- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.741
Sende artık hataları görüyosun ekmeği azalt sebzeyi artır asıl enerji verecek olanları ihmal etme bence ekmek gene olsun ama ölçüsünü daha dikkatli tüket hiç ara öğünde yok metabolizma ara öğünle hızlanacaktır en azından meyve ye derimBugünkü menümü yazayım
Sabah 11.00
Bir salatalık
Bir domates
Sucuklu yumurta
Iki filim ekmek
Şekersiz çay
Öğle 15.30
Bir salatalık
Bir domates
Bir tutam yeşil soğan
Bir fincan şekerli çay
Iki dilim ekmek
Aksam 19.30
Iki dilim ekmek
Iki kaşık kavurma
Bir kase yogurt
Az önce bir avuc cekirdek yedim
Bugun bir sepet ütü yaptım evi temizledim cok yoruldum iki litrede su içtim
Ekmegi fazla yedim ama cok halsiz hissediyorum temizlikde yapınca yedim yarindan sonra ekmek yemiyecem yine
Aynen canım yarın onun bakıcı ile ilk günü üstelik çok hastaHakikaten çok az yemişsin bu ne yoğunluk kıyamam sana yiğenimiz napsın yavrum bakıcıyı kabullenmekten başka şansı yok ki inşallah iyi bi insandır yavrumuza gözü gibi bakar sen naptın görevlendirme oldu mu
Amin canım iyi gecelerHerkese hayırlı geceler sabaha hepimiz için huzur dolu bi gün olarak uyanalım inşallah
İlk gününüzü çok merak ediyorum inşallah güzel geçer herşey yolunda gider.Selam kizlarr benim bayram bildiginiz gibi gecti yine sessiz sakin bir bayramdi artik ne kadar bayram denirse napalim nasipde olan yasanir hesapta olan degil cok sukur saglikliyiz ya buda yeter bana .......
Bizim evde bugun ayri bir heyecan var ufaklik birinci sinif olcak cok heyecanli ve korkuyo surekli telkin veriyorum ama ahh o abisi yokmu arada ohh sana cok odev verecekler diyomus sipaa insallah korktuguma ugratmaz ilk gun aglarmis tutamazmis kendini pazarlik yapiyor benle galiba cokkkkk zorlu bir yil beni bekliyor rabbim yardim etsin siz teyzelerinden dualar bekliyoruz oglusuma dua edin canlarim rabbim ferahlik versin ona ......
Sık sık yaptığın detoksların ve tek yönlü diyetlerin olumsuzlukları işte canım bu artı.Neyse daha düzenli bir sistem oturtup toparlarsın artık...Yeni günden yeni haftadan herkese merhaba..
Ben bugun tartildim bayagi artıdayım. Ama olsun veririz 77.7 kilo çıktım. Bakalim çarşamba ya ne kadar gidecek.
Kızım kursa başladı bugün onun heyecanı var bizde de. Giderken servisle gitti. Almaya ben gideceğim... artık buralardayım ugrarim.
Detokslar şok diyetler bana göre değil çabuk giden çabuk geliyor sağlıklı beslenme içine yoğurt kürü olabilir ama tek başına benim için yeterli değil bu arada bende tam gaz kilo verme olayı için uğraşıyorumSık sık yaptığın detoksların ve tek yönlü diyetlerin olumsuzlukları işte canım bu artı.Neyse daha düzenli bir sistem oturtup toparlarsın artık...
