Haydi Yine Yeniden...

Menumu vereyim
Sabah 6.45: 1 has yumurta yarım salatalık
Ara: sek kahve

Öğle aksam 15.00: 1 kase çorba 1 Baget
1 kase yoğurt
1 lahmacun

Ara olarak Türk Kahvesi
Tarçınlı süt, bitki çayları
2.5 litre su

Çok erken kapatıyorsun canım.Bence akşam yemeği yemesen de daha sağlam bir ara yapmalısın.Güçten düşeceksin sonra bak demedi deme

Çok erken kapatıyorsun canım.Bence akşam yemeği yemesen de daha sağlam bir ara yapmalısın.Güçten düşeceksin sonra bak demedi deme
Kuzum sabah iki yum hssladim yiyemedim midem almadı. Akşam da biliyorsun yeri.m normalde ama yiyemitorum birkaç gündür bilinçli değil yani şu veletler iyilessin ben yine acikmalara başlarım

Kuzum sabah iki yum hssladim yiyemedim midem almadı. Akşam da biliyorsun yeri.m normalde ama yiyemitorum birkaç gündür bilinçli değil yani şu veletler iyilessin ben yine acikmalara başlarım
Geçmiş olsun arkadaşım yavrular hasta olunca anne daha fazla kötü oluyor acı çekiyolar ama bişey yapamıyoruz Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah senin sabahçı olman kötü olmuş ama şükür 3 ler sende okulda çok yorulmayacaksın en azından

Hımmm çok erken bitmiş pek iştahım yok demişsin ama senin sağlığını korumanda önemli yoksa yavrular daha çok zorlanacaktır meyvele kendini desteklemen gerekir diye düşünüyorum

Kahvaltı 07:15
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, domates salatalık, yeşil çay
Ara 10:20
Bikaç badem, 3 gün kurusu
Öğle 12:25
2 küçük dolma, yoğurt
Ara 15:45
Türk kahvesi, 1 dilim çikolata
Akşam 18:15
2 küçük dolma, yoğurt
Ara 19:15
Türk kahvesi, avuçiçinden fazla badem fındık, 1 hurma

Cok guzel sistemli duzenli bi menu olmus canim

Merhaba kızlar bugun başım ağrıyor midem bulanıyor iyi dehilim yani yinede menumu yazayım

Sabah 08.00

Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Bir domates
Bir yeşil biber
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12.00

Bir tabsk kuru fasulye
Uc kaşık kadar bezelye kızartması
Iki kaşık pilav

Arada uc bardak sekersiz çay ictim

Aksam 19.00

Bir kase mercimek çorbası
Uc kaşık makarna

Sabah 8
1 mandalina
1 bardak sut

Ara 11
3 adt hurma

Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi

Ara 17
3 adt hurma

Aksam 19
6 yk taze fasulye
1 kepce et suyu icinde haslama et
El buyuklugunde koy yufkasi

Su 2.5 lt

Gecmis olsun canim.menun gayet iyi.insallah su miktari da iyidir.susuzluk da bas agrisi yapiyor cunku

Geçmiş olsun arkadaşım baş ağrısı bende de mide bulantısı yapıyor çokta zor oluyor karanlık odada uzan bana bu iyi geliyor menünü beğendim gayet yerinde menü olmuş
Sabah 8
1 mandalina
1 bardak sut

Ara 11
3 adt hurma

Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi

Ara 17
3 adt hurma

Aksam 19
6 yk taze fasulye
1 kepce et suyu icinde haslama et
El buyuklugunde koy yufkasi

Su 2.5 lt
Akşam menün şahane hurma zaten benlik kahvaltı geçiştirme olmuş sanki tartı öncesi güzel sayılar göreceğimiz bi menü olmuş

Aynen yerim onu benn ...aynen kolay değil bu işler canım...benim büyüğün sınıfta sıkıntısı var ders notları yüksek diye çok uğraşıyorlar bugün eşim müdür yardımcısı ile görüşmüş..eşime çocuğunuz çok başarılı okulun en iyileri arasında o nedenle böyle kıskançlıklar normal demiş rehberliği yönlendir mis birde çok siyaset konuşuyorlar mis benimkide nefret ediyor böyle şeylerden bir türlü alışamadı sınıfına diğer sınıflardan yanına gelip matematik sorusu cozduruyolarmis onlarla aram çok iyi diyor sınıftakiler bu olayda kiskaniyolarmis işte sorun bu canım bu durum oğlumu çok hirslandiriyo dahada cok ders çalışıyor hasta olcak diye aklım çıkıyor bazen başarı başa bela olabiliyor sen öğretmensin daha iyi anlarsın bu durumu .....

Yeni yerin hayırlı olsun canım... oyyy kızdaki hastalandı ama acayip bir salgın var yaa çok geçmiş olsun ikisinede neyse moral bozmak yok çabucak iyileşirler inşallah üzülme...

Masallah yaa super valla ben daha atraksiyonlu bir gun bekliyordum korktugun basina gelmedi canim bak.stres yaptigina degmedi.insallah hep boyle devam eder odev donemlerinde de uzmez seni
Ha ha ha valla herkes benim oğlundan bir atraksiyon bekledi ama yok yapmadı bugün öğretmenine seninle bir poz foto cekinebilirmiyiz dedi kadın önce bi şok oldu sonra ben güzel bir pano yapıyım da öyle çekinelim dedi kapıda gülmekten öldüm öz güven tavan yaptı çocukta galiba atraksiyon ilerisi günlerde gelecek akşamda öğretmenin taklidini yapıyor ama bire bir videoya çekip öğretmene göstereyim dedim gülmekten çekemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…