Haydi Yine Yeniden...

Selâmün aleyküm fıstıklar, bayramınız mübarek olsun

Ben dün yedim kızlarya, ama acayip de sistim ekmek bana yaramadı maalesef
Dün gece saat 1 de işlerim in cogunu hallettim bugün evindeyim bol bol dinlenecem. Siz napiyosunuz bakiyim

Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Sağolasın canım
Kızlar kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 109
Bu hafta : 108.8
Fark : - 200
Helal valla bayrama rağmen ekside olmak süper Tebrikler canım. Bende artidayim maalesef haftaya kadar toparlayacam inşallah
Becerikli hatunsun masaallah...
Sağolasın canım ilk denememmdi ama yapabildigime sevindim

Sağolasın canım

Helal valla bayrama rağmen ekside olmak süper Tebrikler canım. Bende artidayim maalesef haftaya kadar toparlayacam inşallah

Ay ben de artıdayım ama dikkat ettiğim halde neden anladım. Ödem tutuyorum. Galiba yorgunluktan çok yoruldum 3 gün çünki. Neyse haftaya kadar atarız insaallah

Menüm iyi olmasada söyle
Sabah 1 kepçe çorba

Öğle : 2 dilim ekmek
Ciger kavurma 1 zeytin salatalık
Patates kızartması

Ara:1 kurabiye 1 avuç kuruyemiş Türk Kahvesi

Aksam 20.00: 1 kase çorba. Fırında kaburga el kadar 3 parça eti sıyrılDigi için çok etli değildi.
2.5 litre su bitki çayları, kahve şekersiz
Bugün iki güne göre daha iyiydi normale göre kötüydü yarın daha iyi olacak inşallah

Tebrikler canım. Ben tartilmadim ama çok artıdayım gibi hissediyorum. Yüzüm gözüm hep sis. 75 bi gelmedi bana

Sagol canım Ödem kilodan sayılmazki haftaya normale dönersin

Sağolasın canım

Sağol canım kilom cok fazla daha çok kilo vermeliyim

Sagol canım Ödem kilodan sayılmazki haftaya normale dönersin

Sağol canım kilom cok fazla daha çok kilo vermeliyim

Daha çok vermeliyim diye sabırsızlık gösterme canım. En büyük hatam iz o zaten. Ben sana inaniyorum kiloların takir takir gidecek. .

Ödem de olsa insanın canı sıkılıyor. Ama olsunssağlıklı beslenmeye devam. Bayram bitti şimdi daha düzenli daha dikkatli

Selam fistiklar dün apar topar kahvaltı sonrası annemlere gittim. Ablami bugün yolculatacagimiz için gece orada kaldım bugün öğlen eve geldim. Bakıcı ablayi çağırdım oğlum alissin diye bende arkadaşımın dugunune gittim. Oğlum çok şükür gayet güzel durmuş geldiğimde çok mutluydu dünyalar benim oldu aksama da yemeğe kaynim geldi caydi derken dışarı yeni çıktılar galiba bende uyuyacak böyle yogun iki gün geçti

Menumu vereyim
Sabah 3 zeytin 2 çatal peynir 2 çatal ciğer kav küçük kase yoğurt

Öğle 1 küçük dilim helva ev yapımı Türk Kahvesi

Ara Nescafe
Aksam 20.00: 1 kase çorba 2 kaşık salata 2 kaşık yumurtalı kıyma
Sek Nescafe bitki çayı 2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…