- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.881
Çok güzel menu olmuş canım limonata da ev yapımı mıydı. Afiyet olsunSabah 8
2 yk kavurma
1 bardak sekersiz limonata
Ara 11
3 adt hurma
Oglen 13.30
Sogan domates biberli et sote 5 yk
2 yk yogurt
Ara 16.30
1 kucuk nar
Aksam 18.30
1 kepce kuru fasulye
1 corba kasesi kadar tavuk doner
2 yk coban salata
Su 2.5 lt
2 de 3 de yiyince acikmiykrum canım. Bu ara dışarda isim oluyor öğlen kayıyor o yüzden. Yani iki ana ögüne dönecem bu gidişle araları dağa sağlam tutarım.Aynen canim baya kuru ogunlerin.yarin corba falan icerek dengelersin
Aksam yemegin gecistirme olmus canim.aksam oncesi gayet iyi gecmis
canım tebrik ederim valla uzun zamandır beklediğin kiloyu gördün sonunda.Bundan yukarısını bir daha hiç görmezsin inşallah.Haftaya 64 lü bir bildirim gelir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim kızlar inşallah önümüzdeki hafta hepimiz güzel eksiler görürüz ben bi ileri iki geri olayını yaşamamayı diliyorum
Güzel arkadaşım çok kuru olmuş miden iyice rahatsız olacak azcık çorba sebzemi eklesenBugün ki menumu de vereyim oturmuş ken
Sabah 07 00
Bir lokma peynirli ekmek
Öğlen 12 00
Beş altı çatal patates kızartması
Biraz tel peynir
İki dilim ekmek
Domates salatalık
Şekersiz çay
Aksam 17 00
Küçük sandviç ekmeğinde bir dilim kaşar Domates marul yedim oğlusun beslenmesi üzerinden iki ısırık yemiş bende mecbur yedim atamadım
Su iki litre oldu
Menüde böylece kuru kuru oldu
Iki öğünde sen güzel sayılar göreceksin ama vücudunu sakın güçsüz bırakma dediğin gibi araları güçlendirmekte fayda varMenumu vereyim
Sabah 06.45: 1 has yum, 5 zeytin
1 dilim ekmek 1 çatal helva
Ara: sek kahve 1 küçük kurabiye
Öğle 15.00: 4 kaşık Fas kav,
3 biber dolma küçük, salatalık
Aksam 18.30: 1 kase yoğurt 4 dilim karpuz
Ara:Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Yeşil çay maden suyu
2.5 litre su
Protein ağırlıklı güzel bir menü olmuş eksiler bizi beklerSabah 8
2 yk kavurma
Ara 11
3 adt hurma
Oglen 13.30
Sogan domates biberli et sote 5 yk
2 yk yogurt
Ara 16.30
1 kucuk nar
Aksam 18.30
1 kepce kuru fasulye
1 corba kasesi kadar tavuk doner
2 yk coban salata
Su 2.5 lt
Anne eve geçince bizim işimizde kolaylaşıyor çocuklar başta üzülsede büyüdüklerinin göstergesi bu, kendine güvenen çocuk derstede daha çabuk uyum sağlıyor benimde 1 öğrencim hala anası olmayınca ağlıyor velinin kafası şişiyor tabi akşama kadar inşallah bizde çabucak alışırızAynen canım ikisi bir arada mahvetti beni ....oğlum okula alıştı ama bazı veliler sınıfa giriyormuş benimki onu görünce beni bekle teneffüste yanıma gel anne çok özlüyorum diyor bugün ona hiç gözükmeden okulun yanındaki parkta oturdum zaten toplantı vardı git gel yapmadım ama eve gelince isyan etti niye gittin diye kizdi bende üşüdüm oğlum dedim sustu zaten öğretmen çocukların yanında yaptı toplantıyı pazartesi günü anne girmeyecek bahçede beklemeyecek dedi benimki açık bozuldu bu işe ama söz dinler ...bugünlerde öğretmenini taklit ediyor bende bir geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum buda bir benimseme şekli herhalde
