Haydi Yine Yeniden...

Ins canım.kadromun öld okulda beni mini mini birler bekliyor ama görevlendirme talebim var bilmiyorum olur mu hayırlısı olsun

Evimi toparlayayım
Olacaksın hatta çok şımarık olacaklar çünkü anaları gözlerinin içine bakacak saçlarının teline zarar gelmesin diye üzerlerine titreyecek harika bi anneleri olacak

09:45
Limonlu maydanoz kürü
Kahvaltı 10:00
1.5 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık yeşillik, bi lokma ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara farklı zamanlarda
Domates suyu
Yeşil elma
Türk kahvesi yanında 3 gün kurusu, 10 fındık
Akşam 18:10
1 kase ezogelin çorbası, 4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya salatası
Belki bi kahve daha içerim

Valla bana diyosun sende cok yoruyosun kendini bebisim gule gule kirlet evini kuzumm .....galiba gece gecersin burdan elmadagindan bir bay bay yaparsin artik gule gule git gule gule gel canim bol eglenceli bir bayram diliyorum sana ....

angelina35 canim selam olsun sana suan Ankaradan gectik Elmadagdayiz topragimin havasi bi baska
Ayyyy tam yazdim sen gecmissin hadi gelin cay yaptim iceriz kuzumm .......ahh ahh insanin topragi bir baska oluyo keske ailen burda olsaydi .....yolun acik olsun can dostumm .....

Iyi aksamlar fistiklar tum gun evle ugrastim sonunda halilarim geldi ortulerimi serdim balkonlarimi yikadim mutfaktan koridora camasir suyu ile iyice ovaladim sonrada yikadim kuruladim ohh mis gibi oldu halilarimida serdim cok sukur ..kayinvalidem baklava yapmis sagolsun bir tepside annem yapmisti iyi oldu saklama kabina koyar atarim dolaba benimkiler pek seviyolar arada serbetler yediririm .....bir tek yapragim kaldi sarilacak onuda yarin sarcam allah nasip ederse boyle iste canlar gunlerdir temizlik maratonundaydim sukur bitirdim allah agzimizin tadini bozmasin insallah huzur icinde oturalim evlerimizde ......

Menumu de vereyim yorgunluk cayi icicem birazdan....
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bir lokma cukalata
Ara13 30
Dibek kahvesi
Aksam : 18 00
Bes kasik patatesli tavuk
Dort kasik yogurt
Su iki litre
Az once iki uc tane uzum yedim birde murdum erigi bir tane

Güle güle otur evinde canım bi yorgunluk kahveside bana yaparmısın

Bugünkü menümu yazayım

Sabah 08.30

Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Bir domates
Bir yeşil biber
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12.30

Bir küçük kutu ton balığı
Iki dilim ekmek

Ara 16.30

Uc bardak şekersiz çay
Dört tane Gofret
Uc dilim peynir

Aksam 19.00

Yarim tabak baharatlı makarna
Uc kaşık yogurt

Az oncede kavun yedim bes dilim kadar

Gofreti yemesem iyiydi ama vok yorgundum ve canım tatlı istedi

Selam kızlar dün öğleden sonra ailecek günü birlik gezmeye gittik. Iki çocukla çok yorucu geçti herkes e bir şeyler aldık. Eve dönerken dikkatimi çekti kendime hiçbir şey almamaisim eşime sitem etme hakkı doğdu banada
Menümu vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kayısı
Kahvalti: 1.5 has yumurta kk peynir 3 zeytin ve salatalik

Ara: türk kahvesi yeşil çay

Öğle 13.00: 1 kase mercimek çorbası küçük kase yoğurt

Aksam 21.00: açılı Adana, 3 cigkofte(hazır değildi sanki)
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran ve yeşillik
3 litre su

Slm kızlar bugün yoğun bi iş temposu sonrası burdayım sabah kalkınca köye gitmeye karar verdik ortalığı toparladım çarşafları yıkadım kirli sepeti boşalttım ütüler yapıldı dolaptaki sebzeleri dondurucuya attım meyvelerden meyve suyu pişirdim şimdi yoldayız köyde tel çektiği anlar uğrarım Allaha emanet olun hepiniz

Yolun açık olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…