- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.761
Sık sık yaptığın detoksların ve tek yönlü diyetlerin olumsuzlukları işte canım bu artı.Neyse daha düzenli bir sistem oturtup toparlarsın artık...
Bende bugün yeniden sağlam bi fren yaptım.Bayramda çok abartmasam da diyetteki halim gibi değildim.Artık yılbaşına kadar tam gaz devam
Ufaklık perde arkalarını boyuyor birazda kağıt boyasa süper olacak büyük kızım 4 e gidecek her türlü alışacak tabi bize evde okulda öğretmenlere Allah yardım etsin senin büyük niye bu tepkiyi verdi anlamadım kız arkadaş meselesi mi yoksaGaliba ilk günler biraz yorucu olcak canım olsun inşallah yoluna girecektir herşey...oyyy senin ufaklık bol bol boya badana işi yapar artık he he he kardeşim lafı buda hayırlı olsun canım...büyük kızın son yılı dimi büyük aşklar nefretle başlarmış ilerisi günlerde ısınır oda senin işin çok zor canım kolay değil benimde büyük oğlum sınırlı geldi okuldan kaydımı aldırın diyip duruyor halbuki onun okuluna gitmek isteyen o kadar çok kişi varki galiba ergenlik hat safhada valla anne baba olmak zor allah yardımcımız olsun ..
Sağolasın canım ins amin..Geçmiş olsun canım üzülme düzelir inşallah oğlusun yeni yerin hayırlı olsun Rabbim düzene koyar işlerini sen sıkıntı etme ferah ol canım..
Güzel geçmesine çok sevindim böylece uniden mezun olduğu heyecanlara inşallahAynen sorma akşam erkenden yatırdım oğlusun zaten üç gün önceden başladık alışmak için gece uyandı şu içti tuvalete gitti yattı kalktı heyecan yaptı sıpa sabah kahvaltı bile edemedi neyse okula geldik sırasına bıraktım öğretmen aldı götürdü ben böyle bildiğin mal gibi kaldım orda dokunsan ağlayacağım baktım veliler de giriyor girdim sınıfa bir kaç poz çekindik oğlum çok keyifliydi öğretmeni çok kibar hoş geldin diye karşıladı oğlumu sonra tabi yine çıktık sınıftan teneffüs oldu arkadaş edinmiş bir koşuyor dışarda beni görmüyo bile ahanda gitti oğlusun dedim kendime artık büyümüş gerçekten yarını iple çekiyor şimdi ödev falanda yok oh ..böyle işte ben çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı bundan sonrada iyi geçer inşallah.. darısı senin oglusuna olsun hepiniz yaşayın bu heyecanı...
Cok gecmis olsun kuzum yaa gercekten ust uste gelmis.biran omce duzelir insallah adapte olur
Masallah yaa super valla ben daha atraksiyonlu bir gun bekliyordumAynen sorma akşam erkenden yatırdım oğlusun zaten üç gün önceden başladık alışmak için gece uyandı şu içti tuvalete gitti yattı kalktı heyecan yaptı sıpa sabah kahvaltı bile edemedi neyse okula geldik sırasına bıraktım öğretmen aldı götürdü ben böyle bildiğin mal gibi kaldım orda dokunsan ağlayacağım baktım veliler de giriyor girdim sınıfa bir kaç poz çekindik oğlum çok keyifliydi öğretmeni çok kibar hoş geldin diye karşıladı oğlumu sonra tabi yine çıktık sınıftan teneffüs oldu arkadaş edinmiş bir koşuyor dışarda beni görmüyo bile ahanda gitti oğlusun dedim kendime artık büyümüş gerçekten yarını iple çekiyor şimdi ödev falanda yok oh ..böyle işte ben çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı bundan sonrada iyi geçer inşallah.. darısı senin oglusuna olsun hepiniz yaşayın bu heyecanı...
Kosturma arasinda yine iyi frenlemissin.bence menu guzelGelmişken menü vereyim Pert oldum bugün
Sabah 07 00
Bir lokma ekmek
Bir küp kaşar
Bir bardak şekersiz çay
Öğlen 02 00
İki dilim ekmek
Dört küp kaşar
Bir dilim salam
Domates salatalık
Şekersiz çay
Aksam 18 00
Bir dilim ekmek
Bir kepçe çorba
Üç kaşık ıspanak
Üç kaşık yoğurt
Bir dilim ev baklavası
Şu 1,5 litre oldu içiyorum halen
Duzenli bi menu olmus herseyden var ve olculuBu da benim menüm kızlar
Sabah 9.da
1 yeşil elma
1 kk kasar
1 kupa yesilcay
öğlen 12. 30
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
domates salatalık maydanoz
2 yk lor peyniri
4 yk yoğurt
Akşam 17
kanat ızgara
ayran
çok az salata
Su 3lt
Spor yok yogun bir gündü. Yeni eve girdim.
iyi geceler kızlar.
Guzel bir menu cikarmissin canim yogunluguna ragmen.fazlaliklar cabuk gidecek bu sezonGelelim benim menuye
Kahvaltı 07:15
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık yeşillik, 2 zeytin, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara fırsatım olmadı
Öğle 12:25
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye yemeği susuz tarafından, yoğurt, bikaç dilim karpuz
Ara okul sonrası saati hatırlamıyorum
Avuç içi çiğ badem, birkaç üzüm
Aksam 18:15
1.5 kase yayla çorba, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye yemeği susuz tarafından, yoğurt salata
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim bitter
Oy oy bu yurumeye kilo mu dayanir can mi.sabahla aksam arasi cok acik ama yogunlugundan yiyemedin tahminimce.gucten dusme de canim dikkat etMenumu vereyim
Sabah 10.00:2 tane peynirli sahanda yumurta, 3 zeytin salatalik 1 dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi
Akşam18.00: 1 .5 kepcecorba, küçük kase yoğurt
2 Baget 1 kaşık pilav
Bitki çayları 3 litre su
12.000 adım yürüyüş. Kızımın okulu çok uzaktı oraya yürüme gittim geldim üzerine bir de pazar olunca yorgunluk paçadan akıyor...
Pilavlar azcık fazla olmuş,ama ekmek yokGünaydın kizlar dünkü menumu yazayim
Sabah 09.00
Bir haşlanmış yumurta
Öğle 12.00
Bir tabak kuru fasulye
Dört kaşık pirinç pilavı
Soğan salatası
Ara
Bir fincan latte
Aksam 20.30
Bir tabak kuru fasulye
Dört kaşık pirinç pilavı
Bir kase yoğurt
Bir litre su içtim
Aksama kadar temizlik yaptim buda spor yerine geçmiştir
Sağolasın kuzum aynen yogunluktan yiyemedim. Bugunde hastaneye gidecez oğlum ve kızım için. Bende iyi hissetmiyorum kendimiKosturma arasinda yine iyi frenlemissin.bence menu guzel
Duzenli bi menu olmus herseyden var ve olculu
Guzel bir menu cikarmissin canim yogunluguna ragmen.fazlaliklar cabuk gidecek bu sezon
Oy oy bu yurumeye kilo mu dayanir can mi.sabahla aksam arasi cok acik ama yogunlugundan yiyemedin tahminimce.gucten dusme de canim dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?