Doğru söylüyorsun canım veli olunca işler karışıyor tabi öğretmenlerde zorlanıyor çocuklarda bugün hiç gitmedim yanına tören vardı o saatte kameraya çektim çocukları bizde sınıfta bekleyen hiç yok çok şükür zaten havada çok soğudu burda artık önce allaha sonra öğretmenimiz e emanet ..Anne eve geçince bizim işimizde kolaylaşıyor çocuklar başta üzülsede büyüdüklerinin göstergesi bu, kendine güvenen çocuk derstede daha çabuk uyum sağlıyor benimde 1 öğrencim hala anası olmayınca ağlıyor velinin kafası şişiyor tabi akşama kadar inşallah bizde çabucak alışırız
Günaydın hayırlı cumalar canım...Günaydın,hayırlı cumalar
Aslında fasulye yemeğim vardı ama yedim işte kuru kuru artık içimde almıyor ev yemeği istiyor mide çok haklısın giremiyorum düzene bu hafta inşallah öyle umuyorumGüzel arkadaşım çok kuru olmuş miden iyice rahatsız olacak azcık çorba sebzemi eklesen
Iki öğünde sen güzel sayılar göreceksin ama vücudunu sakın güçsüz bırakma dediğin gibi araları güçlendirmekte fayda var
Protein ağırlıklı güzel bir menü olmuş eksiler bizi bekler
Cok guzel dengeli yeterli herseyden olan bir menu.su miktarinda sporunda gayet iyi canim.cok begendim menunusabah 9.30
1 yk lor peyniri
1 yk kiyma
öğlen 12 de
Lor peyniri
kiymali yumurta
salatalık domates
Ara 14
Cilek saymadim ama bayagi yedim
ara 17.
3 catal eksi kavun
akşam 17.30
Sebze kzlemesi (ppatlıcan soğan biber 1 minik patates)
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe yoğurt
Su 3lt
Spor 500 ip atlama
100 ayakta mekik
30 sumo squat
30 duvarda şınav
Menün sporun herşey yolunda gelsin eksiler gitsin yağlarsabah 9.30
1 yk lor peyniri
1 yk kiyma
öğlen 12 de
Lor peyniri
kiymali yumurta
salatalık domates
Ara 14
Cilek saymadim ama bayagi yedim
ara 17.
3 catal eksi kavun
akşam 17.30
Sebze kzlemesi (ppatlıcan soğan biber 1 minik patates)
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe yoğurt
Su 3lt
Spor 500 ip atlama
100 ayakta mekik
30 sumo squat
30 duvarda şınav
Mükemmel menü olmuş balık olması ayrı güzel şahanesinSabah 8
1 yk kavurma icine 1 yumurta kirdim
2 sivri biber 5 zeytin
Ara 11.30
3 adt hurma
Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
1 cay kasigi bal
Ara 16.30
3.adt hurma
Aksam 19
1 kucuk kepce tarhana corbasi
5 dilim palamut
Bol yesil salata
Su 2.5 lt
Maşallah kuzuma pazartesiyi de atlatırsan sorun olmaz inşallah darısı benim öğrencilerimin başına bugün ağlayan öğrencimde velide gelmedi çabuk pes etmezler inşallahDoğru söylüyorsun canım veli olunca işler karışıyor tabi öğretmenlerde zorlanıyor çocuklarda bugün hiç gitmedim yanına tören vardı o saatte kameraya çektim çocukları bizde sınıfta bekleyen hiç yok çok şükür zaten havada çok soğudu burda artık önce allaha sonra öğretmenimiz e emanet ..
Bugun corbalar hep tarhana :) baklava 1 dilim olsa iyiymis ama sen dengelersin canimKahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, yeşil çay, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal
Ara 10:15
1 elma
Öğle 12:25
Tost 1 bardak ev yapımı meyve suyu
Ara 15:30
3 hurma, Türk kahvesi, 1 minik çikolata
Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası, balık,salata, 2 dilim baklava
Fevkalade canim.boyle.gidersen 65 altina cabuk inersinMenum gelsin
Sabah: 2 kk peyniri yağda eritip 1 dilim çavdar ekmekle yedim
4 zeytin
Öğle : 2 ceviz, avuç içi çiğ fındık
2 dilim bitter Türk.Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
2 dolma biber 2 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları maden suyu
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?