- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.921
Güneş mi var orda ne güzel :) Bizim buralar kapalı ellerim buz gibi şuan.Slm kızlar güzel güneşli bir günden merhaba kızlarım ödevlerini yapıyor bende başlarında birine taşırmadan boya diğerine dikkatli oku ikilemindeyim çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum balkonu temizledim evi üstten düzelttim birazdan sil süpür yapcam
Evet güneşli güzel bir gündü ödev konusuna gelince zor bi süreç çok sabır gerektiriyor ufaklık yapamıyorum diye çok ağladı sıkıldı gitti uyudu inşallah 2 gün içinde tek sayfalık resmi boyarız evde yavaş yavaş başlamanda fayda var oyun hamuru oynat parmakları gelişsin ayrıntılı değil geniş hatlı resimlerle boyama yapabilirsinGüneş mi var orda ne güzel :) Bizim buralar kapalı ellerim buz gibi şuan.
Kolay gelsin sana,benim oğluşum da okula başlasın inşallah bende heves ediyorum böyle ders çalıştırmalara
Süppperrr o halde hep böyle mutlu ol inşallahBen de bugun enerjik bir günümdeyim nedense. Gün sonu nasıl olur bilmem ama.
Oyun hamuru zaten surekli oynuyoruz canim.ufak tefek kendince biseyler yapiyor.boyama ve etkinlik kitaplari da var.ben bi dunyayadi sanirim.onun serisini aldik.orda boyama eslestirme falan da yapiyor.kesilecek yerleri kirpistiriyor makasla.simdilik hersey yolunda.umarim okul hayatinda da bu istegi devam eder...Evet güneşli güzel bir gündü ödev konusuna gelince zor bi süreç çok sabır gerektiriyor ufaklık yapamıyorum diye çok ağladı sıkıldı gitti uyudu inşallah 2 gün içinde tek sayfalık resmi boyarız evde yavaş yavaş başlamanda fayda var oyun hamuru oynat parmakları gelişsin ayrıntılı değil geniş hatlı resimlerle boyama yapabilirsin
En sevdigim menulerden.sade ve hafif.guzel olmus canimMenum gelsin
Sabah 11.00: 2.5 has yumurta
KK peynir domates salatalık
6 zeytin, çeyrek bazlama ekm
Ara: 10 çiğ fındık 1 avuç çekirdek 2 dilim bitter, Türk Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase çorba salata 1 bardak ayran
2.5 litre su
Bitki çayları Türk Kahvesi, soda
Sade bi o kadar güzel sağlıklı bicikte meyve mi yesen nasıl olur acabaMenum gelsin
2.5 litre su
Senin menu de harika olmuş hem kır hem ye afiyet olsun arkadaşımSabah 8
2 kk koy peyniri
5 adt kirma yesil zeytin
1 bardak sut
Ara 12
3 adt hurma
Oglen 15
3.yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
Ara 17
1 adt mandalina 1 hurma
Aksam 18.30
1 buyuk kepce mercimek corbasi
5 yk ispanak
2 yk yogurt
Ara 21.30 gibi
1 avuc cig findik yerim suan kiriyorum
Su 2.5 lt
Evet güneşli güzel bir gündü ödev konusuna gelince zor bi süreç çok sabır gerektiriyor ufaklık yapamıyorum diye çok ağladı sıkıldı gitti uyudu inşallah 2 gün içinde tek sayfalık resmi boyarız evde yavaş yavaş başlamanda fayda var oyun hamuru oynat parmakları gelişsin ayrıntılı değil geniş hatlı resimlerle boyama yapabilirsin
Inşallah canım bizde öyle başlamıştık maşallah bu devirde çocukları aile desteğiyle büyüyenler önceden kalemle boyayla tanışan çocuklar daha başarılı oluyorOyun hamuru zaten surekli oynuyoruz canim.ufak tefek kendince biseyler yapiyor.boyama ve etkinlik kitaplari da var.ben bi dunyayadi sanirim.onun serisini aldik.orda boyama eslestirme falan da yapiyor.kesilecek yerleri kirpistiriyor makasla.simdilik hersey yolunda.umarim okul hayatinda da bu istegi devam eder...
Çocuklarda çabuk bıkma olayı hep var hızlı akan dünyanın sonucu olabilirGerçekten çok sabır gerektiren bişey. Öyle başında durunca yapıyor sende onu seyrediyorum değil. Hayaller öyle ama gerçekler bambaşka. Benim kiz da boyama yapmayı pek sevmez. Yavaş yavaş yapar sıkılır
ibırakır
Ispanak benim metoyu çok.hızlandırıyor canım. Afiyet olsun çok güzel menu canım afiyet olsunSabah 8
2 kk koy peyniri
5 adt kirma yesil zeytin
1 bardak sut
Ara 12
3 adt hurma
Oglen 15
Ara 17
1 adt mandalina 1 hurma
Aksam 18.30
5 yk ispanak
2 yk yogurt
Ara 21.30 gibi
Su 2.5 lt
Eskiden haftasonu kahvaltilarin da kaçırıyordun canım ama artık onu da çok güzel idare ediyorsun afiyet olsunKahvaltı 11:30
1 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, 1 adet 321 poğaça, yeşil çay
Ara 15:30
Türk, avuçiçi çiğ badem, 1 muz
Akşam 19:20
3 yemek kaşığı makarna, 4-5 yemek kaşığı közlenmiş kırmızı biberli yoğurt karışımı,salata
Ara
Türk kahvesi
Menün mü daha iyi sporun mu daha iyi bilemedim birbiriyle yarışıyolar maşallah sanaSabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy
Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım
öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay
Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.
şu 2.5 lt oldu
spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey
Inşallah doğruyu bulcam canım bugün nutella önümde gelgitli aklım şükürler olsun kazandım darısı devamınaIspanak benim metoyu çok.hızlandırıyor canım. Afiyet olsun çok güzel menu canım afiyet olsun
Eskiden haftasonu kahvaltilarin da kaçırıyordun canım ama artık onu da çok güzel idare ediyorsun afiyet olsun
Süppperrr o halde hep böyle mutlu ol inşallah
Menum gelsin
2.5 litre su
Sabah 8
2 kk koy peyniri
5 adt kirma yesil zeytin
1 bardak sut
Ara 12
3 adt hurma
Oglen 15
Ara 17
1 adt mandalina 1 hurma
Aksam 18.30
5 yk ispanak
2 yk yogurt
Ara 21.30 gibi
Su 2.5 lt
Kahvaltı 11:30
1 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, 1 adet 321 poğaça, yeşil çay
Ara 15:30
Türk, avuçiçi çiğ badem, 1 muz
Akşam 19:20
3 yemek kaşığı makarna, 4-5 yemek kaşığı közlenmiş kırmızı biberli yoğurt karışımı,salata
Ara
Türk kahvesi
Menün mü daha iyi sporun mu daha iyi bilemedim birbiriyle yarışıyolar maşallah sana
Gelir kuzum devamı bu azimle, kilolar da giderInşallah doğruyu bulcam canım bugün nutella önümde gelgitli aklım şükürler olsun kazandım darısı devamına
Inşallah doğruyu bulcam canım bugün nutella önümde gelgitli aklım şükürler olsun kazandım darısı devamına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?