Haydi Yine Yeniden...

Ben yaş mayayla yapılan poğaça yersem çok rahatsız oluyodum instant maya midemi hiç rahatsız etmedi senin derdin patlıcanla birleşince arttı mı bu arada yiğen okula alışmış gözüküyor sen niye hala bekliyorsun öğretmenin taklidi yapılmış resimler çekilmiş daha ne olsun

Çok güzel menün canım

Afiyet olsun,minicik kaçamaklarla güzel bir menü olmuş

Odaklanmaya çalış canım lütfen.Menün o kadar da kötü değil.Pes etmek yok ona göre!

Menün güzel canım,arkadaşların da dediği gibi kaşarlı poğaça yakmış olabilir.Bende de öyle olurdu yediğimde

Bu ara regl mi yakın canın tatlı mı istiyor canım. Ama göze batan bir şey yok yine dengeli afiyet olsun canım

Özellikle akşam yemeği harika canım afiyet olsun güzel menu olmuş yine

Afiyet olsun canım malum gündeyiz galiba Nutella yenmiş şifa olsun sana Nutella güzeli seni
Yok canlarım ya regl dönemi falan değil.Türk kahvesi içtim içim bayıldı nutella kavanozu ilişti gözüme bir kaşık atıverdim ağzıma ara öğün olarak nitelendirdim onu da

tomurcukkk senin paşa bu yıl okula gidiyor mu canım kreş veya anasinifina
Yok canım 3 yaş 4 aylık şuan.Daha çok ufak,hadi onu geçtim alerjisi devam ettiği sürece vermeyi düşünmüyorum kreşe.En azından süt alerjisi.Ne kadar tembihlense de en ufak bir kaçamakta komalık oluyor çocuğum,bunu riske atamam.O yüzden bu sene de babaannede devam

Canim beni o Kaşarlı poğaça hep öyle yapar bir tane de yesem gün boyu benim de midem yanar. Seni o mu yaptı yoksa patlıcana karşı mi var bi hassasiyet. Geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim canım eşim hep derdi poğaça yiyince midem kaynıyor diye doğruymuş ben hiç dışardan yemediğim için bilemedim bir tek simit yerim dışardan o hiç dokunmuyor galiba patlıcandan dokunuyor aman onu yeme bunu yeme ben ne yiyeceğim bilemiyorum

Aynen canım ikisi bir arada mahvetti beni ....oğlum okula alıştı ama bazı veliler sınıfa giriyormuş benimki onu görünce beni bekle teneffüste yanıma gel anne çok özlüyorum diyor bugün ona hiç gözükmeden okulun yanındaki parkta oturdum zaten toplantı vardı git gel yapmadım ama eve gelince isyan etti niye gittin diye kizdi bende üşüdüm oğlum dedim sustu zaten öğretmen çocukların yanında yaptı toplantıyı pazartesi günü anne girmeyecek bahçede beklemeyecek dedi benimki açık bozuldu bu işe ama söz dinler ...bugünlerde öğretmenini taklit ediyor bende bir geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum buda bir benimseme şekli herhalde

Bugün ki menumu de vereyim oturmuş ken
Sabah 07 00
Bir lokma peynirli ekmek
Öğlen 12 00
Beş altı çatal patates kızartması
Biraz tel peynir
İki dilim ekmek
Domates salatalık
Şekersiz çay
Aksam 17 00
Küçük sandviç ekmeğinde bir dilim kaşar Domates marul yedim oğlusun beslenmesi üzerinden iki ısırık yemiş bende mecbur yedim atamadım
Su iki litre oldu
Menüde böylece kuru kuru oldu

Menumu vereyim
Sabah 06.45: 1 has yum, 5 zeytin
1 dilim ekmek 1 çatal helva

Ara: sek kahve 1 küçük kurabiye
Öğle 15.00: 4 kaşık Fas kav,
3 biber dolma küçük, salatalık

Aksam 18.30: 1 kase yoğurt 4 dilim karpuz
Ara:Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Yeşil çay maden suyu
2.5 litre su

Sabah 8
2 yk kavurma
1 bardak sekersiz limonata

Ara 11
3 adt hurma

Oglen 13.30
Sogan domates biberli et sote 5 yk
2 yk yogurt

Ara 16.30
1 kucuk nar

Aksam 18.30
1 kepce kuru fasulye
1 corba kasesi kadar tavuk doner
2 yk coban salata

Su 2.5 lt

Bu hafta biraz düzensiz oldu canım senin için. ÖğünlerIn az ama karbon ağırlıklı olmuş. Haftaya düzene girecektir.

Aynen canim baya kuru ogunlerin.yarin corba falan icerek dengelersin

Aksam yemegin gecistirme olmus canim.aksam oncesi gayet iyi gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…