- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.721
Günaydın kızlar Nasılsıniz. Bayram nasıl geçtiangelina35 M Melrin ekim2009 tomurcukkk T tatlitambak sara_28
Hoş geldin canım benim. Güzel geçmesine çok sevindim ne mutlu sana. Allah kurbanıni sevabıni kabul etsin. 1 kiloyu çok rahat verirsin 2 günde gider tecrübeyle sabit :)Selam canlar bizde döndük.mukkemmel bir bayram geçirdim bu sene.oyle gezdim öyle gezdim ki hiç evde oturmadık diyebilirim.memlekette bayram bir başka oluyor valla.cokca da alışveriş yaptık. Biz sürü kıyafet aldım. Eşim seçti çoğunu. Zayıflayinca bana kıyafet seçmek hobi oldu adama. 15 20 parça almışımdır herhalde. Bu kışlık giysilerim tamamlandı. Memleketimin giysileri bile bi başka:)
Haa bu arada Oglusumla babası benim telefonu cekistirirlerken yere düşürüp kırdılar:) yeni bir de telefon almak durumunda kaldık tabii.esim ödeyecek artık çeksin cezasınıbaya da tuzlu bi telefon oldu ama yapacak birşey yok
Diyetime oldukça dikkat ettim.yine ekmek yemedim hiç ama kahvaltıda simit ve etin yanında yufka yedim
Tatlıyı da hiç abartmadim tadımlık yedim.bu sabah tartıldim 1 kg artidayim ama hava değişimi odem oldum atarım onu bu hafta...
Bu seneki kurban bayramının ayrı bi onemi oldu bende.esim kurbanı benim adıma kesti
Vekaleti verdim babama o kesti sağolsun. Çok duygulu çok özeldi. Baya da ağladım o kurban bana sırat köprüsünde yoldaş olacak diye.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.benden havadisler bu kadar kızlar
Selam canlar bizde döndük.mukkemmel bir bayram geçirdim bu sene.oyle gezdim öyle gezdim ki hiç evde oturmadık diyebilirim.memlekette bayram bir başka oluyor valla.cokca da alışveriş yaptık. Biz sürü kıyafet aldım. Eşim seçti çoğunu. Zayıflayinca bana kıyafet seçmek hobi oldu adama. 15 20 parça almışımdır herhalde. Bu kışlık giysilerim tamamlandı. Memleketimin giysileri bile bi başka:)
Haa bu arada Oglusumla babası benim telefonu cekistirirlerken yere düşürüp kırdılar:) yeni bir de telefon almak durumunda kaldık tabii.esim ödeyecek artık çeksin cezasınıbaya da tuzlu bi telefon oldu ama yapacak birşey yok
Diyetime oldukça dikkat ettim.yine ekmek yemedim hiç ama kahvaltıda simit ve etin yanında yufka yedim
Tatlıyı da hiç abartmadim tadımlık yedim.bu sabah tartıldim 1 kg artidayim ama hava değişimi odem oldum atarım onu bu hafta...
Bu seneki kurban bayramının ayrı bi onemi oldu bende.esim kurbanı benim adıma kesti
Vekaleti verdim babama o kesti sağolsun. Çok duygulu çok özeldi. Baya da ağladım o kurban bana sırat köprüsünde yoldaş olacak diye.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.benden havadisler bu kadar kızlar
Canim bence yarından başla tamam bugün geçti ama yarın hiç de geç değilKızlar ben menü vermeye pazartesinden itibaren başlayacam zira bayramda yemek duzeninde kaçamaklarım oldu bu hafta artıda çıkabilirim üstüne bide regl oldum hem sinirli hem agresifim hemde tatlı yemeyi cok istiyorum
Günaydın kızlar Nasılsıniz. Bayram nasıl geçtiangelina35 M Melrin ekim2009 tomurcukkk T tatlitambak sara_28
Hosgeldin canimmm ohhh ciciler almissin gule gule giy tatlim benim bu arada telefonunda hayirli olsun darisi bana olsun insallahSelam canlar bizde döndük.mukkemmel bir bayram geçirdim bu sene.oyle gezdim öyle gezdim ki hiç evde oturmadık diyebilirim.memlekette bayram bir başka oluyor valla.cokca da alışveriş yaptık. Biz sürü kıyafet aldım. Eşim seçti çoğunu. Zayıflayinca bana kıyafet seçmek hobi oldu adama. 15 20 parça almışımdır herhalde. Bu kışlık giysilerim tamamlandı. Memleketimin giysileri bile bi başka:)
Selam kizlarr benim bayram bildiginiz gibi gecti yine sessiz sakin bir bayramdi artik ne kadar bayram denirse napalim nasipde olan yasanir hesapta olan degil cok sukur saglikliyiz ya buda yeter bana .......
Bizim evde bugun ayri bir heyecan var ufaklik birinci sinif olcak cok heyecanli ve korkuyo surekli telkin veriyorum ama ahh o abisi yokmu arada ohh sana cok odev verecekler diyomus sipaa insallah korktuguma ugratmaz ilk gun aglarmis tutamazmis kendini pazarlik yapiyor benle galiba cokkkkk zorlu bir yil beni bekliyor rabbim yardim etsin siz teyzelerinden dualar bekliyoruz oglusuma dua edin canlarim rabbim ferahlik versin ona ......
Slm kızlar şükür oturdum acaip yoruldum küçük kızımın yarın kreşte ilk gün hazırlığı büyük 4 e gidecek ben biliyosunuz 1. Sınıf hazırlığı ütü yemek düzeltme banyo derken işim bitti bende perte yakın durumdayım ne güzel tatlı telaşlar Rabbim hayırlı verimli kazasız belasız bi eğitim yılı geçirmemizi nasip etsin
Hakikaten çok az yemişsin bu ne yoğunluk kıyamam sana yiğenimiz napsın yavrum bakıcıyı kabullenmekten başka şansı yok ki inşallah iyi bi insandır yavrumuza gözü gibi bakar sen naptın görevlendirme oldu muBugün yemek yemeye fırsatım ya da iştahım olmadı sanırım
Sabah: bir dilim ekmek 3 zeytin
1 tereyaginda yum, salatalık
Ara Türk Kahvesi
Ara 14.00: bir küçük elma, bir küçük armut
Ara 18.00: 2 avuç kadar karışık çerez
Küçük bir muz ve sade soda
Sek kahve, bitki çayları 2.5 litre su
Sağol arkadaşım darısı başımızaAmin canım çocuklarına Allah zihin açıklığı versin sansda kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?