- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.901
Uzun süredir en beğendiğim sağlıklı menun oldu canım. Afiyet olsun.sabah 9.30
1 yk lor peyniri
1 yk kiyma
öğlen 12 de
Lor peyniri
kiymali yumurta
salatalık domates
Ara 14
Cilek saymadim ama bayagi yedim
ara 17.
3 catal eksi kavun
akşam 17.30
Sebze kzlemesi (ppatlıcan soğan biber 1 minik patates)
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe yoğurt
Su 3lt
Spor 500 ip atlama
100 ayakta mekik
30 sumo squat
30 duvarda şınav
Maşallah canım. Hurmanin tok tutma özelliği var bilirsin belki canım. Menun çok güzel afiyet olsun kuzumSabah 8
1 yk kavurma icine 1 yumurta kirdim
1 bardak sekersiz limonata
2 sivri biber 5 zeytin
Ara 11.30
3 adt hurma
Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
1 cay kasigi bal
Ara 16.30
3.adt hurma
Aksam 19
1 kucuk kepce tarhana corbasi
5 dilim palamut
Bol yesil salata
Su 2.5 lt
Her menüde ortak yiyecekler var :))) canım bana baklava v3 çikolata olmasada olurdu gibi geldi. Regl mi yakın canım.Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, yeşil çay, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal
Ara 10:15
1 elma
Öğle 12:25
Tost 1 bardak ev yapımı meyve suyu
Ara 15:30
3 hurma, Türk kahvesi, 1 minik çikolata
Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası, balık,salata, 2 dilim baklava
İnşallah oda alışır çok zor ağlayan çocuk ama senin gibi öğretmeni varken alısmama sının imkanı yokMaşallah kuzuma pazartesiyi de atlatırsan sorun olmaz inşallah darısı benim öğrencilerimin başına bugün ağlayan öğrencimde velide gelmedi çabuk pes etmezler inşallah
Sabah 8
1 yk kavurma icine 1 yumurta kirdim
1 bardak sekersiz limonata
2 sivri biber 5 zeytin
Ara 11.30
3 adt hurma
Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
1 cay kasigi bal
Ara 16.30
3.adt hurma
Aksam 19
1 kucuk kepce tarhana corbasi
5 dilim palamut
Bol yesil salata
Su 2.5 lt
Cok guzel dengeli yeterli herseyden olan bir menu.su miktarinda sporunda gayet iyi canim.cok begendim menunu
Menün sporun herşey yolunda gelsin eksiler gitsin yağlar
Mükemmel menü olmuş balık olması ayrı güzel şahanesin
Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, yeşil çay, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal
Ara 10:15
1 elma
Öğle 12:25
Tost 1 bardak ev yapımı meyve suyu
Ara 15:30
3 hurma, Türk kahvesi, 1 minik çikolata
Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası, balık,salata, 2 dilim baklava
Menum gelsin
Sabah: 2 kk peyniri yağda eritip 1 dilim çavdar ekmekle yedim
4 zeytin
Öğle : 2 ceviz, avuç içi çiğ fındık
2 dilim bitter Türk.Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
2 dolma biber 2 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları maden suyu
2.5 litre su
Bir ben kalmışım menü vermeyen bu arada bizdedir balık vardı
Sabah 08 30
Bir simit
Şekersiz çay
Öğlen 11 30
Biraz tel peynir
Domates salatalık
İki zeytin
İki dilim ekmek
Aksam 17 00
On o iki tane küçük istavrit
Bol yeşillikli salata
Bir bardak şalgam
Bir küp helva
Şu 2.5 litre oldu
Bugün daha düzenli oldu en azından menüye benzedi biraz gün geçtikçe düzelecek canlarım
Bu menüler sadece bu hafta için geçerli canım soğuk bir yandan okul bir yandan kolay değil valla düzene girecek inş...salgam evet odem yapabilir çok sevmem ama boğazım ağrıyor gibiydi onun için içtim odem neyse midemden korktum bende ....Çok güzel olmuş canım menu. Öğlen leri yulaf ve yoğurdu na meyve de ekleyerek alternatif yapabilirsin.
Çok sağol canim. Bundan sonra sıkıya aldım işi. Özellikle sporu mu.
Ay gıtsınler de gelmesinler bir daha o pis yağlar.
Yağ bal baklava çikolata hepsinin aynı gün olmasi iyi olmamış. 64 lere bu kadar yakınken daha dikkatli oolmalısın bence canım. Bu arada spor yapmıyor musun artık
yediklerin az ve sağlıklı ama karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş bugün sanki.
1 simit 4 dilim ekmege denk geliyor canim. disarda oldugun icin alternatifin yoktu galiba dun oyle demistin sanki. Aksamin cok hos. Salgami cok severim ama odem den dolayi cok tırsıyorum icmeye. Afiyet olsun
Bu menüler sadece bu hafta için geçerli canım soğuk bir yandan okul bir yandan kolay değil valla düzene girecek inş...salgam evet odem yapabilir çok sevmem ama boğazım ağrıyor gibiydi onun için içtim odem neyse midemden korktum bende ....
Evet daha düzenli olmuş canım.simit sabahtan olduğu için akşama kadar yakılmıştır çoktanBir ben kalmışım menü vermeyen bu arada bizdedir balık vardı
Sabah 08 30
Bir simit
Şekersiz çay
Öğlen 11 30
Biraz tel peynir
Domates salatalık
İki zeytin
İki dilim ekmek
Aksam 17 00
On o iki tane küçük istavrit
Bol yeşillikli salata
Bir bardak şalgam
Bir küp helva
Şu 2.5 litre oldu
Bugün daha düzenli oldu en azından menüye benzedi biraz gün geçtikçe düzelecek canlarım
günaydın canım afiyet olsun.yarında ben sağlam bir kahvaltı edicem inşallah...Günaydın kızlar... sağlam kahvaltı eşittir mutluluk
Bugün çalışıyorsun değil mi canımgünaydın canım afiyet olsun.yarında ben sağlam bir kahvaltı edicem inşallah...
Her cumartesi değil duruma ve işlere göre değişebiliyor canım.ama erken çıkıyorum tam gün burda değilimBugün çalışıyorsun değil mi canım
Kolay gelsin canımHer cumartesi değil duruma ve işlere göre değişebiliyor canım.ama erken çıkıyorum tam gün burda değilim
Spor yapmaya fırsatım olmuyor çok yoğun geçiyor dün misafirlikteydik çikolata baklava herşey karıştı bu hafta hem yoğundum hem de yeme düzenim garipti inşallah bu hafta daha güzel günler geçiririm
Slm kızlar güzel güneşli bir günden merhaba kızlarım ödevlerini yapıyor bende başlarında birine taşırmadan boya diğerine dikkatli oku ikilemindeyim çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum balkonu temizledim evi üstten düzelttim birazdan sil süpür yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?