- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.801
Sabah az geldi canım onun dışında çok güzel bir gün afiyet olsunSabah 8
1 mandalina
1 bardak sut
Ara 11
3 adt hurma
Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
Ara 17
3 adt hurma
Aksam 19
6 yk taze fasulye
1 kepce et suyu icinde haslama et
El buyuklugunde koy yufkasi
Su 2.5 lt
Çok güzel dengeli bir gün olmuş canım afiyet olsunKahvaltı 07:15
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, domates salatalık, yeşil çay
Ara 10:20
Bikaç badem, 3 gün kurusu
Öğle 12:25
2 küçük dolma, yoğurt
Ara 15:45
Türk kahvesi, 1 dilim çikolata
Akşam 18:15
2 küçük dolma, yoğurt
Ara 19:15
Türk kahvesi, avuçiçinden fazla badem fındık, 1 hurma
Geçmiş olsun canım o bulantı bende de varMerhaba kızlar bugun başım ağrıyor midem bulanıyor iyi dehilim yani yinede menumu yazayım
Sabah 08.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Bir domates
Bir yeşil biber
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12.00
Bir tabsk kuru fasulye
Uc kaşık kadar bezelye kızartması
Iki kaşık pilav
Arada uc bardak sekersiz çay ictim
Aksam 19.00
Bir kase mercimek çorbası
Uc kaşık makarna
Menünün gayet iyi canım sabah en azından süt içmişin benim gibi aç bırakmamışsın kendini ..Sabah 8
1 mandalina
1 bardak sut
Ara 11
3 adt hurma
Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
Ara 17
3 adt hurma
Aksam 19
6 yk taze fasulye
1 kepce et suyu icinde haslama et
El buyuklugunde koy yufkasi
Su 2.5 lt
Tek öğün olması iyi olmamış tabi. Ama işin içine çocukların yoğunluğu girince seni çok iyi anlıyorum canımBende vereyim menü ama çok düzensiz oldu be ya
Sabah 08 30
Bir kaç tane çubuk kraker
Öğlen 14 30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Domates salatalık
Yeşil biber iki tane
Bir çatal alman pastası oğlundan kaldı
Şekersiz çay
Şu 2,5 litre
Aksam yok yemedim şu okul işi yola girse kapıda bekliyorum oğlusu erken veriyorlar gittiğime değmez yani o nedenle kahvaltı öğlen bir birine girdi bugün çokk düzensiz oldu
Sende benim gibi erken bitirmişsin afiyet olsun canım..Menumu vereyim
Sabah 6.45: 1 has yumurta yarım salatalık
Ara: sek kahve
Öğle aksam 15.00: 1 kase çorba 1 Baget
1 kase yoğurt
1 lahmacun
Ara olarak Türk Kahvesi
Tarçınlı süt, bitki çayları
2.5 litre su
Çok geçmiş olsun canım..Menünün gayet iyi afiyet olsun ..Merhaba kızlar bugun başım ağrıyor midem bulanıyor iyi dehilim yani yinede menumu yazayım
Sabah 08.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Bir domates
Bir yeşil biber
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12.00
Bir tabsk kuru fasulye
Uc kaşık kadar bezelye kızartması
Iki kaşık pilav
Arada uc bardak sekersiz çay ictim
Aksam 19.00
Bir kase mercimek çorbası
Uc kaşık makarna
Menünün çok güzel canım ah bende sabahları kahvaltı yapabilsem keşke afiyet olsun canım..Kahvaltı 07:15
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, domates salatalık, yeşil çay
Ara 10:20
Bikaç badem, 3 gün kurusu
Öğle 12:25
2 küçük dolma, yoğurt
Ara 15:45
Türk kahvesi, 1 dilim çikolata
Akşam 18:15
2 küçük dolma, yoğurt
Ara 19:15
Türk kahvesi, avuçiçinden fazla badem fındık, 1 hurma
Evet hiç iyi olmadı sen deyince fark ettim tek öğün olduğunu hiç bişey yok menüde yarını etkilemese bariTek öğün olması iyi olmamış tabi. Ama işin içine çocukların yoğunluğu girince seni çok iyi anlıyorum canım
Afiyet olsun
Aynen yerim onu benn ...aynen kolay değil bu işler canım...benim büyüğün sınıfta sıkıntısı var ders notları yüksek diye çok uğraşıyorlar bugün eşim müdür yardımcısı ile görüşmüş..eşime çocuğunuz çok başarılı okulun en iyileri arasında o nedenle böyle kıskançlıklar normal demiş rehberliği yönlendir mis birde çok siyaset konuşuyorlar mis benimkide nefret ediyor böyle şeylerden bir türlü alışamadı sınıfına diğer sınıflardan yanına gelip matematik sorusu cozduruyolarmis onlarla aram çok iyi diyor sınıftakiler bu olayda kiskaniyolarmis işte sorun bu canım bu durum oğlumu çok hirslandiriyo dahada cok ders çalışıyor hasta olcak diye aklım çıkıyor bazen başarı başa bela olabiliyor sen öğretmensin daha iyi anlarsın bu durumu .....
Devam ederse bi doktora git bence canim.acile falan.yoksa sabahi sabah edersin
Dun aksam misafirlikte biraz kacirinca sabah aclik bile hissetmedim.sirf yemek icin yedim diyebilirim canmSabah az geldi canım onun dışında çok güzel bir gün afiyet olsun
Evet canim baya duzensiz olmus ama zamanla bi sistem oturtursun sende elbetBende vereyim menü ama çok düzensiz oldu be ya
Sabah 08 30
Bir kaç tane çubuk kraker
Öğlen 14 30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Domates salatalık
Yeşil biber iki tane
Bir çatal alman pastası oğlundan kaldı
Şekersiz çay
Şu 2,5 litre
Aksam yok yemedim şu okul işi yola girse kapıda bekliyorum oğlusu erken veriyorlar gittiğime değmez yani o nedenle kahvaltı öğlen bir birine girdi bugün çokk düzensiz oldu
Günaydın özlettin kendini gel artık tam kadro olalımüşüdüm gece geçte yatmıştım ben gidip azcık daha uyuyayım:)
benim alt kata taşınan var nakliye aracı geldi asansörlü sistemi kurup çalıştırdıkları zaman zaten gürültüden kalkarım hihihihi
Tebrik ederim canım,ucundan kıyısından göründü ya sen ona bak :) Zaten bu tempoda 65 i de çok çabuk görürsünKilo bildirimim
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 66.8
Fark : _800
Eki Görüntüle 1887608 nihayet 66 yi gördüm ama pek bi sağlam yerde değil
Hadi inş 65 benim evlilik kilomTebrik ederim canım,ucundan kıyısından göründü ya sen ona bak :) Zaten bu tempoda 65 i de çok çabuk görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?