Bende bugün yeniden sağlam bi fren yaptım.Bayramda çok abartmasam da diyetteki halim gibi değildim.Artık yılbaşına kadar tam gaz devam
Geçmiş olsun canım arkadaşım hastalık kötü olmuş belirsizlik insanı daha çok yoruyo bu saate kadar uğramadığına göre 1 leri aldığını düşünüyorumAynen canım yarın onun bakıcı ile ilk günü üstelik çok hastakızımın yeni okulunda ilk günü, benimde görevlendirildigim okulda ilk günüm hangi sınıf öld bile belli değil ya 1 ya ikiymis. Bütün nu belirsizlikler canımı sıkıyor en azından oğlum iyi olsaydı birde hastalığını dusunmezdim
Amin canım benim çık teşekkür ederim iyi dileklerin için..Hayırlı olsun oglusunun okulu canım benim tatlı heyecanlar bunlar Allah zihin acikligi versin insallah
Canım benim çok sağol desteğin için bugün sorunsuz geçti hatta çok sevdi okulunu Kresten daha güzelmiş büyük oğlum bu ara çok uğraşıyor onunla şu kola reklamındaki abi gibi hem gıcık ediyo hem kolluyor kardeşini inşallah güzel bir yıl geçiririzangelina35 tatlı kuzum inşallah başarılı güzel seni yormayan bi sene geçirir büyükte az fena değil göz korkutmalar falan demek onun için okul böyleymiş sen ufaklığa telkinlerde bulun ara ara okulun eğlenceli yanlarından bahsetmeyi ihmal etme
Geçmiş olsun canım üzülme düzelir inşallah oğlusun yeni yerin hayırlı olsun Rabbim düzene koyar işlerini sen sıkıntı etme ferah ol canım..Aynen canım yarın onun bakıcı ile ilk günü üstelik çok hastakızımın yeni okulunda ilk günü, benimde görevlendirildigim okulda ilk günüm hangi sınıf öld bile belli değil ya 1 ya ikiymis. Bütün nu belirsizlikler canımı sıkıyor en azından oğlum iyi olsaydı birde hastalığını dusunmezdim
Aynen sorma akşam erkenden yatırdım oğlusun zaten üç gün önceden başladık alışmak için gece uyandı şu içti tuvalete gitti yattı kalktı heyecan yaptı sıpa sabah kahvaltı bile edemedi neyse okula geldik sırasına bıraktım öğretmen aldı götürdü ben böyle bildiğin mal gibi kaldım orda dokunsan ağlayacağım baktım veliler de giriyor girdim sınıfa bir kaç poz çekindik oğlum çok keyifliydi öğretmeni çok kibar hoş geldin diye karşıladı oğlumu sonra tabi yine çıktık sınıftan teneffüs oldu arkadaş edinmiş bir koşuyor dışarda beni görmüyo bile ahanda gitti oğlusun dedim kendime artık büyümüş gerçekten yarını iple çekiyor şimdi ödev falanda yok oh ..böyle işte ben çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı bundan sonrada iyi geçer inşallah.. darısı senin oglusuna olsun hepiniz yaşayın bu heyecanı...İlk gününüzü çok merak ediyorum inşallah güzel geçer herşey yolunda gider.
Galiba ilk günler biraz yorucu olcak canım olsun inşallah yoluna girecektir herşey...oyyy senin ufaklık bol bol boya badana işi yapar artık he he he kardeşim lafı buda hayırlı olsun canım...büyük kızın son yılı dimi büyük aşklar nefretle başlarmış ilerisi günlerde ısınır oda senin işin çok zor canım kolay değil benimde büyük oğlum sınırlı geldi okuldan kaydımı aldırın diyip duruyor halbuki onun okuluna gitmek isteyen o kadar çok kişi varki galiba ergenlik hat safhada valla anne baba olmak zor allah yardımcımız olsun ..Evimdeyim bugün hiç oturmadım desem yeridir öğle arası yemek molası hariç, şükürler olsun bugün okula gelen öğrencilerim uyumluydu devamsızlık olmazsa inşallah herşey güzel olacak dualarım bu yönde tabiki ağlayan annesinden ayrılmayanda vardı ama alışacak kuzular Rabbim ailelere biz öğretmenlere yardım eylesin geçen sene mezun olan öğrencilerim yanıma geldi onlarıda özlemişim bugün dediğim gibi yoğun bi gündü şükür benim ufaklıkta kreşte ilk gün çok iyi geçmiş büyük kızım yeni öğretmenine alışmaya uğraşıyor elektiriği pek tutmamış surat asık hem öğretmen hem veli olunca işler artıyor inşallah herkes için hayırlı bi yıl olur ne çok anlatmışım affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?