Haydi Yine Yeniden...

Bende menumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 4 zeytin
4 çatal patates kız. Salatalık
1 tane kozlenmis biber
1 lokma ekmek pekmeze bandim :)

Ara: Türk.Kahvesi avuç içi karışık kuruyemiş

Aksam 16.30: kozde biber 2 veya 3 taneydi
3 kaşık kiy yumurta
1 kase yoğurt, domates
Aksam olmadan elma yerim
Türk Kahvesi, bitki çayları 3 litre su
Not: akşam oturmaya gidecez yemeyecem inş

Selam canlar bizde döndük.mukkemmel bir bayram geçirdim bu sene.oyle gezdim öyle gezdim ki hiç evde oturmadık diyebilirim.memlekette bayram bir başka oluyor valla.cokca da alışveriş yaptık. Biz sürü kıyafet aldım. Eşim seçti çoğunu. Zayıflayinca bana kıyafet seçmek hobi oldu adama. 15 20 parça almışımdır herhalde. Bu kışlık giysilerim tamamlandı. Memleketimin giysileri bile bi başka:)
Haa bu arada Oglusumla babası benim telefonu cekistirirlerken yere düşürüp kırdılar:) yeni bir de telefon almak durumunda kaldık tabii.esim ödeyecek artık çeksin cezasını baya da tuzlu bi telefon oldu ama yapacak birşey yok
Diyetime oldukça dikkat ettim.yine ekmek yemedim hiç ama kahvaltıda simit ve etin yanında yufka yedim
Tatlıyı da hiç abartmadim tadımlık yedim.bu sabah tartıldim 1 kg artidayim ama hava değişimi odem oldum atarım onu bu hafta...
Bu seneki kurban bayramının ayrı bi onemi oldu bende.esim kurbanı benim adıma kesti
Vekaleti verdim babama o kesti sağolsun. Çok duygulu çok özeldi. Baya da ağladım o kurban bana sırat köprüsünde yoldaş olacak diye.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.benden havadisler bu kadar kızlar

Hoş geldin canım benim. Güzel geçmesine çok sevindim ne mutlu sana. Allah kurbanıni sevabıni kabul etsin. 1 kiloyu çok rahat verirsin 2 günde gider tecrübeyle sabit :)

Kızlar ben menü vermeye pazartesinden itibaren başlayacam zira bayramda yemek duzeninde kaçamaklarım oldu bu hafta artıda çıkabilirim üstüne bide regl oldum hem sinirli hem agresifim hemde tatlı yemeyi cok istiyorum

Hoşgeldin canım Allah kabul etsin kurbanınızı

Odem için bir litre suya iki uc dilim salatalık iki uc dilim limon ve bi kaç yaprak nane katıp bi kac saat bekletip ic müthiş ödem artırıyor

Kızlar ben menü vermeye pazartesinden itibaren başlayacam zira bayramda yemek duzeninde kaçamaklarım oldu bu hafta artıda çıkabilirim üstüne bide regl oldum hem sinirli hem agresifim hemde tatlı yemeyi cok istiyorum
Canim bence yarından başla tamam bugün geçti ama yarın hiç de geç değil

Hosgeldin canimmm ohhh ciciler almissin gule gule giy tatlim benim bu arada telefonunda hayirli olsun darisi bana olsun insallah Allah kurbanini kabul etsin canim ben yeni gelin geldigimde kayinpederim bes yil benim adima kurban kestirdi saolsun seni cok iyi anliyorum cok guzel bir duygu rabbim herkese yasatsin insallah dedigin gibi sirat koprusunden kurbanlarimizla gecmeyi nasip etsin insallah ...... bayraminin guzel gecmesine cok sevindim canim benim ....

Selam kizlarr benim bayram bildiginiz gibi gecti yine sessiz sakin bir bayramdi artik ne kadar bayram denirse napalim nasipde olan yasanir hesapta olan degil cok sukur saglikliyiz ya buda yeter bana .......
Bizim evde bugun ayri bir heyecan var ufaklik birinci sinif olcak cok heyecanli ve korkuyo surekli telkin veriyorum ama ahh o abisi yokmu arada ohh sana cok odev verecekler diyomus sipaa insallah korktuguma ugratmaz ilk gun aglarmis tutamazmis kendini pazarlik yapiyor benle galiba cokkkkk zorlu bir yil beni bekliyor rabbim yardim etsin siz teyzelerinden dualar bekliyoruz oglusuma dua edin canlarim rabbim ferahlik versin ona ......

Hayırlı olsun oglusunun okulu canım benim tatlı heyecanlar bunlar Allah zihin acikligi versin insallah

Bugün yemek yemeye fırsatım ya da iştahım olmadı sanırım
Sabah: bir dilim ekmek 3 zeytin
1 tereyaginda yum, salatalık
Ara Türk Kahvesi

Ara 14.00: bir küçük elma, bir küçük armut

Ara 18.00: 2 avuç kadar karışık çerez
Küçük bir muz ve sade soda
Sek kahve, bitki çayları 2.5 litre su

Slm kızlar şükür oturdum acaip yoruldum küçük kızımın yarın kreşte ilk gün hazırlığı büyük 4 e gidecek ben biliyosunuz 1. Sınıf hazırlığı ütü yemek düzeltme banyo derken işim bitti bende perte yakın durumdayım ne güzel tatlı telaşlar Rabbim hayırlı verimli kazasız belasız bi eğitim yılı geçirmemizi nasip etsin

Bayramda eşimin köyüne gittik kurban telaşı akraba ziyareti derken yoğun bi bayram geçirdik hele dönüş trafiği offf çok fenaydı çocuklar bol bol eğlendi ben derseniz anne baba yokluğumu sonuna kadar bi daha hissettim hele çocukluğumun bayramları gözümün önünden geçip durdu eve gelincede valizdekileri yıka ütüle kaldır evi temizledim memleketten getirilen sebzeleri dondurucuya kaldırdım derken olabildiğince zamanı verimli kullandım

Amin canım çocuklarına Allah zihin açıklığı versin sansda kolay gelsin

Gelelim menuye
Kahvaltı 11:00
1 yumurtadan biraz fazla 2 dilim sucukla yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 3 zeytin,1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, Türk kahvesi
Ara 15:30
Türk kahvesi, 2 dilim bitter
Aksam 18:30
1 kase yayla çorba, 2-3 yemek kaşığı makarna, yoğurt

Hakikaten çok az yemişsin bu ne yoğunluk kıyamam sana yiğenimiz napsın yavrum bakıcıyı kabullenmekten başka şansı yok ki inşallah iyi bi insandır yavrumuza gözü gibi bakar sen naptın görevlendirme oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…