- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.701
Kizlar cok yoruldum, bugün de tarhanayi geçirdim şu an başım o kadar ağrıyor kigüzel oldu ama bende bittim tek başıma da olunca. Yarın da kıyma kavuracam.
Kizlar cok yoruldum, bugün de tarhanayi geçirdim şu an başım o kadar ağrıyor kigüzel oldu ama bende bittim tek başıma da olunca. Yarın da kıyma kavuracam.
Kızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 109
Bu hafta : 108.8
Fark : - 200
Sağolasın canımÇok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Helal valla bayrama rağmen ekside olmak süper Tebrikler canım. Bende artidayim maalesef haftaya kadar toparlayacam inşallahKızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 109
Bu hafta : 108.8
Fark : - 200
Sağolasın canım ilk denememmdi ama yapabildigime sevindimBecerikli hatunsun masaallah...
Sağolasın canım
Helal valla bayrama rağmen ekside olmak süper Tebrikler canım. Bende artidayim maalesef haftaya kadar toparlayacam inşallah
Sağolasın canım ilk denememmdi ama yapabildigime sevindim
Tebrikler canım. Ben tartilmadim ama çok artıdayım gibi hissediyorum. Yüzüm gözüm hep sis. 75 bi gelmedi bana
Sağolasın canım
Helal valla bayrama rağmen ekside olmak süper Tebrikler canım. Bende artidayim maalesef haftaya kadar toparlayacam inşallah
Sağolasın canım ilk denememmdi ama yapabildigime sevindim
Verirsin canım hiç merak etme sen de o istek var. Istek olunca gerisi gelirSagol canım Ödem kilodan sayılmazki haftaya normale dönersin
Sağol canım kilom cok fazla daha çok kilo vermeliyim
Sagol canım Ödem kilodan sayılmazki haftaya normale dönersin
Sağol canım kilom cok fazla daha çok kilo vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?