta
(kahvaltı aşırı tok tuttu ara yapmadım öğlen bile gecikti)
Öğlen 15
3 yk yoğurt + 2 yk yulaf ezmesi
Ara 18
3 adet hurma
Akşam 20
1 tabak mercimek çorbası
El kadar tavuk
Su 2,5 lt
Helal olsun canım ne demek sekiz senedir özlemle beklediğim bebeğim geldi ama hasta oldugu için kaybettik acim cok buyuk cok taze hic aklımdan cikmiyor yüzü yavrumun surekli gözlerim doluyor Rabbim hiçbir anne babaya evlat acısı vermesin
Ev işi el işi banada terapi gibi gelirdi ama şimdi hiç bişey kafamı rahatlatmaya yetmiyor
Iyi dileklerin içinde tesekkur ederim canım
Sağol canım güçlü olmak bazen hiç iyi olmuyor çünkü kimse seni anlamiyor o atlatir nasıl olsa diyip ne konustuklarina bile dikkat etmeyip o kadar kırıcı oluyorlarki
Bende hepinizi seviyorum
Herşey iyi gidiyor şükür ama annemlerin yanına gidince modum değişiyor nedense.Kendimi şartlandırmayayım ama ekmek yemeyeceğim yine.Almadan gelirsem süper olacak.Yeni yıla artık daha zayıf gitmek istiyorum...Kusursuz menu canım o kadar is de yapmışsın valla bi harika gidiyorsun
Amin canım. Çok zordur eminim atlatirsin diyemeyecegim ben sadece zaman geçtikçe çok taze olan acin azalacak o kadar. Ama Rabbim yine nasip eder de hemencik. Zamana gerek kalmadan seni tekrar ayakta tutacak bir tesellin olsun...
Bence verdiğin emekleri, onların boşa gidecegini düşünürsen dikkat edersin kuzumHerşey iyi gidiyor şükür ama annemlerin yanına gidince modum değişiyor nedense.Kendimi şartlandırmayayım ama ekmek yemeyeceğim yine.Almadan gelirsem süper olacak.Yeni yıla artık daha zayıf gitmek istiyorum...
Öğlenki pide dışında sıkıntı yok canım ama olsun sıkılmadan bunalmadan diyet yapacağız.uzun vadede kalıcı olarak kilo vereceğiz.Bende dünkü menümü yazayım pek iç açıcı degil ama olsun
Sabah 09.00
Bir tane baharatlı tavada yumurta
Bir dilim peynir
Bor bardak şekersiz çay
Öğle 12.00
Bir tane Kıymalı Kaşarlı pide
Bir bardak ayran
Aksam 08.00
Bir kase corba
Avuc içi kadar haşlanmış iki dilim tavuk
1 tame haşlanmış mısır
Bir litre su
Öyle yapıcam kuzum sağolBence verdiğin emekleri, onların boşa gidecegini düşünürsen dikkat edersin kuzum
Harika bir cümle canımÖğlenki pide dışında sıkıntı yok canım ama olsun sıkılmadan bunalmadan diyet yapacağız.uzun vadede kalıcı olarak kilo vereceğiz.
Hiç aklıma gelmezdi birgün 60 lı bir kiloya düşmek isteyeceğim.117 kiloydum çünkü başladığımda.Ah bir 90 olsam bir 80 bir 70 derken şimdi 60 lara uğraşıyorum.Rabbim o günleri sana da gösterecek inşallah.Sabırlı ol gidecek hepsi...
Bazen 7 li rakamlarda takılıp kaldığımda moralim bozulduğunda hemen aklıma şu lafı getiriyorum '' OLMAK İSTEDİĞİM YERDE DEĞİLİM AMA BAŞLADIĞIM YERDE DE DEĞİLİM ''
Yoğunluğuna bakarsak az yemişsin evet ama iş varken benim aklıma da hiç yemek gelmez eline emeğine sağlıkMenumu yazayim
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Dort catal biber kavurma
Uc dilim domates
Sekersiz cay
14 00
Iki tane murdum erigi
18 00
Uc kasik makarna
Dort kasik yogurt
Su iki litre icerim daha ...is yapacam diye yemek yememisim neyse bugunde boyle olsun ...
