- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.681
Ins canım.kadromun öld okulda beni mini mini birler bekliyorBen her regl dönemi baş ağrısı yaşıyorum inşallah hafif atlatırsın artının sebebi bu olması çok güzel okul benim içinde yorucuydu iki kızım yanımda bi onlara bak bi koştur koştur okul işleri bu sene 1. Sınıf olmanın işleri başladı derken şükür bu haftayı tamamladık heyecanla yeni öğrencilerimi bekliyorum senin sınıf belli oldu mu
Olacaksın hatta çok şımarık olacaklar çünkü anaları gözlerinin içine bakacak saçlarının teline zarar gelmesin diye üzerlerine titreyecek harika bi anneleri olacakÇok güzel bir cümle bundan sonra benimde aklımda olacak
Kilolar gidecek bu konuda çok kararliyim ama bu ara temizlik baş ağrısı kafamda bitmeyen sorularla tam konsantre olamıyorum ama bayram sonrası daha dikkatli olacam
Haklısın söylediklerini dikkate alacam
Yazdıklarını okumak o kadar iyi geldiki hele son cümlen gulumsetti beni olacak dimi benimde bebeklerim olacak bende anne olacam
Hayırlısı o halde Rabbim gönlüne göre versin inşallah daha yakın bi okul olur daha rahat edersinIns canım.kadromun öld okulda beni mini mini birler bekliyorama görevlendirme talebim var bilmiyorum olur mu hayırlısı olsun
Aynen öyleSağol canım aynen öyle,Rabbim can sağlığı versin,kilolar verildi verilir de...
Valla bana diyosun sende cok yoruyosun kendini bebisim gule gule kirlet evini kuzumm .....galiba gece gecersin burdan elmadagindan bir bay bay yaparsin artikGünaydın ben yine gelemedim dün akşam.Temizliklerle uğraştım.Hem kel.n hem kendi evimin temizlikleri.Çalışınca akşamları yapmak durumunda kalıyorum.Aslında bayramda evde değilim Allah izin verirse bu akşam yola çıkıyoruz ama olsun yinede evimi temiz bırakıp gideyim.Didik didik bayram temizliğimi yaptım şükür.Şimdi gönlüm rahat yola çıkarım...
Ayyyy tam yazdim sen gecmissin hadi gelin cay yaptim iceriz kuzumm .......ahh ahh insanin topragi bir baska oluyo keske ailen burda olsaydi .....yolun acik olsun can dostumm .....
Iyi aksamlar fistiklar tum gun evle ugrastim sonunda halilarim geldi ortulerimi serdim balkonlarimi yikadim mutfaktan koridora camasir suyu ile iyice ovaladim sonrada yikadim kuruladim ohh mis gibi oldu halilarimida serdim cok sukur ..kayinvalidem baklava yapmis sagolsun bir tepside annem yapmisti iyi oldu saklama kabina koyar atarim dolaba benimkiler pek seviyolar arada serbetler yediririm .....bir tek yapragim kaldi sarilacak onuda yarin sarcam allah nasip ederse boyle iste canlar gunlerdir temizlik maratonundaydim sukur bitirdim allah agzimizin tadini bozmasin insallah huzur icinde oturalim evlerimizde ......
Tesekkur ederim canim hepimiz misler gibi oturalim evimizde agiz tadiyla insallah ....ooooo hemde en kopuklusunden yaparim kuzum benimmm .....Güle güle otur evinde canım bi yorgunluk kahveside bana yaparmısın
Tesekkur ederim canim hepimiz misler gibi oturalim evimizde agiz tadiyla insallah ....ooooo hemde en kopuklusunden yaparim kuzum benimmm .....
Slm kızlar bugün yoğun bi iş temposu sonrası burdayım sabah kalkınca köye gitmeye karar verdik ortalığı toparladım çarşafları yıkadım kirli sepeti boşalttım ütüler yapıldı dolaptaki sebzeleri dondurucuya attım meyvelerden meyve suyu pişirdim şimdi yoldayız köyde tel çektiği anlar uğrarım Allaha emanet olun hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?