Haydi Yine Yeniden...

Uzun süredir en beğendiğim sağlıklı menun oldu canım. Afiyet olsun.
Maşallah canım. Hurmanin tok tutma özelliği var bilirsin belki canım. Menun çok güzel afiyet olsun kuzum
Her menüde ortak yiyecekler var :))) canım bana baklava v3 çikolata olmasada olurdu gibi geldi. Regl mi yakın canım.

Maşallah kuzuma pazartesiyi de atlatırsan sorun olmaz inşallah darısı benim öğrencilerimin başına bugün ağlayan öğrencimde velide gelmedi çabuk pes etmezler inşallah
İnşallah oda alışır çok zor ağlayan çocuk ama senin gibi öğretmeni varken alısmama sının imkanı yok

Bir ben kalmışım menü vermeyen bu arada bizdedir balık vardı
Sabah 08 30
Bir simit
Şekersiz çay
Öğlen 11 30
Biraz tel peynir
Domates salatalık
İki zeytin
İki dilim ekmek
Aksam 17 00
On o iki tane küçük istavrit
Bol yeşillikli salata
Bir bardak şalgam
Bir küp helva
Şu 2.5 litre oldu
Bugün daha düzenli oldu en azından menüye benzedi biraz gün geçtikçe düzelecek canlarım

Çok güzel olmuş canım menu. Öğlen leri yulaf ve yoğurdu na meyve de ekleyerek alternatif yapabilirsin.

Cok guzel dengeli yeterli herseyden olan bir menu.su miktarinda sporunda gayet iyi canim.cok begendim menunu

Çok sağol canim. Bundan sonra sıkıya aldım işi. Özellikle sporu mu.

Menün sporun herşey yolunda gelsin eksiler gitsin yağlar

Mükemmel menü olmuş balık olması ayrı güzel şahanesin

Ay gıtsınler de gelmesinler bir daha o pis yağlar.

Yağ bal baklava çikolata hepsinin aynı gün olmasi iyi olmamış. 64 lere bu kadar yakınken daha dikkatli oolmalısın bence canım. Bu arada spor yapmıyor musun artık

yediklerin az ve sağlıklı ama karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş bugün sanki.

1 simit 4 dilim ekmege denk geliyor canim. disarda oldugun icin alternatifin yoktu galiba dun oyle demistin sanki. Aksamin cok hos. Salgami cok severim ama odem den dolayi cok tırsıyorum icmeye. Afiyet olsun

Oglum uyudu kızımın da uykusu geldi. Ben de erken yatarım bugün. Iyi geceler kızlar.

Bu menüler sadece bu hafta için geçerli canım soğuk bir yandan okul bir yandan kolay değil valla düzene girecek inş...salgam evet odem yapabilir çok sevmem ama boğazım ağrıyor gibiydi onun için içtim odem neyse midemden korktum bende ....

Ben de okurken midesi dokunur mu ki acaba demiştim ay inşallah dokunmaz. Ben içtim mi sapitiyorum.en az 3 4 bardak bişe soğuk olunca acılı da olunca muhteşem oluyor

Evet daha düzenli olmuş canım.simit sabahtan olduğu için akşama kadar yakılmıştır çoktan

Slm kızlar güzel güneşli bir günden merhaba kızlarım ödevlerini yapıyor bende başlarında birine taşırmadan boya diğerine dikkatli oku ikilemindeyim çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum balkonu temizledim evi üstten düzelttim birazdan sil süpür yapcam

Spor yapmaya fırsatım olmuyor çok yoğun geçiyor dün misafirlikteydik çikolata baklava herşey karıştı bu hafta hem yoğundum hem de yeme düzenim garipti inşallah bu hafta daha güzel günler geçiririm

Insaallah canım senin 64 63 ler gelince bende sevinecem yaa.. Bu hafta ben de sıkı tutacagim biraz. Bakalim sonuç ne olacak

Kolay gelsin cocuklarla ugrasmak zor ya özellikle ders çalışırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…