Haydi Yine Yeniden...

Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal
Ara 10:15
Minicik kesilmiş baklava 1 dilim, bikaç badem, 3 gün kurusu
Öğle 12:25
1 dolma, yoğurt
Ara 15:30
Türk kahvesi, sütlaç
Akşam 19:00
Balık sezonunu açtık yanında salata ekmeksiz
Ara
Eee balık üzerine lezzetli bi Türk kahvesi, 1 dilim bitter olcak

şimdi yatak odasını boşalttım tülünü güneşliğini makinaya attım dip bucak temizliycem bana kolay gelsin
bitki çayımı içip kalkıyorum arada yine gelirim

Hosgeldin canım kendini cok yorma ben yordum temizliği bitirdim ama sonunda hasta oldum sen kendine dikkat et

Bugünkü menümü yazayım

Sabah 11.00

Bir haşlanmış yumurta
Uc ince dilim sucuk
Biraz salatalık ve domates
Bir bardak şekersiz çay
Iki küçük dilim ekmek

Ogle yok ara yok

Akşam 20.00

Bir tabak patates yemeği
Uc kaşık sebzeli bulgur pilavı
Bir kase cacık
Bir küçük dilim ekmek

Bugunlerde hem hastayım hem moralim bozuk o yuzden dogru duzgun diyet yapamıyorum

Bu ara regl mi yakın canın tatlı mı istiyor canım. Ama göze batan bir şey yok yine dengeli afiyet olsun canım
Özellikle akşam yemeği harika canım afiyet olsun güzel menu olmuş yine

Canim diyet sonraki is önce moral lazım hayırdır neden moralin bozuk

Ben bugün çok rahatsızdim midem aşırı bulaniyodu şimdi daha iyiyim o yuzden bildirimi hepten unuttum kusura bakmayın kızlar şimdi tartıldim

Gecen hafta 108.8
Bu hafta 110.0
Fark Bul +1.200
Niye bu bulantı bi doktora gitsene gunlerdir uğraşıyorsun

Önce sağlık sonrası kilo vermek moralin neden bozuk bahsetmek istersen burdayız

Melrin mini mini 1 lerle aran nasıl canım :) ya varya ara sınıf hiç iyi değil laf söz dinlemiyorlar o kadar çok konusuyorlarki

Oyyy kıyamam sana benim ağaçlığımda uzun sürdü 1 yıldır 65-66-67 arası mekik dokuyorum artık gitsin şu kilolar
Kesinlikle canım ara tatile kadar o Beşler buraya gelecek. Dur komik bir şey anlatayım bugün okuldan gelince oğlum kucağıma atladı başını koprucuk kemigime çarptı ağlamaya başladı. Bakıcı abla da diyor ki gel oğlum gel bende öyle bi kemik piyasada yok diyor

Afiyet olsun canım malum gündeyiz galiba Nutella yenmiş şifa olsun sana Nutella güzeli seni

Menünün kusursuz canım Afiyet olsun ..

Bugün ufak ufak tatlı kaçamaklar yapmışsın ödül günü olmuş sana afiyet olsun canım..

Aksam karbon ağırlıklı olmuş canım gerçi çok hastasın inşallah sana şifa verir yediklerin çabucak iyileşirsin afiyet olsun canım..

Menumu vereyim bende
Sabah 9 30
Bir kaşarlı poğaça
Şekersiz çay eşimle pastenelerde yedik oğlusu okulda beklerken
Ara 13 00
Bir salatalık
17 00
İki kaşık taze fasulye
İki kaşık pilav
Bir tavuk Baget
Dört çatal közde patlıcan salatası ...yemez olaydım midem yandı halinde geçmedi
Su iki litre oldu

Canim beni o Kaşarlı poğaça hep öyle yapar bir tane de yesem gün boyu benim de midem yanar. Seni o mu yaptı yoksa patlıcana karşı mi var bi hassasiyet. Geçmiş olsun canım.

Melrin mini mini 1 lerle aran nasıl canım :) ya varya ara sınıf hiç iyi değil laf söz dinlemiyorlar o kadar çok konusuyorlarki
Çok ama çok zorlar kendileri minik gürültüsü kocaman cinsinden önceki öğrencilerimden farklılar tabi ilk günler inşallah düzelirler ama şuan pertim çıkmış durumda eve geliyorum hiç oturmuyorum teneffüste bile derste ne yapsak telaşı fotokopi makinesini zaptediyoruz alışacaklar ama bayağı zamana ihtiyacımız var diye düşünüyorum senin öğrenci grubu seni tartıyor uyanıklar tabi umarım bilgi seviyeleri iyidir o konuda sıkıntılıysa 1 den farkın olmaz Rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…