Haydi Yine Yeniden...

Gelmişken menü vereyim Pert oldum bugün
Sabah 07 00
Bir lokma ekmek
Bir küp kaşar
Bir bardak şekersiz çay
Öğlen 02 00
İki dilim ekmek
Dört küp kaşar
Bir dilim salam
Domates salatalık
Şekersiz çay
Aksam 18 00
Bir dilim ekmek
Bir kepçe çorba
Üç kaşık ıspanak
Üç kaşık yoğurt
Bir dilim ev baklavası
Şu 1,5 litre oldu içiyorum halen

Ondan değil canim. Bayramda ki bol kacamakliydi günlerimden dolayi.sık yapmadım ki 1 defa 3 gün 1 defa da 4 gun yaptım onun harici bu hep bu tarz beslenen biri değilim ki.o yaptıklarım da bana çok iyi motivasyon oldu yoksa ben yine 82 83 lerde gezinin duruyor olurdum.

Bu da benim menüm kızlar
Sabah 9.da
1 yeşil elma
1 kk kasar
1 kupa yesilcay

öğlen 12. 30
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
domates salatalık maydanoz
2 yk lor peyniri
4 yk yoğurt

Akşam 17
kanat ızgara
ayran
çok az salata

Su 3lt
Spor yok yogun bir gündü. Yeni eve girdim.
iyi geceler kızlar.

Ufaklık perde arkalarını boyuyor birazda kağıt boyasa süper olacak büyük kızım 4 e gidecek her türlü alışacak tabi bize evde okulda öğretmenlere Allah yardım etsin senin büyük niye bu tepkiyi verdi anlamadım kız arkadaş meselesi mi yoksa

Gelelim benim menuye
Kahvaltı 07:15
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık yeşillik, 2 zeytin, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara fırsatım olmadı
Öğle 12:25
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye yemeği susuz tarafından, yoğurt, bikaç dilim karpuz
Ara okul sonrası saati hatırlamıyorum
Avuç içi çiğ badem, birkaç üzüm
Aksam 18:15
1.5 kase yayla çorba, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye yemeği susuz tarafından, yoğurt salata
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim bitter

M Melrin sabhciyim ve her sabah 6 da kalkmaliyim ayrıca 3. Sınıflar benim olmuş.
Kızım da hastalandı üzerine kaymak oldu bugün tam krese gidecekkken çıkardı ishal de başladı ve hiç hali yok onunda resmen moral olarak çöktüm. Aklım onlarda kalıyor hep

Geçmiş olsun canım üzülme düzelir inşallah oğlusun yeni yerin hayırlı olsun Rabbim düzene koyar işlerini sen sıkıntı etme ferah ol canım..
Sağolasın canım ins amin..
Güzel geçmesine çok sevindim böylece uniden mezun olduğu heyecanlara inşallah

Menumu vereyim
Sabah 10.00:2 tane peynirli sahanda yumurta, 3 zeytin salatalik 1 dilim ekmek

Ara: Türk kahvesi

Akşam18.00: 1 .5 kepcecorba, küçük kase yoğurt
2 Baget 1 kaşık pilav

Bitki çayları 3 litre su
12.000 adım yürüyüş. Kızımın okulu çok uzaktı oraya yürüme gittim geldim üzerine bir de pazar olunca yorgunluk paçadan akıyor...

Cok gecmis olsun kuzum yaa gercekten ust uste gelmis.biran omce duzelir insallah adapte olur

Masallah yaa super valla ben daha atraksiyonlu bir gun bekliyordum korktugun basina gelmedi canim bak.stres yaptigina degmedi.insallah hep boyle devam eder odev donemlerinde de uzmez seni

Ben menuyu vereyim oglani uyutamadim daha hesapta olmayan bir misafirlik cikti oraya gittik yarim saat oldu geleli...

Sabah 8
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir

Oglen 13
3 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi

Aksam 17
1 kepce kadar haslama et
Yarim simit

Misafirlikte
5.adt mercimek koftesi
1 servis kasigi patates salatasi
5 adt taze ceviz

Su 2 litre

Kendime yorum yapayim cok duzensiz bir gun oldu hele misafirliktekiler hic olmadi

Kosturma arasinda yine iyi frenlemissin.bence menu guzel

Duzenli bi menu olmus herseyden var ve olculu

Guzel bir menu cikarmissin canim yogunluguna ragmen.fazlaliklar cabuk gidecek bu sezon

Oy oy bu yurumeye kilo mu dayanir can mi.sabahla aksam arasi cok acik ama yogunlugundan yiyemedin tahminimce.gucten dusme de canim dikkat et

Çok geçmiş olsun canım çalışan anne olmak cok zor

Günaydın kizlar dünkü menumu yazayim

Sabah 09.00

Bir haşlanmış yumurta

Öğle 12.00

Bir tabak kuru fasulye
Dört kaşık pirinç pilavı
Soğan salatası

Ara

Bir fincan latte

Aksam 20.30

Bir tabak kuru fasulye
Dört kaşık pirinç pilavı
Bir kase yoğurt

Bir litre su içtim
Aksama kadar temizlik yaptim buda spor yerine geçmiştir

Pilavlar azcık fazla olmuş,ama ekmek yok
Su da az bu arada

Sağolasın kuzum aynen yogunluktan yiyemedim. Bugunde hastaneye gidecez oğlum ve kızım için. Bende iyi hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…