Süper kelimesinin karşılığısın bu tempodaDünkü menüm
Sabah 8
2 yumurta ile pastırmalı yumurta
(kahvaltı aşırı tok tuttu ara yapmadım öğlen bile gecikti)
Öğlen 15
3 yk yoğurt + 2 yk yulaf ezmesi
Ara 18
3 adet hurma
Akşam 20
1 tabak mercimek çorbası
El kadar tavuk
Su 2,5 lt
Pide o arada kesinlikle yakmışsındır nacizane tavsiyem ara yapıp bu tarz yemeğin miktarını küçültmenden yana ben ara öğün yaparak daha rahat hissediyorum bideeeeee su çok az meyve kuruyemişte menünde olmalıBende dünkü menümü yazayım pek iç açıcı degil ama olsun
Sabah 09.00
Bir tane baharatlı tavada yumurta
Bir dilim peynir
Bor bardak şekersiz çay
Öğle 12.00
Bir tane Kıymalı Kaşarlı pide
Bir bardak ayran
Aksam 08.00
Bir kase corba
Avuc içi kadar haşlanmış iki dilim tavuk
1 tame haşlanmış mısır
Bir litre su
Ben her regl dönemi baş ağrısı yaşıyorum inşallah hafif atlatırsın artının sebebi bu olması çok güzel okul benim içinde yorucuydu iki kızım yanımda bi onlara bak bi koştur koştur okul işleri bu sene 1. Sınıf olmanın işleri başladı derken şükür bu haftayı tamamladık heyecanla yeni öğrencilerimi bekliyorum senin sınıf belli oldu muRegl oldum bayrama kadar biraz hafifler inş. Bu haftaki artimin nedeni çıktı ortaya. Ama baş ağrısı yaptı
Sağol canım aynen öyle,Rabbim can sağlığı versin,kilolar verildi verilir de...tomurcukkk Bayramı bayram yapan kiminle yaptığın nasıl geçirdiğinle ilgili inşallah herşey çok güzel olur zamanın doyasıya tadını çıkarırsınız
Bende bi yerde okuyup çok etkilenmiştim.odur budur aklımda yer etti.117 lik hallerimi düşündükçe zaten şimdiki halime binlerce kez şükürler olsunHarika bir cümle canım
Öğlenki pide dışında sıkıntı yok canım ama olsun sıkılmadan bunalmadan diyet yapacağız.uzun vadede kalıcı olarak kilo vereceğiz.
Hiç aklıma gelmezdi birgün 60 lı bir kiloya düşmek isteyeceğim.117 kiloydum çünkü başladığımda.Ah bir 90 olsam bir 80 bir 70 derken şimdi 60 lara uğraşıyorum.Rabbim o günleri sana da gösterecek inşallah.Sabırlı ol gidecek hepsi...
Bazen 7 li rakamlarda takılıp kaldığımda moralim bozulduğunda hemen aklıma şu lafı getiriyorum '' OLMAK İSTEDİĞİM YERDE DEĞİLİM AMA BAŞLADIĞIM YERDE DE DEĞİLİM ''
Yoğunluğuna bakarsak az yemişsin evet ama iş varken benim aklıma da hiç yemek gelmez eline emeğine sağlık
Süper kelimesinin karşılığısın bu tempoda
Pide o arada kesinlikle yakmışsındır nacizane tavsiyem ara yapıp bu tarz yemeğin miktarını küçültmenden yana ben ara öğün yaparak daha rahat hissediyorum bideeeeee su çok az meyve kuruyemişte menünde olmalı
sara_28 arkadaşım canım patavatsız hadsiz insanlar her yerde içimizde bol bol var ben bebeğimi kaybettiğimde sanki istemişim gibi saçma sapan sözler parmak ipliğiyle mi bağladın hemen düştü.... Hele bundan zevk alır gibi bi ses tonu umrumda mı artık inan değil Rabbim büyük herkesin gönlüne göre versin güçlüsün çünkü sen çok büyük bi sınavdan geçiyosun güçlüsün çünkü kadınsın ama pes etmeden yaşayacaksın sabır ve şükürle geçtikten sonra Rabbim sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek kendine iyi bakacaksın çünkü anne olarak yavrularına sahip çıkacaksın içinde kor ateşin olsada seni kavursada sabır arkadaşım zaman ilacın bu olacak burda kilo vermek için uğraşırken bunun için mücadele ederken spor hele spor terapinin hası olacak bi bakacaksın fit harika bi anne iki elini tutmuş minik eller parka gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?